BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Trump'a büyük şok hepsi bıraktı

Beyaz Saray Sanat Komitesine mensup 16 üye, Trump'ı protesto etmek amacıyla görevlerinden ayrıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

trumpında çok umrunda sanki. trump o görevler için yeni adamlar bulur. ı love Donald trump.

DAYAN TRUMP

MERKEZ BANKASINI MİLLİLEŞTİR MR. TRUMP. DÜNYA GÜZELLEŞSİN.

tıba

zaten dünyaya kan ve gözyaşından başka bir şey veremiyorlardı birde psikoyla ugraşacak dünya allah tepesini tez yere getirsin.

MİSAFİR

AMERİKADA YAŞAMIŞ BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM..AMERİKAN HALKI CAHİL BİR HALK DEĞİLDİR VE KÜLTÜRLÜ -AKILLI -ÇALIŞKAN BİR TOPLUMDUR ..NASIL OLDUDA BU BUNAK ADAMI SEÇİP BAŞKAN YAPTILAR ÇOK ŞAŞIRDIM..VEDE BANA GÖRE BU YA AMERİKANIN BAŞINI VEYA KENDİ BAŞINI YİYECEK ..İNŞALLAH KENDİ BAŞINI YER ..RABBİM --HER YÜZ SENEDE BİR VELİ --HER YÜZ SENEDE BİR DE DELİ GÖNDERİRMİŞ BAZI ÜLKELERE ..BUDA BİR CEZA OLMALI İNSANLARA BENCE..

Misafir

Trumpun seçilmesi ve olanlar aslında Amerikanında derin devlet tarafından yönetildiğini gösteriyor.Bush,Obama derin devletin suyuna giden oldukları için kullanışlı idi.Trump bi,raz deireneyim diyor ama sonunda hepsinden kullanışlı olacağı ve diğerlerinden daha çok insanın kanoına gireceği kesin gibi bir şey.Adamların kültüründe güçlüysen alacaksın zihniyeti var.Katliam ve insanları birbirine düşürme sizede şeytanı akla getirmiyor mu?

mevhibe inal

Bölgemizdeki Savaş, İşgal projelerini kurup, yönetenler seçimde Trump karşıtı idi. Savaş karşıtı, Milliyetçi-Gelenekçi Amerikalılar Trump'ı seçti. Şimdi Medya başta "Savaş Lobisi" Trump'a nefes aldırmıyor.

  • 1