BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

TSK, sınırdaki tatbikatın seviyesini yükseltti

TÜRKİYE’nin Habur Sınır Kapısı’nda yaptığı askeri tatbikatın seviyesi yükseltildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 37 Adet Yorum
işte bu

içteki dıştaki bütün kürtler tir titreyecek, öyle AK partili görünüpte kendilerini gizleyemeycekler

PAYİTAHT

ŞANI PEK YÜCE OLAN ALLAH KESİN BİR ZAFER NASİP ETSİN

adnen ertan

sahte vatansever.vatanını sevseydin herkarış toprağında kürdünde kanı olduğunu sırf kanı dökülen kürt kardeşlerin hatırı olurdu.kürt adı geçince salya sümük sağa sola niye saldıryorsunuz.biz akpye oy vermiş kürtlerin dışarıya çıkacak yüzümüz yok.hani, mesele pkkydı hani kürtlere karşı değildiniz.ve barzani türkiyenin tek dostuydu.noldu.biraz dürüst olun samimi olun kürt düşmanlığı yaparken bile nasılda sahtekar birdil kullanıyosunuz.hiç boşa çırpınma gerçek kardeşliği gördük.

MErdan

Referandumda yüzde 80 civarında oy çıkarsa bunu herkes kabul eder. Avrupa Birliği de kabul eder. Yalnız Kürtler Avrupa Birliği’ne bugüne kadar yaşadıkları soykırımları hatırlatmalı.

Kork bizden Barzoş.

Resimleri görünce bende tirtedim,muazzam olmuş görüntüler,ama o kadar işte,neden??fazlasına izin vermezler,sınırlar içersinde arada yapıp korkuturuz bizde!!samimi günler bittii.gelde bayrak çek bakalmm.

hak

siz bile dediginize inanmiyorsunuz savas naralari atiyorsunuz eger boyle birsey olursa her iki tarafda kaybeder en cokta turkiye kaybeder dozen alt ust olur turkiyede sadece turkler yasamiyor

Misafir

tanklarin mazotuna yazik zaten bu mazotuda erdogan barzaniden temin ediyor yani bos isler bunlar

Misafir

50 bin vrya 100 bin kişilik bir ordu göndermek marifet değil. Adamlar bunu yapabiliyorsa oyunun arkasında olan planlara göre hareket etmek lazım.

Kıro

Kürtler bu yaptığnız aleni düşmanlığı görüyor. Bir halkın özgürlük mücadelesine karşı olan Türkiye nin bu tutumu, bütün Kürtlere Kürdistanın elzem olduğnun kanıtı. İsrail misrail geçin bu işleri eski hikayeler. Orası Kürdistan ve kutsal toprakları Kürtler canı pahasına koruyacak bunu görmenize az kaldı.

Misafir

Bu baslik cok provokatörce hepimiz kardeşiz muslumaniz akrabayiz birbirimizi anlamali uzlasmaliyiz. Yabancilarin oyununa gelmemeliyiz. Allahtan korkanlar baskasindan korkmaz. Varsa bir titrek allahtan korkmayan zalimdir.

Misafir

CHP’den Yıldırım’a Topbaş çağrısı: İstifa sebebini hemen açıklayın

Vural

Bence sinirda tatbikat seviyesini yükseltenler önce zeka seviyelerine bakmalilar. Kuzey Iraka girmek tevecühünde bulunmak isteyen siyasi, medya tamtamlari veyahut askeri=RTE midyata prince giderken halkin binbir cefayla elde tuttuklari bulgurdan edecekler. Bu dünyada hickimse uluslar arasi hukuku bilmiyor bir Türkiydeki kendisini siyasetci zannedenler biliyor.

yasargurbuz

Adamlar bağımsızlık ilan edeli çok oldu zaten referandum dan amaç meşruiyet kazandırmak

Misafir

Durdukça bu bölücü hain sürüsü şımarıyor. Bunları 50 bin kişilik orduyla bir seferde dağıttığımızda, bunların her zaman olduğu gibi sesi kesilir. Ha bir de Türkiye' nin batısında Türkiye' nin ekmeğini yiyen hainler burada mesaj yazıyor. O pkk' lı hainlerin tüm mallarına el konulup memleketlerine gönderilmelidir.

yasargurbuz

Hep laf hep çene ağrıtma hiç bişey olacağı da yok

inan

türk kardeşlerimizle her zaman barış içinde yaşamayı arzuladık..o tanklar bizim hakkımız orda kalsın bundan sonra oranın envanterine girsin...kardeşlik bu olsa gerek...

Usta

Kurt degil oraya israyil devleti kurulmaya calisiliyor hale farkinda degilmisiniz yahudinin cikari olmadan kesinlikle kimseyhi desteklemez yarin oburgun filistinde yaptigi gibi orayada yerlesecek su anda iraktan sonra suriyeden gucu yeterse iran ve turkiyeden kurtleri kulanarak toprak almaya calisiyor sonra kurtlerin kafasina vurup orada buyuk israyil projesini olusturacak bunlari goremiyormusunuz barzaniyi destekleyenler iyi bakin resme sonra destekleyin

BOŞ HAREKETLER..

Bak sanada böyle yaparız deniyorsa Barzaniden önce müdahale olunur,Barzanide bunu bilir,titremez yani,kuru gürültü bunlar,gireceğim diyorsan gir,

aaa

titreyen adam referandum mu yapar? saçma sapan başlık atıyorsunuz

Yuh

Hangi Barzani bu bayrağını göklere çekip bir devlet gibi karşılanan Barzani mi? Allah büyük bakalım..

Hans

Barzani kis kis gülüyordur bizimkilere, bizimkiler titriyordur simdi tir tir.

mehmet ali

Çok korkmuştur bu barzani hainini devlet başkanı gibi saraylarda ağırlayıp bayrağını astıran 16 nisandaki referandumda sarmaş dolaş olanlar kongrelerinde kürtçe konuşturanların ne yapsalar boş danışıklı döğişten ibaret değil bu yaptıklarınız milletin gözünü boyamaktan ibaret van minut gibi bağırdınız bağırdınız parayı aldınız kutuğu kıstırdınız yazık be sizin yönetim anlayışınıza.

olacak okadar

Hee hee altına zıçmış zaten Barzo bizden korkacak.

olacak okadar

Yav neden Barzani neden tir tir titresin?Arkasında ABD var.ABD nin 35 senelik planı bu.Kürdistanı kuracak,Türkiye dahil 4 ülkeden bir miktar toprak alacak ve bölge petrolünü Suriye üzerinden Israel'e akıtacak.Israil ne? Yahudi.Barzani ne Kürt Yahudisi.Kapiş?O boru hattı 30 sene önce boşuna döşenmedi.Biz de kendi kendimize bakınıyoruz.

Selim Acar

Hayde ordan, Amerika'dan korkmayan Sn Berzanî sizden mi korkar!