BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,92
ALTIN 2.443,45

Ülkü Ocakları 'referandum' kararını açıkladı

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, referandumda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin arkasında olacaklarını belirterek 'Evet' diyeceklerini açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
KARAKECILI

ULAN DINGIL VATAN MILLET SAKARYA DERSIN AMA ASKERLIGINI BEDELLI OLARAK YAPARSIN.KAC PARA MAAS ALIYORSUN ONU BIR ACIKLARMISIN???

HAYIRSEVER

Yavru muhalefetin,mafya kırıntısı uzantıları,morg bekçileri... Bu sözleri size yakıştıranlar için evet demeye devam edin...İnadına HAYIR

Turgut Şentürk

Ülkücü kardeşlerim bugün bu sitelerde Türk'e, Müslümana, Devlete, Millete hakaret eden soysuzlar yüzyıllar öncede vardı yarınlarda da olacaklar. Bakmayın isimlerinin Ahmet, Mehmet, Can olduklarına. Bunlar yarın meydanlarda hepimiz Ermeniyiz diye bağıracak içimizdeki soysuzlardır.

Misafir

Bahçeli sizin ocağınızı söndürmüş. Sizde ocakta ahkam kesiyorsunuz haberiniz yok. Bir sonraki seçimlerde ocakları artık lokanta olarak çalıştırırsınız. Kelle paça mı gider, işkembe mi, kokoreç mi? Allah ne verdiyse. O zamanın şartları belirler artık.

MİSAFİR

KURBAN OLSUNLAR ÜLKÜCÜ OLMAYA ..ÇOK SEÇİMDE MHP -YE OY VERDİM ..AMA BUNDAN SONRA YEMİNLE SÖYLÜYORUM ASLA MHP YE OY VERMEM ARTIK..BANA GÖRE NE ÜLKÜ OCAKLARI VE NEDE MHP ESKİSİ GİBİ OLAMAZ ..

Misafir

Senin Yeni Başbuğun Recep Tayyip ağzına Türkü Türklüğü hiç aldı mı?......Atatürk bile demez...

Zeki

Para her kapıyı açar

Bozkurt

Hayır diyecek Ülkü olacakları Başkan'ları görevden alındı.Aynen hayır diyen MHP teşkilatları gibi.Yerine kafalarına göre atama yaptılar,evet diyeceklermiş.Ülkücüler hayır diyor.....evet diyen Bahçeli ve Olcay kılavuz.

ülkü ocakları.

Yorum 1 dk önce yayınlanıyor hayırcı trol oyunu anında yüzlere getiriyor. Hayırcı trol 5 dk içide hayırların oyunu 200 lere 300 çıkarmış. Kudursanızda çatlasanızda bu ülke sizin gibi vatan hainlerine terör destekçilerine teslim edilmeyecektir. Türk milliyetçileri EVET diyorlar.

12 eylulu unutmadık

sen biizm nazarımızda yok hükmündesin paşa.!!! HAYIR

Misafir

evet 50 yaşında ülkücü ve vatan millet için gözünü kırpmayan biriyim ama benim ülkücülüğümü hayır diyorum diye sorgulamaya kalkanlar ben 80 ihtilalinden önce 13 yaşındayken yollarda ki duvarlarda ki yazıları silerdim gücüm kadar mücadele ederdim devgençlilerle ama siz dünyada bile yoktunuz belki, sen kimsin de beni sorguluyorsun. MHP de karşı fikirde olanlar işte böyle hemen sen ülkücü değilsin diye yaftalanıyor. ülkü ocakları da elbette evet diyecek başka şansı var mı. ben haburda pkk lıların davul zurnayla karşılandıklarını unutmadım. pkk bayrağı daha dün semalarımıza çekilirken sen neyi savunuyorsun da bana ülkücü değilsin diyorsun. sen önce kendini sorgula ülkücülük yolunda. ne verdin bu ülkeye bu devlete bu milllete. 80 den önce ben devsolcularla liseli komünistlerle dalaşırken sen nerdeydin, kimsin de bana sual ediyorsun. herkes haddini bilsin seviyesini bilsin. ben hiçbir şeye körü körüne bağlanmadım. bunca yılın tecrübesi yeter sana. aklım ne satılık ne kiralık, davam da.

Misafir

Ege'de 18 tane Türk adası Yunanistan tarafından işgal edildi. Yunanlar tarafından işgal edilen son adamız Keçi adası.İstanbul'daki Büyük Ada'nın 4 katı büyüklüğünde olan Keçi adası işgal edildi! "Lozan hezimettir" diyenler, Lozan'da kazandığımız 18 adayı tek kurşun bile sıkmadan Yunan'a teslim etti!

