BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.438,32

Yeni dönem hastanecilik ve yeni sigara yasakları

2002 yılından öncesini hatırlıyor musunuz? Hastanelerdeki kuyruklar, kuyruklarda çile çeken vatandaşlar. Kuyrukta sıra beklercen can veren hastalar... Tedavi olmaya giderken, hastanede daha da hasta olan hastalar.. Ne yıllardı o yıllar hatırladınız mı?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 46 Adet Yorum
memet

yasağı dinleyen varmı.gene heryerde içen çok.denetleyen yok.ısparta otogarında yıllardır gece gündüz içiliyor özellikle akşam 10 dan sonra firmada çalışanlar içiyor.bakan yok.

nazmi uçkan

hastalığın nedeni sigara ise sağlık hizmeti paralı olmalı.

Misafir

Önce kamu personeli iş yerlerinde içmeyi, eğitimciler okul ve çevresinde içmemeyi, kahve,cafe gibi yerlerin kamu,özel iş yerlerini iyi denetlemekle olur bu güzel iş.

aziz

valla devlet bakan sayesinde devlet hastenelerinden randevu bulamıyor-alamıyor hemen özele gidiyor.iyiki özel hastaneler var.sağlığı tamamen özele verselerde fi tarihindeki kuyruklar konuşulup durmasa.paran varsa tedavi devri sizce iyi mi?

yasak

nefes almamızıda yasaklayın bari sorunu bütünü ile çözmüş olursunuz,yasak hemşerim yasaaaak!!!

Misafir

Sağlık deme de ne dersen de!............ AKP Sağlık ve Eğitimi batırdığı gibi, ekonomiyi de mahvetti!.

misafir

evet hatırlıyoruz bakın bu bakan kör olduğu halde devlet işine adam aldı babasının işi gibi körsün dedi onuda unutmadık

UYAN!

Yeni Emperyalistler İlaç-Kimya-Gıda Tekelleri haberiniz olsun. Neden hastalıklar bu kadar arttı onu araştırın önce. Amerikalı gelenekçi, bağımsız kuruluşlar, "neden zenginleştikçe, daha hastalıklı oluyoruz" diye araştırmalar yapıyor. Tekelleştikçe güçlenen, güçlendikçe Globalleşen ilaç-kimya devlerini suçluyor.

Misafir

yozgat mersin hastaneniz hayırlı olsun tabi onları yapandanda razı olsun

Misafir

Diktatörlük Oylamasına Kaynak!.......İzmir Limanı, AKP;nin Varlık Fonu'na devredildi...

Misafir

İzmir Limanı çalındı , Varlık Fonu'na devredildi

CEM OKUR

YOK ARTIK SİGARASIZ ŞEHİR. İYİ VALLA OLMADI . HER YERDE SİGARA İÇECEGİZ. NE YAPARSAN YAP.NE KADAR CEZA UYG.SAN UYGULA İÇERİZ.

Misafir

Ne yani sigara benim keyfim kimse karışamaz, aya çıkar yine içerim.

Misafir

şimde,de evde sıra bekleyerek ölüyorlar hatırlatırım.Bir randevu 3 ay sonraya gün veriliyor ne oluyor dırek özele git manası

ertre

nerde ambulans hizmeti kime geliyor .suriyelilere geliyor.çağır bakalaım ambulans gelecekmi

Misafir

Dünyaya Savaş Açan Eğitim ve Sağlığı batıran islami örgüt AKP'nin yükü taşıyamayacağı kadar ağır. Bu koşullarda Türkiye AKP'yi taşımaya devam ettiği sürece, AKP'nin yaptıklarının bedelini hep birlikte ödemeye devam ederiz.

serdar aydın

yav yeter bu kadar hükümete yalakalık

Misafir

sigara konusunda hükümeti kutluyorum ancak denetim sıfır, tüm kapalı alanlarda içiliyor

Misafir

Milliyetçi camianın önde gelen isimlerinden Yaşar Okuyan “Anayasa değişikliği ihanetin bir parçası. Son durakta ne Tayyip Erdoğan var ne de AKP.” dedi

Misafir

Edirne'nin Doğusunda kafaları din batağına saplanmış islam güdük kafalar ile sandık ve seçim demokrasi diye yutturulup ülkede yaşanan müzmin pislik, hırsızlık, yolsuzluk, yağma, yalan-talan, bölücülüğe devam diyor!...

Misafir

başarı insanı kendinden geçirmesin.kendi gibi düşünmüyen,kenndi gibi giyinmeyen,yemek yemeyen,yürümeyene karşı bu gaddarca tutum.sigara yasağıhaddi aştı,benim tercih etme hakkımı elimden alırlarsa tercih edilme haklarıda olmaz

Ergenekoncu

2002den önce hastanelerde hiçbir sorun yoktu. Yalan haber yapmanın anlamı yok. Ayrıca sayenizde parasız hastanede sıraya bile giremiyoruz.

Misafir

Özel odalar... Refakatçi yatağı... Hastanenin içinde banyo, tuvalet... Tek kişilik odaların dışında, suit odalar.. Hastane kapısına giriyorsunuz aracınızı nereye bırakacağınızı düşünmüyorsunuz. Vale kapıdan aracınızı alıyor, kapalı otoparka bırakıyor sonra da anahtarınızı size teslim ediyor. çok da yakışır ya... ama gerçek ve görülen-yaşanan şu ki;fazla değil en geç üç ay içinde her yer pislikten geçilmez...aynalar,lavabolar,tuvaletler,sabunluklar,kağıtlıklar,masalar,sandalyeler,asansörler yani her yer kırılır dökülür...bu ülkenin "insanları" iyi şeylere layıktır elbette..."İNSANLARI"

Misafir

Referandum Propagandalarına Devredilen taşınmazların büyüklüğü 2 milyon 290 m² yi aşıyor. Varlık Fonuna devredilen taşınmazların büyüklüğü, illere göre şöyle; Antalya’nın Aksu, Merkez, Kemer ve Manavgat ilçelerinde 700 bin 910 m² Aydın’ın Didim ve Kuşadası ilçelerinde 959 bin 713 m² İstanbul Bakırköy’de 22 bin 866 m² İzmir’in Selçuk ve Menderes ilçelerinde, 556 bin 891 m² Muğla Bodrum Gündoğan’da 11 bin 334 m²!.................

MMeridien

Olağanüstü hal kararnameleriyle dev kamu şirketlerini bünyesine katan Varlık Fonu yönetimine atanan Yiğit Bulut'un maaşı ticari sır!..