BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.439,92

Yeni 28 Şubat’ın ayak sesleri…

Zaten “şartları olgunlaştırma” konusunda tecrübeli olan (!) darbe sevdalılarının bu konuda zorluk çekeceğini hiç sanmıyorum!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
ttk

Biraz paronoyakça olmuş yazı. İsteyen istediği eylemi yapmakta özgür olmalı. Atatürk'ü sevmek zorunda değil, açıkça ifadede de edebilir. Ama kamu malına zarar verirse, toplumun bir kesminin inançlarını rencide ederse ağır cezalarla yargılanmalı. Memlekette papyonlu bir soytarı senelerdir Peygambere iftiralar atıyor 2 haberci yan yana gelip eleştirmiyorsunuz, altını üstüne getirmiyorsunuz, bugün çıkmış 28 şubat Mağduriyeti üzerinden algı yürütüyorsunuz. Siz yazar değilsiniz, cesur hiç değilsiniz. Köşe dolsun diye savrulan cümleleri artık okumayacağım.

Misafir

Düzelir be şampiyon ! Sıkma tatlı canını

Misafir

28 şubattan çok ekmek yemiştiniz, şimdi sıkıştınız yine 28 şubatı canlandırmaya mı çalışmaktasınız, hadi ordan, Atatürke hakaret eden de sizsiniz, bir de oyun oynanıyormuş falan

Misafir

kardeş içini ferah tut...zaten hayallerinin ötesinde işler oluyor, adamlar zil takıp oynayacak neredeyse, 50 yıllık mesafe almışlar...

Misafir

Abdullah Gül’ün tedavi gören annesini ziyaret etmek için gittiği hastanedeki yakınını ziyarete gelen AKP’li “icracı” bir bakanın, Gül’le aynı hastanede olduğun öğrenilmemesi için yakınını ziyaret etmeden hastaneden ayrıldığı ortaya çıktı.

Misafir

Yayinlanmis 5 yorumu silmek de neyin nesi editor?Bu da yeni moda mi yayinlanmis yorum siliniyor.Eskiden sadece yandas yorumlar yayinlaniyordu simdi sistem iyice degisti.

esman usta

Fabrikalar kapanıyor.. Esnaf siftah yapamıyor.. Herkes borç batağında.. İşsizlik artıyor.. Dolar 5'in üzerinde.. Halk yoksullaşıyor.. Enflasyon yükseliyor.. Zamlar milleti eziyor.. Sayıştay yolsuzlukları ortaya çıkardı, tek laf edilmiyor. Vurgunlar talanlar devam ediyor. Ama 28 Şubat,15 temmuz,Türkçe ezan,Kadir Mısırlıoğlu...

fetö ile mücadeleye darbe

ortada hiç bir belirti yok iken yazarın darbe söylentisi yaymak istemesi fetö ile yapılan mücadeleyi baltalamak isteğinden olabilir mi çünkü bu konuşma fetö den başka hiç bir kesimin işine gelmiyor.

vatandaş

Kusura bakmayın. Diyanet İşleri Başkanı resmi kıyafet ile ziyaret giderse "devlet olarak biz bunu destekliyoruz" demektir. Siz de mi Yunan'ın tarafındasınız? Siz de mi Amerika destekli halife istiyorsunuz? Biz Hak'ka tapan şanlı Türk milletinin tarafındayız. Tarafını söyle.

Durust ol durust!!!

Sana samimi bir sekilde soru soracagim yazar efendi.Birisi senin babana veya cok deger verdigin birisine kufur etse,senin kardesinde o kufreden kisinin ziyeretine gitse,ne dusunurdun?Samimi bir hasta ziyareti mi derdin yoksa kardesine tepki mi gosterirdin?Ne olur boyle kelime oyunu yapmayin,acikca deyin ki kadir puskullu nun Ataturk e ettigi hakareti destekliyoruz.Kaldi ki yazilarinizdan bunu cok acikca anlayabiliyoruz.

tüm darbeler abd için yapıldı

ülkemizde yapılan tüm darbelerin abd yanlıları tarafından abd nin yararı için yapıldığını es geçip darbe söylentisi çıkaran yazarımızın amacının ne olduğunu tahmin etmeye çalışıyorum abd nin etkisi ve imajının yerlerde süründüğü adam gibi yaşamaya başladığımız şu günlerde neden darbe söylentisini ortaya atıyor amacı ne

  • 1