BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.438,21

Türkiye ile Katar arasında dev anlaşma

Katar Merkez Bankası ile Türkiye Merkez Bankası arasında karşılıklı iş birliğini artırmak amacıyla Para Takası (Swap) Anlaşması imzalandı. Anlaşma kapsamında ilk aşamada kullanılacak kaynağın 3 milyar dolar karşılığı olması bekleniyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Kerim

Arkadas halen daha yabanci kaynaga muhtac ediyorlar bizi. Kaynagi yerli yapin. Devlet adina bir hesap acin, para yatiralim. Surekli disaridan yatirim alirsak gene ayni olayi yasayabiliriz. Bunu yapmasi bu kadar mi zor? Simdi de Almanya sartli yardim verecek sanirim. Sartli yardim nedir? Arkadas dogru durust bir ekonomist getirin suraya. Ulkeye surekli yabanci yatirimci sokmayin. Yerli yatirimciyla calisin. Bunu anlamak bu kadar mi zor?

Misafir

sen git amerikanın dış borcuna bak,bizim ülkemize karışma,kendi vatanına bak

Misafir

türkiye nin imf den başka herkese,hatta uçan kuşa borcu var.erdoğan,imf ye borcumuz yok diye grurlanıyor.gerekçesi de,imf boyunduruk takıyormuş.diğerleri ne takıyor?gazoz kapağından madalya mı?

Misafir

kardeş kafan güzelmiş, bana da versene biraz:)

Kadir Abi

"türk parası" ilk defa 1927 yılında londrada basılmıştır. üzerinde "türkiye cumhuriyeti" yaz(a)maz, çünkü ingiltereye aittir. başka?

Bu Fakir

Yiğit muhtaç olmuş kuru katara...

Misafir

çıka çıka 3 milyar krediyemi (faizli) çınar diyorsun imf daha ucuzunu veriyor

Misafir

Bazı muhalefet düşünceli yorumcular Hala işlerim geldigi gibi yorum yapıyorlar Ama çok iyi biliyorlarki, aslįnda BU antlaşmanın DEV BİR ÇINARAGACI NIN dikilen bir FİDANI oldugunu. Bütün muhalefetyanlısı yorumcuların gayesi CINAR AGACINI daha FİDANKEN BÖYÜMEDEN SÖKMEK

Garib

Düşük faizli de olsa ben bu işi anlayamadım. Nasıl bir yardım ve nasıl bir din kardeşliği bu? Yardım edeceksen faiz olmayacak.

Misafir

Sadece Türk kültüründe değil Dünya kültüründe önemli bir yere sahip olan Kavaklıdere , Corvus , Doluca , Buzbağ , ucuz şarap fiyatları ...60 TL'den 180 TL'ye çıktı...................Zamlı memur maaşları ne kadar oldu?

Misafir

‘BÜYÜK BİR DÖVİZ KRİZİ VAR................. ANCAK TÜRKLERİN ÇOĞU SORUNLARIN BATI’NIN ENTRİKALARINDAN KAYNAKLANDIĞINA İNANIYOR.......

MISAFIR

Millet sürekli vatan haini arama derdinde? PATOLOJIK VAKA. Korku saldirganligi getirir.

Misafir

23 tane vatanhainide olumsuz puanlama yapmış...

ecemnur

IMF’ye 5 milyar dolar borç verdiğimizi zannedenlerle, “Katar’dan 15 milyar dolar gelecek” diye sevinenler aynı kişiler...

Misafir

Bu kriz vatanseverle vatan haininin kim oldugunu gostermek acisindan aslinda bu ulkeye nimet gibi oldu. Ekonomik acidan iyi olmasada.

dev

imf nin borcunu ödedik ama diğerlerinin borcu 465 milyar dolar yani katarın 3 milyarlık yatırımını dev diğe yazıp reklam promosyon parası alan beyinler 465 milyar dolarlık borç için nasıl dev bir terim bulacaksınız

Misafir

Emirler, Şeyh ve Aşiret Reislerine borçlanacak yerde, Gidin IMF'e !.................

Misafir

3 milyar dolar Leblebi Çekirdek ..... Türkiye'nin dış borcu 483 milyar dolar

Recep

Katarlı Araplar, Türkiyeye destek için dört dönerken. İçimizdeki zavalılar; dolar artıyor, ABD yaptırım yapıyor diye zevkten dört köşe oluyor. Yazık ya onlara, ülkemiz için utanç kaynağılar.

Misafir

Her Şerden bir hayır dogar dedikleri bu olsa gerekir

  • 1