BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.438,21

TRT Diyanet TV canlı yayın izle-2018 hac kuraları çekilişi

TRT Diyanet hac kura çekilişi canlı yayını Yotube üzerinden devam ediyor. Diyanet TV canlı hac kura çekilişini internethaber.com sitesinden izleyebilirsiniz. Hac kuraları sorgulama ekranı da saat 21.00'da diyanet sitesinde TC numarası ile öğrenilecek. Hac kuraları diyanet tv canlı yayını izleyin;

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
milli kumarcı

ne kurası... loto sonuçları bunlar... hehehe

Misafir

Diyanet haksızlık yapmasın 9-10 sene sıra bekleyen dururken yeni yazılanı en az 2 sene sonra kurraya katmalı

Misafir

sen kimsin? kim masum insanların ölmesini ister..kim emir verir kim destekler..asıl sen in kimyan bozulmuş..pkk..pyd..işid..deaş .israil abd vd... zalimlerin kahrolması için dua ediyoruz sen bunlara katılmıyorsan..kim zalimin yanında görülüyor..zalimler için yaşasın cehennem..ateist pkk.pyd.deaş..işid...israil..abd...kahrolsun..

Misafir

ZÜLÜM DERKEN NEYİ KASTEDİYORSUNUZ.AYRICA NAMAZI, HACCI,ORUCU KABUL EDİP ETMEME YETKİSİNDEYSEN BAYAĞI YETKİLİ BİRİSİN DEMEKTİR.hadsizlik etmeyin kardeşim.

Misafir

başka müslümandan kastın "kürtleri islamdan uzaklaştırmadan devlet kuramayız" diyen salih gayrimüslim ve sürüsüyse temennilerin kabul görmez .

Misafir

Allah zülüm yapanı kabul etmez ben Müslümanım diyip başka bir müslümanın ölmesi için dua edenler ne kıldığınız nanamaz makbuldür nede tutuğunuz oruç geçerli zülüm emrini veren her kimse onunla beraber sorgulanacaksınız allah temiz müslümanlarını ülke barışı için güç versin müslüman korkusuzdur gerçekleri konuşandır

Misafir

Suudilere giden şu paralara bakar mısınız? Onlar ABD ye haraç, Abd de pyd 'ye silah versin. Hacılarımızın elinden ölüyoruz.

  • 1