BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Times'tan Erdoğan için skandal yorum! Eze eze...

İngiliz The Times gazetesi Türkiye'deki seçimlerle ilgili skandal bir yazı yayınladı. Haddini aşan ifadeler kullanan Times Erdoğan'ı muhalefeti susturmakla suçladı ve Erdoğan'a ezici bir üstünlükle seçim galibiyeti geleceğini duyurdu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 40 Adet Yorum
Misafir

kim ne çalmış ıspatlamazsan şerefsizsin ha şunu da söyleyim himmet adı altında amarikaya taşıdığınız paralar burnunuzdan fitil fitil gelir inşaallah

Misafir

Yalan dolan...Algı ve o algıya inanan saf temiz insanlar...Belki bu dünyada tamam ama öbür dünyada hak ve gercek adalet seni bekliyor olacak...Times dergisi böyle böyle yazmışmış güldüm gercekten yazık sizlere.

Misafir

KISKANANLAR ÇATLASIN GARDAŞ.

Misafir

HELAL GARDAŞIMAAAAAA KOLPA YALAN DOLAN HAİN OLANLAR DÜŞÜNSÜN ARTIK SONUNU 25 HAZİRAN SABAHI GÜNEŞ TÜRKİYEMİN ÜZERİNE AYRI BİR GÜZEL DOĞACAK.

salim

Düşmanların oku nun yönü kime ise bilin ki dostumuz o bu nedenle İngiliz The Times dostunuzsa onun söylediğini yapın.

MİSAFİR

OHAL SİZİN GİBİ KUDURMUŞLARA İNSANLIK DÜŞMANI TERÖRİSTLER İÇİN EN İYİ HALDIR .BAK OHAL İLE DOĞUYA HALKLARIN KARDEŞLİĞİ GELDİ ÖZGÜRLÜK GELDİ HUZUR GELDİ .BÜTÜN HAİNLER TÜRKİYE DÜŞMANLARI SATILMIŞLAR TERÖRİSTLER DİZE GELDİ ,OHALDAN İYİ HALMI VAR,OHAL ZALİMLERE KARŞI ADALETİN TAAA KENDİSİDİR

TACETTİN

KESİN LAN DİZSİZLER İNŞAALLAH REİS GELECEK

bizi kıskanıyollar

hep kıskançlık ve nazar...aslında son derece iyi,zengin ve mutluyuz.allah erdoğan ı korusun,daimi etsin.

Misafir

EZE EZEEEE GELİYORUZ 25 HAZİRANDA MİLAT YENİ BİR ÇAĞ YENİ BİR DÖNEM TÜRKİYE İLE BAŞLAYACAK. İZLEMEDE KALIN İNŞALLAH.

kundemacı

Seçimlerin adil ve özgür bir ortamda yapılmadığı görüşüne kimsenin itirazı yok ki. Her şeyden önce resmi olarak OHAL var. Diğerleri belgesiz.

İbrahim Çetin

Hemen gaza gelmeyin! Dessas (gizli tuzak kuran) İngiliz bunu Reisimizi sevdiğinden değil, belli iç dış mihrakları harekete geçirmenin zamanı geldiğini belirtmek için yapıyor. Bir de NASILSA KAZANACAK deyip sandığa gidilmemesini hedefliyor. Mümkün olsa bebelerin yaşlarını 18'e çekip oy verdirtecek bir seçimi yaşıyoruz. ASLA GEVŞEKLİK YOK!

Misafir

The Times'a bu haberleri geçen muhabirlerinin beslendikleri kaynakları araştırın, PKK'lı DHKPC'li vb. çıkmazlarsa ingilizden beter olayım!

Misafir

az kaldı bakalım kimin kimi ezeceği zamana

Misafir

len siz kemali yenemediniz ülkeyi mi yöneteceksiniz

Misafir

hakikaten inanıyor musun iyi nin geleceğine sizin aklınıza şaşayım ben

Misafir

seni savcılarımıza suç duyurusunda bulunuyorum kim çalıyormuş çalanları ispatla yoksa kuru sıkı yorum yazma

Misafir

Tekrar gelecek olursa kaos ve gerginlige davetiye cikarir. Artik cenesini kapatmasi gerekir.

BATASIN AŞAĞILIK BATI

TEK PARTİ DÖNEMİNDE MİLLİ ŞEF DÖNEMLERİNDE ACABA BU İNGİLİZ GAZETELERİ BUNUN GİBİ TEK BİR HABER YAPMIŞ MI ???? TEK ADAM, DİKTATÖR, MUHALEFET SUSMUŞ VS VS ! OYLARIN ASKERİN KARŞISINDA AÇIK OLARAK KULLANILDIĞI ( İSTERSEN CHP YE MÜHÜRÜ VURMA ) SAYIMIN BİLE GİZLİ YAPILDIĞI DÖNEMLERDE NEREDEYDİ BU DEMOKRASİ HAVARİLERİ ? HİTLER MUSSOLİNİ GİBİ DİKTATÖRLERDEN SIRA MI GELMEMİŞTİ , YOKSA İNGİLİZ GÜDÜMÜNDE OLDUĞUMUZ İÇİN Mİ SESLERİ ÇIKMAMIŞTI ???

Misafir

Adam Amerikaya kadar yöneten adam,Allah aşkına ingiltere kalkip bize el hareketimi yapacak,adamlsr bi taraflariyla gülüyor bize düştüğümüz hale ve bu indanların cahilliğine..en cokta ingilizce bile bilmeyen bakanlarimiza ve siyasilerimize.Almış cahil kesimi karşısına nasilda gaz veriyor mubarek ..

Kalender

Geçen de MUstafa Kemal Atatürkten sonra ikinci kez Times a çıkan Türk diye öve öve bitiremiyodunuz. Bi tutarlı olun. Kimse Erdoğanı sevmek zorunda değil.

Misafir

babalarına katılıyorsun yani nekadar acı ve rezalet bir durum

Misafir

Algı operasyonu tam gaz devam ediyor...Times dergisi avrupaya hakim bir dergi olabilir ama Türkiye ye değil ve bu işin içindekiler şunu iyi bilir ki parayı basarsan times da da çikarsin hatta bbc spikerlerine oy propagandası bile yaptirirsin.paradan haber ver...Muhalefete mafyalik yapip eze eze secimleri kazanamaz kimse.merak etmeyin

Misafir

İKTİDAR İÇİN TÜRKİYE DÜŞMANI BATILILARLA İŞBİRLİĞİ YAPACAK KADAR ALCAKSINIZ. AYNI DİLİ KULLANMANIZ KİMİN KAPIKULU KİMİN UŞAĞI OLDUĞUNUZU , İKTİDARA GELDİĞİNİZDE KİME KULLUK EDECEĞİNİZİ NE GÜZEL GÖSTERİYOR.

Misafir

ekonomi çökmek üzere tayyip ezici çoğunlukla kazanacak siz ikisini bir araya getiriyorsanız hala perişan olalım diyarsanız sorun yok durmak yok çalmaya devam...

Misafir

baskın da yapsanız İYİ gelecek yüzler gülecek