BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.439,82

Türkiye ümit ışığıdır,sönmeyecektir!..

Yılmak yok...Mehmet Akif’in sözü rotadır; ‘Alınır kal’a mı göğsündeki kat kat iman? Hangi kuvvet onu, haşa edecek kahrına ram!..’

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
türkler de fazla oldu.

osman bey anadolu dan pers ve antik yunan geçmedimi de yazamadın. yazınızın tamamı doğru ama eksikleri çok fazla batılıların en büyük sorunu ilk defa laflarını dinlemeyeceğine emin oldukları ama darbe ile de deviremedikleri boyun eğmeyen liderimiz tayyip adam hızla çagdaş ülkenin alt yapısını kuruyor bu kadarı da fazla diyorlar.

Misafir

Bir mesleği olmayan Eğitim Yoksulu Islam kesimi Tayyip`demn sonra ne yapacak .................

ayran

Ne ışıklar söndü, sönmez denilen ama sönyemecek tek ışık gerçekliğin ışığıdır oda bu ülkede yoksa ışık falan kalmamıştır..

Komünist Genç

Tepeden tırnağa haksızlıklarla malul berbat bir düzenin tüm pisliği etrafa saçılmışken, kimse kimseye saygı filan göstermez.

Erol Baron

MARMARA gibi tapulu bir denizinden başka, ÇANAKKALE (Dardanel) ve İSTANBUL boğazı (Bosphore) gibi stratejik deniz geçitlerine sahip olan ve adına Türkiye denen yarım adanın 1 numara olduğunu insanlar yavaş yavaş öğrenmeye NİHAYET başladı. Bu çok çok çok değerli toprağı bir bütün olarak gelecek nesillere aktarmak için artık bu vatanın çok daha iyi korunacağından eminim.

mevhibe inal

Hangi Türkiye? vatan, milli birlik beraberlik lafları ile 100 sene geriye giderek kurulacak TEK ADAM ve onun hükümeti, onun ideolojisi ile mi? 50 sene sonra yine birileri, belki DEMOKRASİYİ kurmaya çalışıyor olacak, ama çok zor. DEMOKRASİDEN BAŞKANLIĞA GEÇİLİYOR DA, BAŞKANLIKTAN DEMOKRASİYE GEÇEN ZOR.

  • 1