BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,95
ALTIN 2.448,67

Taşeron işçi promosyon ücreti 2018-kaç para olacak?

Taşeron işçiler ne kadar promosyon alacak, taşeron işçi promosyon parası 2018 yılında ne kadar olacak soruları kadroya geçen taşeron işçilerin gündeminde. Bakan Sarıeroğlu taşeronun merakla beklediği promosyon ücretleri hakkında konuştu. Bakan taşeron işçilerin kadro sürecinin tamamlanmasının ardından geçmişte aldıkları maaşlarının bir buçuk katı oranında promosyon almaya hak kazanacağını açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 2 Adet Yorum
mehmet

31.12.2014te sozlesmeniz bitti diyerek eskisehir odunpazari belediyesinden cikartildim eger o zaman bu gecisle saglanmis olsa biz madur olmazdikik nasibimiz varmis fakli kurumda kadro nasip oldu Sirketler demis ki 11 YİLLİK TECRUBEMİZ VARDİ HEMEN CEVAP VEREYİM BU SON MAASDA BENDEN KESİLEN VE SİRKETE GİDEN MİN.MİKTAR 495 TL 11 AYDİ Sirtimizdan indiniz

k.k.k

O kadar çok bilgi kirliliği var ki ! Bu promosyonları, 52 günlük tediyeleri ve yüzde 10 luk zammı maaalesef bu kadroya geçen taşeron olarak adlandırılan herkes alamıyor ! Devlet burada yanlış yaptı. Hepsine bu hakkı verecekti ayırmadan. Sadece adı kadro oldu ! Belediyede çalışıyorum, sadece belediye şirketine geçti bütün taşeron işçiler tek bir çatı altında, hiçbir şekilde hiçbirşey değişmedi ! Bu kelime oyunlarına inanmayın. Olan sadece devlet garantisi verilmesidir.

  • 1