BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Yeni Ekonomi programı açıklandı 2021 yılında enflasyon bakın kaç oluyor

2019-2021 yıllarını kapsayan Yeni Ekonomi Programı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından saat 11.00'da açıklandı, 2021'de enflasyon bakın kaça inecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
ahmet

gerçek sorunları düzeltmedikçe hepsi boş..

Misafir

ÇOCUKTA KİME YARANACAK,PEDERİ BİR YANDAN SİZ BİR YANDAN..

Misafir

ÖNCE BAĞIŞ HİBE,NEYSE NE ALMAYALIM,AYNEN İADE..İMAJIMIZ ZEDELENİR.YAKINDA HAVA YOLLARINI ALIR BUNLAR.

Misafir

SEZGİ DİYE BİRŞEY VAR,İSTİARE VAR,TANRIM İŞARET ETMİŞTİR VAR.!!!

Kerim

Berat Albayrak enerji bakanligida bulundugu sirada yaptigi planlari sevmistim. Ama maliye ve ekonomi bakanligini beceremiyor, bilmiyor. Maliye ve ekonomi alaninda uzman kisilere devredilmelidir. Alaninda uzman olmayan ehli kisilere verilmemelidir.

SAFİ LAF VA ALGI

Balık baştan kokar,tasarruf başta başlasın,saraydan gezilerden iphon ları atıp venüsleri alsınlar,mersedesler devreden çıksın,bağış uçak iade edilsin ithalat dursun,betona suon densin,çılgın projeler askıya alınsın,biz zaten inanırız ozaman açıklamasız.!!

Misafir

hadi berat hadi konus ta cıkar su doları. elimiz tetikte senın acıklamalarını bekliyoz :) :)

dövizci

Dolarla kim konuştu? Dolar bu açıklamayı beklediğini kime söyledi?

Misafir

Vatandaş dağılmış...Bunlar hangi telden çalıyorlar? Orta Vadeli Programı (OVP) mi kaldı? Bir de tasarruftan söz etmezler mi? 500 milyon dolarlık uçağa binmek hevesi ile alım için teşebbüs etmek de tasarruf tedbirlerinden olsa gerek...Sonrasında hediyeye çevirdiler ya işi...

Misafir

nasreddin hocada göle yoğurt mayası çalmıştı!!!!! !umtsuz halkta tutarmı dersin hocaefendi demiş ; bilmlem akç defa denedim hepside fos çıktı sütbozuktu zaten yoğurduda bozdu,şimdide gölün suyunuda bozdu .belki tutar bu sefer ama siz göle bakmayın sakın gözlerinizi kapatın

Misafir

2 saat konuşur ama hiç bir şey söylemez..

  • 1