BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

WhatsApp'ta eşinin şok fotoğraflarını görünce

İZMİR'de genç işadamı Ç.Ç, anlaşmalı olarak boşandıktan 1,5 ay sonra eski eşi Didem A'nın, kendisini evli oldukları tarihte aynı şirkette çalışan ve evli olan Satın Alma Müdürü K.K. ile aldattığını öğrenince soluğu mahkemede aldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Hasan Ali

yazıklar olsun. gelişmiş ülkelerdeki insanlar tüm enerjilerini bilim, teknoloji ve üretime verirken, bizim insanların uğraştıkları şeye bak. sadece uçkur... böyle mi muasır medeniyetler seviyesine ulaşacağız?

KADINA POZITIF AYRIMCILIGA DEVAM

evet, iste toplumda kadina taninan "pozitif ayrimciligin" getirdigi olumsuz etkiler. siz is yerlerine kadinlari doldurursaniz böyle ailenin dibine dinamiti koyar zinaya tesvik edersiniz. evlendigi kocasini begenmeyenler veya kocasiyla az bir sorunu olan kadinlar, begendikleri is arkadaslariyla veya yakinlik duydugu is arkadaslari ile önce duygusal iliski sonra da yatak iliskisi kuruyor. kadinlarin is dünyasina ve bütün sektörlere sokulmasi dinen caiz degildir. zaten ülkemizde zina almis basini gidiyor ama kimsenin umurunda degil. türk kizlari/kadinlari para ve kariyer pesinde cocuk dogurmak istemiyorlar, kocalarini dinlemiyorlar.. hükümet yanlis yapiyor.

Abidin

Hacı bir baba ve annenin kızı olduğundan dolayı sana güvenerek evlendim :D Nereye gidiyoruz ya... Hacı ana babanın ojeli yarı çıplak kızına nasıl güvenilirse artık :d

gencoglu

şimdi feminist kadın dernekleri hurra adama savaş açarlar neymiş özgürlük varmış kadın istediğini yapabilirmiş diye kutsal aile kurumuna verdikleri zararları katlamaya çalışırlar. ahlak sukut etmiş ağlayanı yok

gencoglu

%17 DEN %24 E BUKADAR YÜKSEK FAİZ ARTIRIMI YAPMAK APAÇIK VATAN HAİNLİĞİDİR MERKEZ BANKASI PARA POLİTİKASI ÜYELERİ BANA DAVA AÇIN MAHKEMENİN HUZURUNDA SİZE EN AĞIR KÜFÜRLERİ EDECEĞİM VATAN HAİNLERİ ESEFEEELEE SAFİİLİNLER. FAİZ=ENFLASYON=EKONOMİK KRİZ.dolar artınca sadece ithal ürünlerde sorun yaşanır amma faiz artınca bütün sektörleri perişan eder özellikle kobileri darmadağın eder. faiz artışı ile maliyeter yükselir maliyet yükselince mecburen zam yapılır enflasyon hortlar. MERKEZ BANKASI ÜYELERİ ALDIĞINIZ HER KURUŞ HARAM ZEHİR ZIKKIM OLSUN .i.

Misafir

Türk kadınlarına da güvenilmiyor artık. Adalet sistemi buna bir el atmalı. Kadın erkek farketmez aileye ve topluma zarar veren böyle iğrençlere hapis cezası verilmeli.

hakkı aydın bulut karagündostu

dünyanın çivisi çıktı kıyamet kopacakcım artık canım rabbim dünya yaşanmaz oldu

Secking

Demek kadında isteyerek aldattığını göre kanına diziler mi girdi nefis kontrolünü kanallara mi verdik önce ahlak sonra mı din

ihsan

gelde cinayet işleme davetiye bu kalleş

Misafir

Maalesef bu tip aldatma olaylari cok yayginlasti,eskiden sadece erkek aldatiyordu simdi kadinlarda onlara ayak uydurdu,yazik.

reis

millet kavimlerin helakı dönemini zorluyor..

  • 1