BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,97
ALTIN 2.437,41

TEOG yerine gelecek sistem üç seçenekli çalışma

Başbakan Binali Yıldırım, TEOG yerine gelecek yeni lise giriş sisteminin 1 ay içinde açıklanacağını söyledi. Yıldırım, TEOG yerine gelecek sisteme ilişkin üç seçeneğin masada olduğunu açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Neden geleceğimizle oynuyorsunuz ? Teogu kaldırdım demeden önce neyi getireceğinize karar vermeliydiniz. Her şeye yaptığınız gibi bunu da berbat ettiniz. Türkiye yi batırmaya mı yoksa kalkındırmaya mı çalışıyorsunuz bu yaptıklarınız batırmaya çalışıyomuşsunuz izlenimi veriyor.

misafir

Insallah ozel okularindan mezunolanlarin isine yaramasinda puana gore olursa oyle olacak

Eren Ahmet Metin

Sınavlar ile kaç bir kuşak çocuklarımızı ziyan ettik. Lise eğitimine çocuklarımız sınavsız devam etmeli. Bir genel bir meslek şisesi yeterli. Öğrencileri eleklerden geçirerek liseleri doldurduk. Sınıf sınıf liseler ile doldu. Bir lisenin önünden geçiyorsun. Ses seda yok. Ama öğrenciler kendini ayrıcalı görüyor ve tepeden insanlara bakıyorlar. Bir lisenin önünden geçmeye cesaret bile edemiyorsun. Çalışanları perperişan. Öğrencileri ötekileştirildiğini toplumdan acısını çıkararak tepkilerini gösteriyorlar. Sonra zeki öğrencileri seçtikte no oldu? Eğitim göstergelerinde Dünya sonlarındayız. Bir bilim adamı çıktı mı? Çocukları hayata hazırlamak için eğitmeliyiz. Velilerin hırslarına özel öğretim sektörünün çıkarlarına kurban etmemeliyiz. Bu sınavların menfi dönüşlerini hele almadık. Toplumda çok hasar bıraktı.

Misafir

1.seçenek:erdoğan ın emrini yerine getirmek. 2.seçenek:erdoğan ın isteğini yerine getirmek. 3.seçenek:erdoğan ın önerisini kabul etmek. 2 v2 3.seçeneklerde tıkanıklık olursa 1. seçenek uygulanır.

SAMET

BÜTÜN BUNLAR OLURKEN KENDİLERİ SANKİ BAŞKA YERDEN SORUMLU İMİŞ GİBİ PİŞKİNCE AÇIKLAMA YAPMAYI ANLAYABİLEN VAR MI?

OFLU

LİSE EGİTİMİ ADRESE DAYALI OLURMU KAFA MI BULUYORSUNUZ SINAV YAPARSIN HERKES PUANINA GÖRE OKULUNU SECER KÖTÜNÜN İYİSİ SINAV TEK OLUR IKI OLUR SINAVSIZ OLMAZ BU KADAR BASIT

Misafir

Imam hatip kadar temiz dürüst insan yoktur asıl hurafeler sensın

nedir bu

240.000 imam hatiplinin 200.000 tanesi üniversite sınavlarında döküldü. ne çocuğumu imam hatip okullarına yollarım ne de başkasını elimde olsa yollatırım. fakat burada kayıp bir nesil yetişiyor. 200.000 tane çocuğun geleceği ile oynandı. devlet bu çocukları imam hatiplere teşvik etti ya da mecbur bıraktı. göz göre göre yüz binlerce gencin geleceği yok ediliyor. bu insanlar yarın öbür gün bizim çocuklarımız ile birlikte aynı toplumda yaşayacaklar. tehlike çok büyük, üniversite her şey değildir lakin bu çocukların hurafeler ile çağ dışı bilgiler ile dolmuş beyinleri ne ülkeye ne de kendilerine fayda getirir.

HALE BAK

'' bizim doğalgazımız, petrolümüz, elmas madenimiz yok ama elmastan değerli bir eğitim sistemimiz var '' dedi Sayın Bakan.Ama eğitimin hali ortada, ben ortada elmas falan göremiyorum. dünyaya Akp kurmayları ile aynı gözlükler ile bakmadığımız ortada, bizim bakıp taş gördüğümüzü onlar elmas görüyor. mevcut eğitim sisteminin henüz kömür aşamasına bile gelemedi ve bu zihniyet devam ettiği sürece de geleceğini düşünmüyorum.

Misafir

ya bırak bu işleri müdür 2 sene sonra ike ike merkezi sınava geçeceksiniz

  • 1