BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.434,41

Yarbay Mehmet Alkan'dan çok konuşulacak FETÖ iddiası!

Şırnak'ta 2015'te şehit olan yüzbaşı kardeşi Ali Alkan'ın Osmaniye'deki cenazesinde hükümete gösterdiği tepki ile gündeme gelen eski Jandarma Yarbay Mehmet Alkan kripto FETÖ'cünün iftirasıyla FETÖ'cü yapıldığını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
UYANALIM...

ÇOK YAZIK ETTİNİZ YARBAYIMIZA.SÖYLEDİKLERİNDEN HANGİSİ YALAN?CAN'I YANMIŞ,HÜKÜMETİ UYARMAYA YARAYACAK SÖZLERDEN KİM RAHATSIZ OLABİLİR?

ali kaya

salhor bu yazdıklarını ilgili yerlere de yazıver

salhor

FETÖCÜ'lere muhtemelen l5 Temmuz öncesinde talimatlar verilmiştir. Mesela şöyle denmiştir: "Başarısız olur da devletin eline düşme tehlikesiyle karşılaşırsanız; kamuflajınıza güveniyorsanız, muhbir olun. Sakatlıklarınızın saklanamayacağına inanıyorsanız, bu sefer de itirafçı olun. Her mekanda 3-5 tane salak bulunur. Onların Fetöcü olduğunu söyleyip yırtın!" Makul mü bu? Son derece makul. Ve bunu bittecrübe, damadımın yakılışında gördüm, yaşadım. Pensilvanya'da çekildiği fotoğrafı gururla etrafa gösteren it doç. ihbarcılık etti. soyadı ne mal olduğunu apaçık ortaya koyan ikinci it Yard. Doç. ise onun gibi en başından ihbarcı oldu. Onlar geziyor; yakılanlar l3-14 aydır çürüyorlar hapiste. Açığa alınıp tutuksuz olanlara acımıyorum. Onlar nasılsa temizlenecekler. Ama ya masum olan mahbuslar? Günah çok büyük.

Misafir

cenazede şov yapan adamdan hayır gelmez bu ülkeye. chpye geçerek ait olduğun yerdesin.

gencoglu

demekki senin gibi teröröröröristlerin ismini verdiği için şartlı salıverildi unutmadık o günleri hdpkkkk lı terörrörrörrristlere hevlayacağına gittin hükümete hevledin kardeşini şehit eden terörrörörrisltere tek laf etmedin çünkü amacın fetoye hizmettti

  • 1