BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.438,32

Yeniçağ yazarı öyle bir senaryo yazdı ki Kılıçdaroğlu tutuklandı

Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun tutuklanacağı yönündeki tartışmaları bugünkü köşesine taşıdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 36 Adet Yorum
türkiye böyle oldu

Bunlar aşağı yukarı Türkiyede yaşanan olaylar,ileride filmlere de konu olacak.Hatta dahası da var,suçlularda dışarda bu sebeple.

NİNNİ

Kılıçtaroğlu'nun Başkan olduğu CHP AkP'nin işine geliyor..

HAYIRLISI

Ak Parti Kılıçtaroğlu'nu niye gündemde tutar?! Güçlü muhalefet istemediği için. Ötekini de yedeğe aldı! CHP'nin başında şaibesiz, güçlü bir lider görmek ülkemiz için hayırlı olur..

seyfo

minareyi çalan kılıfını hazırlarmış, aynen kılıçdaroğlu yakında tutuklanacak [geç bile kalındı] böyle kıvıracak...ama kurtuluş yok artık fetö savcıları içerde bakalım nasıl kurtulacak bekleyipde görelim..

ZOOLOG

FETÖ cü CHP liler tutuklansın KILIÇTAROĞLU hepsini satmaya hazır boncuk boncuk terliyor g.müdür

ÇADIR TİYATROSUNA DÖNDÜK.

TÜRKEŞ OZAMAN MHP DEYDİ,NE DEDİ?,VALLAHİDE BİLLAHİDE BU TIRLAR TÜRKMENLERE GİTMEDİ,YANİİ İÇİNDE YARDIM YOKTU,EE HANİ TUTUKLAMA SORGU SUAL,ÇÜNKÜ O ŞİMDİ AKP Lİ,HİKMETİNDEN SUAL OLMAZ.

TAM KOMEDİ

SIR OLMAYAN HERKEZİN BİLDİĞİ VE DE KONUŞTUĞU OLAY GELİP BERBEROĞLUNU VURDU!BU DOĞRU SÖZ İSE GERİSİ TEFERRUATTIR ZATEN.HELE DE İÇERDEN HABER ALDIM CÜMLESİ,SÖZÜN BİTTİĞİ YER OLDU.AKP NİN AJANLARI MI VAR İÇERDE,KOĞUŞTA UYKUSUNDA SAYIKLAMIŞ OLABİLİR Mİ BERBEROĞLU

BRAVO TAM İSABET

Bu masaldan Türkiyede çok var,hatta sormadan kendileride uydurabilir,heykeli dikilmek istenen Zekeriya Öz şimdi bültenle aranıyor,o da pek çok senaryoyu sahnelemişti,Adil Öksüz mesela öyle merak ediyoruz ki senaryoyu,yani film olabilir,o kadar da ustalıklı.

DOĞRUSÖZ

Peki Aydınlık Gazetesi video kaydını da ek olarak vermiş mi ? Zira KK diyor ki " ...... görüntüleri bende izledim. " Mesele orada ! Olayın kronolojisini değiştiirseni elbet suçsuz çıkar. Aydınlık gazetesinin toplatılmaması onun suç olmadığı anlamına gelmez. Savcıların ( o dönem savcıları hep FETÖ cü ) hatası onu aklamaz. Bazıları daha iyi anlasın.Kırmızı trafik ışığında geçen biri " ben geçtim ceza kesilmediilir mi , o halde kırmızı ışıkta geçmek suç değil. " diyebilir mi ?

aklıselim

Ne acıki Her şeyde olduğu gibi Siyasettede müthiş bir taassup içindeyiz. Benim yalanım, benim hırkızlığım, ben yaptım oldu iyidir. Akıl her yaratılana verilmiş, İnsana Düşünce, Nefis, İrade ve Peygamberler kanalı ile gönderilen dinin İmanı verilmiş Ama kullanan kim

SORU ŞU...Kİ...

"Kılıçdaroğlu: Evet gazete bayisinden gazetenin bedeli olan 75 kuruşu ödedim aldım ve Enis Berberoğlu'na da verdim." PEKİ...ENİS BERBEROĞLU....BU GAZETEYİ...KENDİSİ SATIN ALAMAZMIYMIŞ...DA..KOSKOCA ,KILIÇTAROĞLU..ALIP AYAĞINA GÖTÜRMÜŞ..

