BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Tutuklama tartışmasıyla ilgili kimi suçladı Kılıçdaroğlu ilk kez konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çıkışından sonra tutuklanıp tutuklanmayacağı tartışma konusu olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu iddalar hakkında ilk kez konuştu. Kılıçdaroğlu CHP'ye kumpas kurulduğunu öne sürdü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 28 Adet Yorum
hedef CHP şimdilik

önce algı operasyonu sonra uygulama,CHPye yönelik kumpas hareketleri,yeni taktik bu,yıldırma operasyonları.!!!

Misafir

Almanyadan sopayı yiyip yiyip gelip Kılıçdaroğluna sataşıyorlar..

sessiz çoğunluk

susturmaya değil,sizin elinizden kurtarmaya çalışıyorlar...

canvatan

yalan rüzgarı!!millet yemiyor artık k.k dünyanın başka yerinde olsa çoktan hoplatırlardı !!maalesef hala bu ülkenin ekmeğini yiyip katil devlet diyebiliyorlar.yazıkki ne yazık...

Misafir

Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanından daha iyi bir insan.

Atakan TÜRK

"Bana mazlumu getirinnnn...",çabuk diyorum.Ruhun şad olsun Kemal Sunal.

baltacı

Tutuklanırsa bunu Erdoğandan sanacak, halbuki böyle bi durum kaderin cilvesidir..geçmiş günahlarına kefaret olsun diye Yüce Yaradanın Kılıçdaroğluna bir lütfudur..

Ahmet Can

Bu,üst aklın CHP ve başka Türkiye karşıtı güçlere öğrettiği taktıktır:Çok doğruymuş söyle,alttan al,empati kazan,uyut...

CAN VE MAL GÜVENLİĞİ YOKMUŞ

KILIÇDAROĞLU Türkiyede CAN ve MAL güvenliği yok demiş.Sonuna kadar katılıyorum.CAN (Dündar) almanyaya kaçtı. Ke- MAL (gılıçdaroğlu) ise maalesef kaçacak delik henüz bulamadı.

Merkel'in askerleri

Sen de artık bir SIR DEĞİLSİN KEMAL EFENDİ!..Herkesin bildiği birisin artık!..

şaşırdılar iyice

"HERKESİN BİLDİĞİ SIR OLMAZ" başlığının altında gerçekleri dan dan dan diye çakmış.Kılıçdaroğlunun karşısına delikanlıca çıkıp tartışamıyorlar,köşe bucak kaçıp uzaklardan mikrofonla kalabalıklara yalan yanlış sesleniyorlar.Bütün kirli işleri ortaya döküldü ve referandumda son dakika oyunlarıyla zar zor %51 evet çıkardılar panikleyip muhalefeti nasıl yok ederiz diye uğraşıyorlar.Böyledir halkından korkanların korkusu.

bir basit vatandaş

AKP ve Reyiz RT Erdoğan yönetimi artık yolsuzlaştı, çürüdü, kokuştu. Ne yapsalar bu kısır döngünün içinden çıkamıyorlar.

a.eren

Kııçdaroğlu yine kıvırdı kumpas dedi demekki kumpasla senin ağzından laf alıyorlar, elin gavuruna Türkiyeyi şikayet ettiriyorlar.Senin aklın bu kadarmı?

ahmed

vatandaş nickli kardeş 80 milyon arkanda derken? tavsiyem sana bu aralar güneşte fazla dolaşma

Amasyalıya

AMASYALI arkadaşım. Ezbere yazmış. Kozmik odaya girilmesine, APO ile masaya oturulmasına, Osloda görüşmelere, Tabelalardan TC nin kaldırılmasına, Pkk için Çadır mahkemeleri kurulmasına, çözüm süreci diye PKK nın palazlanmasına, hendekler kazılrken görmezden gelinmesine, Dolmabahçede mutabakata varılmasına, Kıbrısta Annan Panına evet denmesine, orduda tüm Atatürkçü ve ABD karşıtı üst düzey askerlere Ergenekon adı ile operasyon yapılmasına CHP mi izin vermiştir. Yok, yok. Babam izin verdi.

