BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Ters kelepçe ölüm getirmişti! Gözü yaşlı kadın isyan etti

GİRESUN’da polis şiddetine kurban giden Yusuf Topal’ın (82) felçli eşi Emine Topal’ın gözyaşları dinmiyor. Eşinin kendisi için eve doktor getirmeye uğraştığını söyleyen yaşlı kadın, “Benim için gitti cenazesi geldi” dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 42 Adet Yorum
rabia

yazıklar olsun...adnan oktar teröristlerine, fetö teröristlerine hatta sapıklara bile ters kelepçe takılmadıda bu zavallı dedeyemi taktınız merhametsizler ALLAHTAN KORKMAZLAR şimdi nasıl hesabını vereceksiniz, gitti artık helallıkta alamayacaksınız bundan gerisini siz düşünün, sende doktor sende...

Misafir

evet kamera kayıtları incelensin mutlaka kamara vardır

Misafir

gazetecilerin üslubu ile "edinilen bilgiler" girizgahı ile başlayarak her türlü spekülasyon ve ajitasyon ile insani değerleri, kültürü, örfü, ahlakı, terbiyeyi bir kenara koyup olayı kağıtlarda yazılı kanun maddelerine indirgeyip doktor ve polislerin suçlarını örtbas etmek istemişsiniz. ancak doktor şiddetine maruz kalmamış bu vatanın her evladı bu numaraları yemiyor. DERHAL KENDİNİZE ÇEKİ DÜZEN VERMENİZ GEREK. sizin müşteri olarak gördükleriniz İNSAN dır. Onların da en az sizin kadar duyguları, hisleri, üzüntüleri olabiliyor. Bu dünyanın en önemli insanları sizler değilsiniz. İlaç firmalarının mümessiliğini artık bırakın.

Misafir

T.C. savcıları bu küstah yorumu yapanı da içerde 3-5 sene misafir etseler de, hastaneleri kendi çiftlikleri sanan sağlık çalışanları da ders alsalar..

Misafir

82 yaşındaki bir adamın şiddetinden tehdidinden ne olur. iyice saçmalamışsın.

Misafir

sendikacı arkadaş hala meslekdaşının haklı olabileceğini düşünerek yazmış döktürmüş. zaten ölü adamdan bile şikayetçi olmuş bir doktoru savunacak nasıl bir kalp nasıl bir vicdan nasıl bir terbiye nasıl bir ahlak anlayışınız var. ömrüm sizlerle mücadele etmekle sizleri insan sınıfına geri sokmakla geçiyor. son nefese kadar mücadeleye devam edeceğim. ya tekrar insan olacaksınız ya da bu mesleği yapmayacaksınız.

Misafir

yatalak ya yoğun bakımda değil. bunu ayırt edemeyenlerin bilgisayar kullanması yasaklansın. o kadar khk çıkartıyorlar. bi tanede buna çıkartsınlar.

Misafir

O dede kimbilir ne hakaretlere maruz kaldı da çileden çıktı hiç bunu düşündünüz mü ? Doktor tarafından azarlanmamış, hakarete uğramamış bu memlekette 1 kişi gösterin elinden öpeyim.

Misafir

O adamı o hale nasıl getirdiler acaba. Merak ediyorum Tıp fakültelerinde küstahlık, şımarıklık ve hadsizlik eğitimi dersleri mi var ?

Misafir

Belli ki tıp okumuşsunuz. Ama sadece tıp okumuşsunuz. Daha olayı bilmeden mesleki ön yargı ve mensubiyet şuuru ile savunmaya geçmişsiniz. Amca yıllardır yatalak eşinin bakımını evde sağlık hizmetlerinden yaptırıyor. Bu kişinin prosedürü bilmediğini iddia edebilecek kadar gözleriniz kararmış. Hatta vicdanlarınız kararmış. Islah olun tez zamanda..

kadir

günlerce bu haberi ve yorumları okuyup hala elinde rapor olsa da hastayı görmeden ilaç yazmanın suç olduğunu, yazınca ciddi soruşturmalar açıldığını ve bir çok mahsuru olduğunu, görmeden yazılan ilaç sonucu hastaya bir şey olursa yine hasta sahibi tarafından doktorun suçlandığını vs... anlayamayan beyinlere yapacak hiç bir şey yok.. allah akıl fikir versin.

taşeron işci

elinde raporu olan yakınına sağlık personeli hasta olmasada bakmak zorunda,denilen istenilen ilaç yazılacak,orada yazmıyor ise doktor kendi imkanıyla hasta evine gidecek sözleşmeleri böyle,aile hekimi demek hasta ayağına gitmek demektir o kadar bunun mazereti olamaz,derhal suçlular hesap vermeli....