Misafir

Yenicag gazetesi meseleyi vatana ihanet sucunu kucumsemek icin 50 takla atiyor. Birilerinin pacalari tutusmus. Neden acaba

Misafir

Yenicag fetoculerin yuvasi durumundadir. Telaslari ondan. Bunu bilmeyen yok zaten

Okan can

Hayırlısı olsun.................................

Baba Tahir

Güya dalgasını geçmiş...

Misafir

türkiye bir uçuruma gidiyor ama kimse farkında değil demokrasi kalmadı

Malum

DARBE YAPILIP ERDOĞAN İÇERİ ALINSAYDI, DARBECİLER HUKUMETİ KİME KURDURACAKTI? ERDOĞANA FETÖ KUMPAS BELGELERİNİ ELİNE ALARAK YARGILANACAKSIN DİYE BASBAS BAĞIRAN KILIÇTAROĞLU HÜKÜMETİ KURULACAKTI DEĞİL Mİ?

Misafir

ydınlık Gazetesine neden savcılık soruşturması yapılmamış,gazetenin sayısı toplatılmamış,Asıl köstebek Aydınlıkla irtibatlı ki daha sonra Aydınlık zayıf kalınca alenen yani alenen küçük balıkla haber yapılmış ve istenilen kamuoyu tepkisi alamayınca bütük balıkla CHP'ye gitmişler gitmişler ama yapılanın vatan'a ihanet suçunun olduğunu idrak edemişler.İşin çözümü belli MİT'te bu işi bilenler,Jandarma İstihbaratı ve İkmal alınan Kurum içinde bilenler b iş içind eözellikle özellikle Jandarma İstihbarat bu projenin kurulduğu yer gibi görülüyor onların arkasındakilerde bu gün darbe yapan fetöşcü asker kılığına girmiş teröristler gibi

vatandaş

ilk önce akp deki fetocular tutuklansın

İnşallah

Geç bile kalındı Amerekede olsa böyle bir hain neler olurdu

acaba

Yapacağınız algıya.......!!! La Kılıçdaroğlu niye tutuklansın.Kılıçdaroğlunun o koltukta otur(tul)ması kimin işine geliyor bi düşün.Kılıçdaroğlu tutuklanırsa hükümet ahalisi kime çemkirecek Merkele mi?

Misafir

Biri de sorsa ya bu aydınlık ve yayin müdürü sahibi bu gizli belgeleri yayınladı devlete ihanet etti neden ortalikta geziyor bu perinçek diye neden neden neden ve bu perinçek bu belge sızdırmayı hep yapıyor aynı mehmet baransu gibi neden biri serbest o da girsin hak ettiği maphusa

özgür yurtaş

peki gördüğü araçlarda elindeki bembeyaz ve sevinçli bir tülbentle örtünmez miydi o açık havada...yada elindeki gazete sayfasını koymazmıydı herkese gürünmemek adına....kalemine sağlık be

emir

Ya memlekette at izi,it izine o kadar karıştı ki,gündemi artık yakalamak mümkün değil.Ama gündemi değiştirmekle meşgul olan zat,gün gelecek kendisinin asıl gündem olacağını hesap etmiyor.Badem renkli kıyafetlerin kendisine ve avanesine ne kadar yakışacağının hesabını biran önce yaparsa iyi olur,sonra da şok olur da kan şekeri düşmesin.

Hakkı YÜCELT

Fikri efendi sen önce Oslo'daki, Habur'daki, Dolmabahçe'deki resimleri bir hatırla bakalım. Güney sınırlarımızın Yahudilere 40 küsur yıllığına peşkeş çekenlere Davut Yıldızı nişanı verildiği resmi bir hatırla, sonra milletler arası terör örgütü FETÖ'ye kozmik odanın kapılarının açılışını hatırla, sonra ne istedilerse verenlerin itiraflarını yanlarına koy, BOP eş başkanı olduğunu söyleyenler ile Ortadoğu haritasını aynı karede gösteren resimleri hatırla ondan sonra başka şeylere sıra gelsin.