sitem

"Devletin milyonlarca gizli belgesini FETÖ’ye Enis Bey teslim etmedi. Eğer casus olarak birilerini nitelendirmek gerekiyorsa devletin bütün sırlarını, kozmik odayı FETÖ’ye açan ve o bilgileri FETÖ’ye elleriyle teslim edenler gerçek casuslardır" Kozmik oda tüm askeri ve stratejik bilgilerimizin, savunma planlarımızın mevcut olduğu bir oda idi. O gün bu odaya müdahale dildiğinde tüm yurtsever ve milliyetçi vatandaşların bir duruş sergilemesi, olaya dur demesi, CİA oyununu bozması gerekiyordu. maalesef kör sağır ve dilsiz olundu. Milliyetçilik ve ülkücülük bu olmalı işte.Bahçeliye sitemimizdir.

mechul

Kapatın gitsin ...yeni oyuncak MHP olsun ...

Misafir

Siyasetten tiksiniyorum...

AMASYALI

CHP VE KK ADINI DAHİ DUYMAK İSTEMİYOR HALKIMIZ. YAPTIĞIN TEK BİR FAYDALI İCRAAT GÖSTERDE SENİ DESTEKLEYELİM ALLAH AŞKINA. CANIMIZ VATANIMIZ ÜLKEMİZİ ELİN GAVURUNA ŞİKAYET ET, ÜLKENİN SIRLARINI ADAMLARIN VE SİZ İFŞA EDİN ONDAN SONRADA BİZE BİRŞEY OLURSA O KAHRAMAN BAZI VEKİLLERİNİZ SAĞDA SOLDA PERİŞAN EDERİZ GİBİ UCUZ BASİT SOKAK AĞZI İLE İFADELER KULLANIYORLAR. CANIMIZ DÜNYADA TEK LİDERİMİZ ULU ÖNDER ATAÜRKÜMÜZÜN KURDUĞU PARTİNİN BAŞINDAKİ YÖNETİCİLERE BAKARMISINIZ ALLAH AŞKINA. ÜLKESİNE MÜDAHELE EDİLMESİNİ İSTEYEN İNSANLARIN TOPLANDIĞI PARTİ OLDU ÇIKTI HELAL OLSUN SİZE chp. SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR AMA DEĞMİYOR.

vatandaş

sayınkılçdaroğlu senin teline dokunmaya ğöçleri yürekleri yetmez 80miliyon arkanda yolunaçıkolsun

Misafir

başta erdoğan olmak üzere, akp lilerin tamamı;fetö bizi aldattı,aldatıldık,Allah bizi affetsin deyip sıyırdılar.kılıçdaroğlu ve chp liler yıllardır; gülen yapılanması ülkeyi sardı, onlarla ortak olmayın, onlara karşı mücadele edin,ülkeyi teslim etmeyin deyip durdular.başta erdoğan olmak üzere hepsi gülen ve cemmatının yanında yer alıp onları savundular.chp lileri din düşmanı ilan ettiler.şimdi de fetö destekçiliği ile suçluyorlar.tehlikeyi haber veren chp liler suçlu ilan edildi.gülen in sadık uşakları ve ortakları yağ gibi üste çıktı.ne garip memleket!

kundemacı

"Erdoğan'ın Enis Berberoğlu'nun tutuklandığı dosyayla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bağlantısının çıkabileceğini işaret etmesiyle başlayan 'tutuklama' polemiği." Bu nasıl bağımsız yargı; bir parti genel başkanı başka bir patinin genel başkanının bir suçlama dosyası bağlantısının olabileceğini söyleyecek, yargı da gereken bağı kuracak. Böyle adalet mi olur. "Ben bu davaların savcısıyım." dı zırt "Kumpas" kim kumpas kurdu davaların savcısı.

Burdayiz.

Tabi bunun gibi çamur biri zor yargılanır, en kötü ihtimal yargılanır suçlu çıkınca, bu suçludur halkın vijdanına bırakılıyor denir, ondan sonra bu zat halkın gözünde yavaş yavaş erir, kaybolur gider.

Alper TUNÇ

VATANA İHANET AFFEDİLEMEZ. PKK İLE KOL KOLA GİRDİĞİN GÜNLERİ DE FETÖ İLE YAPTIKLARINI DA UNUTMADIK. YÜRÜYEREK YIRTAMAZSIN.

gencoglku

hertürlü terörörörristliği vatan hainliğini yapıyorlar ediyorlar devlet yakalarına yapışınca zır zır ağlıyorlar böyle çirkeflik olamaz iğreniyorum