Misafir

Çocukları araba ile getirmiş olamaz mı

Misafir

Devletin polisine karşı koymak ve direnmek suçtur. Bu suçu işleyen 82 yaşındaki 'dede' içerde sağlık çalışanlarına ve sırada bekleyen diğer hastalara neler yaptı acaba???

Misafir

Devletimin beli silahlı polisine bu mukavemeti yapan bir 'dede' icerde sağlık çalışanlarına ve sırada bekleyen diğer hastalara neler yaptı kimbilir.

Misafir

Türkiyede insanla muhatap tüm mesleklerde kavga olur.Diğer tüm mesleklerde müşteri haklıdır derler konu kapatılır. Doktorların ne ayrıcalığı var bir telefonla kavga ettiği kimse tutuklanıyor, kelepçeleniyor ve öldürülüyor.

Misafir

Ya ne kadar yazık size ajitasyon diyosunuz ya 80 yaşındaki bi yaşlı amcadan bahsediyoruz ve bu adam ne yazıkki olmuş sözün bittiği yerdeyiz.uzgunum hemde çok Allah rahmet eylesin sizin gibi bu dusuncede olanlarida Allahım ıslah etsin insallah

burhan akdogan

tek soru sudur: istanbuldan giresuna sen yatalak bi hastayi nasil getirdin? baska soruya gerek yok. gozleri gormuyor da, kulaklari da mi duymuyor polisin karakola gelmeniz lazim cumlesini? avukat hanim, pr yapma!!!

kemal

avukat,medya ve aile ajitasyon yapıp amcanın sağlık ocağında yaptıklarından hiç bahsetmeyip olayı tek taraflı anlatıp mahkemeyi etkileyeceklerini sanıyorlar.. sağlık ocağındaki kayıtlar savcılıkta. adam sadece doktora değil oradaki diğer hastalara da vurmaya başlamış. doktorun zerre kadar suçu olmadığı gibi adam hakkında suç duyurusunda bulunması doğru. oradaki hastalardan birisi olsam diğer hastaların zamanını çaldığı, onlara da vurduğu ve işleyişi bozduğu için ben de adama dava açardım. yaşlı olmak kanun dışı hareket etme hakkı vermez. bu ülkede cinayet işleyen çocukları taciz eden yaşlılar da gördük..

Misafir

Allah kimseyi aciz insanlara beddua edecek kadar alçaltmasın.

Misafir

Ne olursa olsun 82 yaşında bir adama böyle davranılamaz

Misafir

çok kibar bir uslup kullanarak 82 yaşında bir insanın, yaşı itibariyle sonsuz hürmet göstermemiz gereken birinin ölümünü izah etmişsiniz tebrik ederim...

kundemacı

Adam gibi davranmasını öğrendi ancak bundan sonra adam gigi davranmak işine pek yaramayacak. Sen doktora hakaret edeceksin, görevini yapmaya çalışan polislere zorluk gösterip direneceksin. Siyasiler oy hesabı yaparak seni savunan açıklamalar yapacak haklı olacaksın. Terbiyesiz adam geberesi gelmiş doktor ve polislere de sebep olmuş. Rahmet bulmaz İnşallah.

Misafir

yanlız bu hekim ölene dava açan hekim

Misafir

Söylenen: Sağlık sistemi tıkır tıkır işliyor. Formaliteler kaldırılıyor. Gerçek : 82 yaşında bir formalite yüzünden tutuklanırken ölüyor. Allah'ım sen aklıma mukayyet ol.