BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.445,03

Türk yetkililerde NYT'ye kan donduran açıklama! Kaşıkçı'yı testereyle...

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı olayıyla ilgili sorular henüz yanıt bulmadı. Bütün dünyanın konuştuğu olayla ilgili Türk yetkililer ilk kez New York Times'a açıklama yaptı. Türk yetkili kan donduran detayı da açıkladı. Suudi infaz timi sadece bu cinayet için getirdiği testere ile Kaşıkçı’yı öldürüp parçalara ayırmış

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Misafir

Fatma CENGİZ Antalyalı mı Erkek adam Fatma Cengiz mi oldu.Anlayamadım.

Osman

Asagdaki meskin arkadaş kendi basini varken diyor hahaha suudide basinmi var insanlikmi var islammi var hiç biri yok sadece sapkinlik ve kraliyet

Misafir

SUDILER HIÇ AMA HİÇ GÜVEN OLMAZ KORKAK VE KALLEŞLERDİR YAHUDILER BUNLARI KUCAKLARINA OTURTMUŞ ISTEDIKLERINI YAPTIRIYORLAR

MiSaFiR

Banyo ve Klozet içinde kimyasal ile KAN İZİ aranabilir!!!

Misafir

Kendi basını dururken neden ABD'nin köklü gazetesine bilgi sızdırılır?

Misafir

Ee birşey yapmayacak mısınız? Burası kabile devleti mi?

Misafir

Suudilerin bu vahşiliğinden dolayı Devlet büyüklerimizin ekranlara çıkıp Eyyyyyyyy Suudi kralı diye bağırmasını bekliyoruz. Bu satılık yahudi uşaklarının yönettiği kutsal topraklara haç dışında da gidilmesinin yasaklanması gerekir. 2. hac da dahil.

Misafir

Trump biz olmadan ayakta duramazsin dedi cunku Suudileri kral ailesi yapan ve Kralligi Kuran INGILIZlerdir. Ingiliz hukumeti son 5 yildir Kraliyeti yikip yerine Cumhuriyet ilan etmek plani yapiyordu. Hatta Selman basa gelmeden Bu Son kral diyede kendisine soylenmisti. Suudiler son hamle olarak Selmani basa getirdi once Trump i araya soktu Ingiltereye gitti Ingilizlere 75 milyar Sterlin bagisladi ve ABD ile 300 milyar dolarlik anlasma yapti. Trump in sozleri buna istinaden.

Misafir

DOMUZDAN POST SUUDİLERDEN DOST OLMAZ..

Misafir

Amerikadan o belgeyi alamazdi cunku belgeyi isteyen ABD degil Turkiye Cumhuriyeti. Aynisini ben yasadim ispati benim. Esim Turkiyede evlenmek istedigi icin TC yasalarinca Vatandasi oldugum ulkenin buyukelciligine giderek ulkemde resmen bosanmis olup TC de evlenmeme engel olmadigina dair bir belge alarak Belediye evlendirme dairesine sunarak evlenebildim. Burada nisanlisi Turkiyede evlenmek istemis aile vs bulunsun diyerek o yuzden evrakin TC makamlarina diye yazilmasi gerekiyor.

Misafir

Turkiye eger devletse bunu aciga cikarir ve Suudilerle tum Diplomatik iliskisini keser.Suudi vatandasi gelip adam basi 2500 dolar harciyor diye, Buyuk otelleri dolduruyor diye kisiliksiz olmayi tercih edemeyiz. Arap kardeslerimizmis al sana Arap kardes.Sana millet ve devlet olarak hicbir saygisi olmayan Turklerle surekli alay edip assagilayan Araptan kardes olmaz. Bence buyuk firsati teptiniz Israille kardes olacaktiniz bu Araplara siz hukmedecektiniz.

Misafir

Testereyi de bilmiş öylemi. yahu madem bu kadar mahirsiniz neden engel olmadınız veya abd ile suudların arasının açılması için gizli servisce ekip çalışması mı yapılmış.?

yd

şu gazteci bir an önce bulunsun yoksa çok seri bir film seyretmeye başladım testere filmi gibi acıklama yok daha neler var be sayın devlet yetkilileri benim burda anlamaya çalıştığım şu bu gazeteci neden abd.suudi elçiliğinden almadığı belgeyi özellikle neden türkiyemizdeki suud elçiliğinden vermeye çalıştılar buradan bir film seyreder gibi oluyorum aklımada gelmiyor deyil ama nedeni nedir bu gazeteci okadarmı çok krallık için tehlikeli birimide bu kadar operasyonu hak ediyor burda bir oyun var hemde türkiye suud.karşı karşıya kaldı dünya seyrediyor çok dikkatli olunması lazım zaten arap baharı denen arap tusinamıside olabilir bu gidişle abd-ab-suudi arabistan sahneye çıktı orta doğunun ruzgarı türkiyemize esiyordu şimdi bunu abd-ab-suudiler birlikte engellemek için bir oyun kurdular bu oyun şudur nasılki firat kakanı zeytin dalı kankanıyla abd-ab-nin ruyasını bozduk şimdi aynısını bu yezitler türkiye karşı bir komplo peşindeler bilesiniz aklın yolu bir allah yar ve yardımcımız olsun

Kaşıkçı neden önemli?

Olay,Trump'ın "biz olmasak orada iki gün duramazsın kral efendii,o yüzden bize ödeme yapmalısın" çıkışından kısa bir süre sonra patlak verdi.Zira Abd, bir süredir Suudi Arabistan ile ilişkilerini yeni bir rota koyma mesajları veriyordu. Arabistan'da yaşanan veliahtlar arası savaş ve yaşanan gözaltılar da tamamen bununla ilgili değil mi.

Misafir

teror devleti israilin yanina bir baska teror devleti olan suud rejimide eklendi

Misafir

hani şu 3 gün yas ilan ettiğimiz krallarmı yapmış bunu.....

akıslu

kitabta yeri olmayan bu olay suud kafasının islamla alakasının olmadığnın açık görüntüsüdür.

Ali

Suudlular Suud istihbaratının büyük başarısı... Vatan haininin işi bitti diye yazar çizer olabilir mi acaba...

  • 1