BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

TBMM'de Davutoğlu kavgası!

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi'nin, 2B arazileriyle ilgili verdiği kanun teklifinin AK Parti oylarıyla reddedilmesi CHP'nin tepkisine neden oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
BÖYLE GİTMEZ TÜRKİYE

YAPIYOR NE İSTERSE MUHALEFET NE YAPIYOR,ONA BAKALIM,

AHMET BARIŞ

bu eczacı neden bağırıyor ya?

Misafir

inşallah ALLAH bizi bu AKP DEN KURTARIR

Meraklısına

Bu mesele iç mesele ise ...bizim değil sizin başbakanınız oluyor demektir ...benim olmayana ben kanunlar çerçevesinde her şey diyebilir miyim?

fikret boduroğlu

Erdoğan'ın partilerine ,haliyle siyasete,hükümete ,yasamaya bunlar üzerinden yargıya yaptığı müdahaleye ses çıkaramayan ,ettikleri yemine bile uyamayan AKP gurubunu ciddiye almayın.bunlar zavallı lar.ülkeye ve millete verebilecekleri bir şey olamaz.çünkü irade sahibi değillerdir.

Burdayiz.

HDP lilerin açıklamalarını görmek istemiyoruz, onlar mide bulandırıcı.

nuri çalışkan

kılıçdaroğlu ile bese hozat aynı aşirettenmiş,hdp chp aynı telden çalıyor bütünleşiyorlar milletin gözüne baka baka gerçek yüzlerini gizlemeye çalışıyorlar,saray saray ne sarayı milletin gerçek temsilcisi milleti için orda orası tapulu malı değil,o millt için çalışıyor chp hdp ya siz kime çalışıyorsunuz

Misafir

Dünün mağdur ve mazlumları(ya da biz öyle sanıyorduk), bugünün haksız ve mağrurları haline gelmiş durumda. Doğrular ve gerçekler, onları dile getirenlerin sayısal azlıklarından dolayı, millet nezdinde hakettiği karşılığı bulamadan, kuru gürültü içinde kaybolup gidiyor maalesef. Yalan, çarpıtma, mübalağa, takiyye halk nezdinde geçer akçe haline gelmiş.

ümmetin adamı

necdet yüksel irfan çagrıcı harun ilhan metin kaplan sivas davası mazlumları hizbullah ibda hizbutahrir islam devleti ve kaideden türkiye zindanlarında esir tutulam müslümanlar derhal serbest bırakılsınlar

  • 1