BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.434,41

Trump'tan Erdoğan'a papaz Brunson çağrısı

ABD Başkanı Donald Trump, tutuklu bulunan Rahip Brunson'un serbest bırakılması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu. ABD'li rahip Brunson'un Türkiye'de görülen davası dün görülmüş ve tutukluluğunun devamına karar verilmişti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 36 Adet Yorum
Misafir

Türkiyeden adam kaçır FB 150 bin dolar versin adam ev tutsun kirasını ödesin ABD savcılığı kaçırdığı adama 300X300 dolar ödeme yapsın ABD hükümeti adama vatandaşlık ve iş garantisi versin sonra bu adamı şahit diye çıkar Dünya ile alaymı ediyorsunuz yoksa kendi zekanızlamı rezaletin daniskası bu ,bu kadar göz önünde dünyada hukuk sistemini ayaklar altına al adeta Türkiye ile dalga geç utanmadan bir de Türkiye'yi karıştırmaya, iç savaş çıkarmaya çalışan bir ajanını bırak de.Aslında sizin yaptığınız bu adam kaçırma olayı başlı başına Türkiyeiçin SAVAŞ SEBEBİ.Devletimizin sonuna kadar arkasındayız vereceği her türlü karara saygılıyız ve destekçiyiz.

Hadi lan.

Sen önce aynaya bak. Sahtekar emlakçı.

Zeynep ( g )

salhor = Ne demek istediginizi , neyi kast ettiginizi anlayamadım , biraz açar mısınız lütfen ?

demir

senin örgütünün yani fetö nün başı papazı sen verdinmiki bronsonu istiyorsun densiz heriif

ahmet eraslan

halk bankası genel müdür yardımcısı da iyi eş ve baba onunda tutuklu olması tam bir rezalet. önce aynaya bak trump

Zeynep ( g )

Dün bir an korktum avukatı tahliye edilebilir deyince ..., eskiye mi dönüyoruz diye ..., oysa artık güçlü bir Türkiye oldugunu unuttum ! Trump 'a ve Abd 'ye gelince , rehin tuttugunuz Hakan Atilla ve bir türlü kıyamadıgınız fetö ve avanesi oldugu sürece sizin ajan ve misyonerleriniz cirit atamayacak ve bildigini okuyamayacak bu ülkede , buna ne Başkanımız ne de milletimiz izin vermeyecek ,biliniz !!

SAMET

SİZ ABD TERÖR ÖRGÜTÜ DEVLETİNİN BAŞKANI HALK BANKASI MÜDÜR YARDIMCISININ NE SUÇU VARDI DA SUÇSUZ YER İÇERİ ATTINIZ ÖNCE ONUN HESABINI VERİN HALK BANKASI MÜDÜR YARDIMCISININ ÇOCUKLARI YOK MUYDU.SİZE GELİNCE HEHE BİZE GELİNCE KEKE.

salhor

Hani gök gürler, fırtına ortalığı karıştırır, dersin ki "Aman kıyamet kopacak" ve 3-5 damla yağmur yağar veya yağmaz, her taraf sütliman oluverir bazen. Bu gözler neler gördü. Hiç bir şey bana samîmî gelmiyor; öküz altlarından buzağılar değil MOHİNİ'ler çıkabiliyor çünkü. Hiç kimseyi samîmî ve mu'temed göremiyorum, çok yazık!

yüzdeyüzmilli

FETÖ terör örgütü liderini (IBLISIN EVLADINI) besliyorsun!!! Al papazini ver iblisin cocugunu!!!

Misafir

elleri mahküm,12 EKİMDE BIRAKACAKLAR.şuan bırakmadılarına bakmayın.

Hasan

Bağımsız yargıya müdahele edilmez burası Türkiye. ABD değil.

hakkı

eeeeeeeeeeee turp efendi; ver papazı al papazı. ha birde suçsuz yere elinizde tuttuğunuz hakan atilayı eşşşşşşek gibi vereceksiniz.

Misafir

çok kızma yarın tramp erdoğan dost olur sizde apışır kalırsınız..tıpkı putinde yaptığınız gibi...

MİSAFİR

TRAMP ESAS SENİN YAPTIĞIN TAM BİR KEPAZELİK İĞRENÇLİK İNSAN OL DALKAVUK, AJANI TEMİZEMİ ÇIKARACAN SURİYEDE GENERALLERİNİZ TÜRKİYEDE PAPAZLARINIZ TERÖRÜ ORGANİZE EDİYOR ALÇAK HERİF

beyler beyi

ver dedimmi veren ler artık yok turp kısasa kısas sen önce elindeki papazı bize ver.

***GECELERİN YARGICI ***

kazma turp Okararı sen veremezsin haddini bil

Misafir

sebepsiz mi noldu onların mahkemesi güvenli bizim ki güvensiz mi versinler fetoyu alsınlar hainlik yapma

osmancık

Türkün Meclisini bombalayan eşkıya sürüsünün başını özel çiftlikte himaye et, papazı ver diye ısrar et. Eyy Haçlılar! Vakit daralıyor bilesiniz.

Misafir

Tabi işinize geldiği gibi.. sizin gibi hainler varken düşmana gerek yok.. Amerika Dünyanın dört bir yanında milyonlarca çocuğu babasız bırakırken çok mu adildi? Fetö elebaşını bize vermemekle çokmu adil.. hainoğlu hainsiniz başka açıklaması yok

misafir

terörist ülke abd anlamakta zorluk çekiyor türkiyenin eski türkiye değil bunu kalın kafanıza sokun .din adamı görününlü ajanı tutuklanınca papazı kurtarmak için her türlü faişeliği yapıyorlar.

Bozkurt

La ne yapacaklar nuklear bomba mi atacaklar bi o kaldiydi TURK korkusuz demek senin bundan nasip almadin beli !!!!

Bozkurt

La ne yapacaklar nuklear bomba mi atacaklar bi o kaldiydi TURK korkusuz demek senin bundan nasip almadin beli !!!!

VATANDAŞ

HEY TRUMP VER PAPAZI AL PAPAZI. İŞİNE GELİRSE. SENİN KARŞINDA ESKİ TÜRKİYE YOK.

Misafir

bu adamı bir süre sonra feto gibi dini bir lider olarak da görebilirdik..bu aslında çok daha büyük suç....

Misafir

Helal olsun trumpa, erkek Adam. Yani adamı yıllardır sebepsiz yere tutuklamıșsınız ve rehine gibi kullanıyorsunuz. Adamlar yarın birgün bunun hesabını çok pis sorarlar.