BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.444,80

Uyu Türkiye’m uyu… Uyu da büyü…

Kadim düşmanların seni yerinden yurdundan etmek için birlik olmuşlar, boş ver sen onu, gel ben sana ......................... anlatayım Türkiye’m...!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Sansür denildiğinde akıllara hep Abdülhamit gelir!....... 1909’da İslam âlimi Elmalılı Hamdi Yazır tarafından kaleme alınan ve Abdülhamit’i tahttan indiren hal’ fetvasında da Abdülhamit’in dini kitapları yaktırdığı bir gerekçe olarak yer aldı. Anlaşılan Abdülhamit de “kitapları bombadan daha tehlikeli” görmüştü.

Emin Bilge

Babasının intikamını Ahmet Hakan'dan iyi almış ama!

osmancık

Yazar gündemi çok iyi takip etmiş. Bahsettiği bazı hadiseleri anladım, bazılarından ne demek istediğini anlamadım. Benim evde 28 senedir televizyon yok da! İnternetten takip ediyorum gündemi.

Misafir

Uyuyan Din Afyonlular!_______________Köşeye sıkışınca sandık diyorlar!.. . Kişi başına ortalama eğitimi 3 yıl olan Ülkede onlara iktidar için tek çıkar yol cehalet oyları !.. Onun için İmam tahılla beslenen protein almamış aşiretine habire 3 çocuk diyor!.. Hatta 5 çocuk yapmak lazım diyor!

Misafir

Uyu Turkiyem uyu,ulkenin kurucu ve kurtaricisi dusman gosteriliyor,hirsizlar yargilanmasin diye oylama yapiliyor,9 yasindaki cocuk evlenebilir diye diyanet fetva veriyor,T.C. levhalardan silinmek isteniyor,Turkum,dogruyum,caliskanim demek cocuklarimiza yasaklaniyor,Uyu Turkiyem uyu....

Erol Baron

Ülkenin ahlaksızlıkta vardığı yeri gizlemek için, Avrupa'dan gelen misafirlerime TV lerde ekrana gelen hırsızlık, tecavüz, cinayet, trafik kazaları vb. gibi iç karartan haberleri görmelerini elimden geldiğince engelliyorum.

Misafir

Son 15 yılı ne güzel anlatmışsınız.....

karpuz yata yata büyür

acibam survivör dan kim elenecek cumali dua okuyormuş elenmez mi?

  • 1