BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Yeni Başbakan yarın belli olacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olması ile ilgili olarak gazetecilere açıklamalarda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
vatandaş

Evet 2014 te senin böyle saçmalayacağini görselerdi seni yapmazlardi...

Deniz

Aman bence başbakan gibi milleti ayristirici otekilestirici ve aldatici olmasin da kim olursa olsun.

gercekler

benim cumhurbaşkanım olmasın istemem, eksik olsun

TÜRK MİLLETİ

AKRABALARI PKK NIN DAĞ KADROLARINI OLUŞTURAN HÜSEYİN ÇELİK BAŞBAKAN OLURSA ANORMAL BİR DURUM OLU.ZATEN TAYYİP ERDOĞAN BAŞBAKANKEN BAŞBAKANLIĞI HÜSEYİN ÇELİK YAPIYORDU.OSLO GÖRÜŞMLEREİ,HABUR AÇILIMLARI, DEMOKRATİKLEŞME PAKETLERİNİN BAŞ MİMARI VAN KÜRDÜ HÜSEYİN ÇELİK...

TÜRK MİLLETİ

AKRABALARI PKK NIN DAĞ KADROLARINI OLUŞTURAN HÜSEYİN ÇELİK BAŞBAKAN OLURSA ANORMAL BİR DURUM OLU.ZATEN TAYYİP ERDOĞAN BAŞBAKANKEN BAŞBAKANLIĞI HÜSEYİN ÇELİK YAPIYORDU.OSLO GÖRÜŞMLEREİ,HABUR AÇILIMLARI, DEMOKRATİKLEŞME PAKETLERİNİN BAŞ MİMARI VAN KÜRDÜ HÜSEYİN ÇELİK...

inanmam

DAHA 3 GÜN ÖNCE koca profösöre yuh çektiren,ben sunniyim, onlar alevi,zaza diyen,bizler onlar diye ayırım yapan birine ben 77 milyonun cumhurbaşkanı olacağını hiç düşünmedim,düşünemiyorumda...ama başbakanlık için AKP den kimi koyun seçecek merak ediyorum..

Yılmaz Yorulmaz

İstıklalmarşımızı bilmeyene sen oyverdiysen bravo......onunla sende git ozaman mısıra....benim vatanım bir libya,tunus,mısır veya ırak gibi olmasın diye ben rte ye verdim.

befin kuscu

Bunca ayristirmaci bir sahis cumhurbSkNi olsa ne yazar.kaxanan rte kaybeden ise din ve diinciler olmustur.hirsizlik iddialarindan aklanmadan ... Peh sana oy verene sasmamak mumkum deil.

gün

aman devidoglu olmasin kim iyi takla atiyorsa o olsun

bu basbakan olmali

Keske bu basbakan olsa...Yakisir,Ataturk dusmanligi,Turk antipatisi,sekreter sevgilisi,sempatik gorunusu ve demokratik yapisi ile Turkiye ye yakisan ikinci uzun-kisa adam olur.

daf adfs

yani hüso ağa yarı yarı demiiiiiiiii

Tarafsız

neymiş o kötülükleri.ortaya saçma sapan söz atmışsın ama yorum değeri sıfır..4 4 lük bir insan değil bunlar.Netice de insanlar.Siyaset menfaati en yoğun hırs yapanların adresi.Ak partide yolsuzluk,hırsızlık olmuyor mu.Oluyordur.Mesele bu değil.Mesele milletin değerlerine,millete hizmete en yakın olan lider ve ekibidir..Tayyip ten iyisi çıkmazsa Ak parti her daim kazanacak.Sizde takdir edeceksiniz.Yanlışlarını söyleyeceksiniz.Ama çıkıp zırva tarzında yok zalim yok diktatör yok vatanı satıyorlar gibi asparagas yorumlarda bulunmayacaksınız.Tutarlı,makul eleştiriye kimse birşey demez.Bu eleştiri dozunu tutturmadıkça muhalefet daha çok seçim kaybeder.

gast

millet neye layikse öyle idare olunurmus akp liler cok kinadiklari chp yi kötülükte fersah fersah gectiler gün süfyanistlerin günü

Zulüm elbet bitecek

Bizim mücadelemiz asıl şimdi başlıyor. Biz bu ülkeyi ve dini çıkarımız için sevmedik ki ilk zorlukta bırakıp kaçalım, biz bu ülkeyi ve dini canımız pahasına sevdik, öyle bağırıp çağıran zalimlere ve yandaşlarına bırakacak halimiz yok. Mücadele asıl şimdi başlıyor.

Zulüm elbet bitecek

Bu seçimlerde parti ya da hükümet seçmiyorduk bre gafil adamlar. chp'nin çıkardığı adama oy vermem demek ancak gafletin göstergesidir, bütün seçim süreci boyunca rte'nin yapmaya çalıştığı uyutma hareketidir. Bu seçimde sadece tarafsız olması gereken, tertemiz olması gereken, halkı birleştirmesi gereken cumhurbaşkanını seçmek için oy kullandık. Prof.Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'na sırf chp aday gösterdi diye oy vermeyenler bilsinler ki hainliğin önde gidenini yapmışlardır. Ben chp'li değilim ama tertemiz adama, bilgili adama, kültürlü adama, insanları bölmeyen birleştiren adama oy verdim, ülkemi bölene teröriste satana değil

Zulüm elbet bitecek

bu adam asla 75 milyonun değil, milletin hiç değil ancak kendisini seçen gafillerin, hainlerin başkanı olacak. Suriye'de Esed neyse, Mısır'da Sisi neyse burada da rte o olacak, ötesi değil. Seçildi diye insanlar ona saygı duymayacak ya da nefretleri bir nebze olsun azalmayacak. Siz kendinizi avutun böyle, gün gelir devran döner, o zaman tüm gerçekler ortaya çıkar. Bugün ona oy atan gafiller de o gün herşeyi görür. Bu gün güçlü göründüklerine aldanmayın, zamanında firavun da Hz. Musa karşısında güçlü görünüyordu, ebu cehil de Peygamber efendimiz (sav) karşısında güçlü görünüyordu ama sonları malum.

  • 1