Misafir

Kimse milliyetciyim demesin.satmasi kolay oluyo .bir daha mhp ye oy destek yok,bu sahislar gitmeden, bahceli koltugu kaybetmemek ivin bu olayi ulkemize bela etti ve evet diyot.yaziklar oldsun, koltuk sevadalisi, milliyetci filan degilsiniz, ulkeyi koltuk ivin sattiniz.yaziklar olsun

Misafir

Trabzon'da bir köprüye asılan referandum pankartı, Ülkücüleri ayağa kaldırdı.Kaynak: Ülkücüler Trabzon'a asılan pankartı konuşuyor!

Misafir

Avrupa İstikrar Girişimi Başkanı: Mutabakatın bitmesi Türkiye’nin çıkarına değil AB içinde Türkiye’ye sağlanan mali desteğin durdurulması çağrıları var

Atakan TÜRK

YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ!VAHABİ -TAYYİBAN REJİMİNE HAYIR!

Turgut Şentürk

Düşünmeye gerekmi var. MHP nin ülkücülerin en büyük düşmanları ve terör örgütleri hayır diyor, elbetteki EVET. Vatan için Millet için Bayrak için Devlet için Türklüğün bekası için EVET.

Ülkücü Hareket satılık değildir.. Bunlar Ülkücü değildir.. Ülkücülük Türk milletine, tarih ve kültürüne dayanan, ona inanan bir doktrindir.

AKLIYLA HAREKET EDER MHP

OLDU!! AKIN AKIN ARKANDAN KOŞACAKLAR ŞİMDİ,MHP ÖYLE BİATÇI VE AKILSIZ DEĞİLDİR,KENDİ KARARINI KENDİ VERİR.FARKI DA BUDUR ZATEN AKP DEN,ORADAKİLER PEK TE MHP Yİ TEMSİL ETMİYORLAR ARTIK,MENFAAT SARMIŞ DÖRT BİR YANLARINI.

Misafir

50 YAŞINDAYIM DİYEN MİSAFİR YORUMCU,SEN ÜLKÜCÜ DEĞİLSİN. HAYIR İÇİN ÇALIŞAN BİR YALANCISIN. MHP DE PARTİ İÇİ HESAPLAŞMA YAPAN ÜLKÜCÜLERİ BÖLMEYE ÇALIŞAN DIŞ MİHRAKLARIN AJANLARINA İZİN VERMEYECEĞİZ. ÜLKÜCÜLER LİDERİNE BAĞLI OLUR. HADİ BAŞKA KAPIYA. ÜLKEM VE VATANIM İÇİN EVET.

TURKSOY

PARANIN ACMAYACAGI KAPI YOK DERLER YA GERCEKTEN COK COK DOGRUDUR.BUNLAR HANGI DAVANIN PESINDE ACABA BIR ATATURK DUSMANIYLA YOLAMI CIKILIR DAVANIZ BATSIN EMI SIZIN.HAYIR

HAYIRI BASARLAR

SEN DİYECEKSİN TABAN DEĞİL,BAHÇELİNİN ADAMI OLARAK KONUŞUYORSUN,KIYMETİ HARBİYESİ YOKTUR.

zeki

34 yıllık bir Ülkücü olarak HAYIR diyorum . Ne olacak

MİSAFİR

Zaten hayır diyemezsiniz!Bahçeli hemen ihraç eder!

Misafir

50 yaşındayım çocukluğumdan beri yani benliğimden beri bu davanın içindeyim kimse ne ülkücülüğümü ne dava adamı olduğumu sorgulayamaz buna cüret eden bana en büyük terbiyesizliği yapmış olur, bu anayasa değişikliğinde ki maddeler kafama yatmıyor aklım almıyor mantığıma ters ve hayır diyeceğim. lider evet demiş parti evet demiş beni ilgilendirmez, avrupa hayır diyormuş pkk hayır diyormuş oda beni ilgilendirmez aklım var fikrim var aklım satılık değil. kimsenin güdümünde oyuncak da değilim. bu iş ciddi bir devlet işi o bunu diyor bende şunu diyeyim le olmaz bu iş. kendi kararımı kendim veririm. kimse bana 600 vekil ve 18 yaşı ve bu kadar yetkiyi tek elde toplamayı açıklayamaz. federasyon öncesi çalışma bu.