BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Sürat teknesiyle kaçarken yakalandılar bakın onlar kim çıktı

Yunan adalarına kaçmaya çalışan kişilerin olduğu ihbarı üzerine harekete geçen ekipler sürat teknesinde 14 kişiyi yakalandı. Yakanan kişilerin arasında , FETÖ'den aranan BDDK eski Başkan Yardımcısının eşi ve çocuklarının da olduğu tespit edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

Cemaatler, tarikatlar hiçbir kusuru olmasa, her şeyi düzgün yapsalar dahi siyasetçilerin hedefi olmuştur. İmamı Azam’a kadar pek çok maneviyat büyüğü sadece toplumdaki etkinliği, tesiri nedeniyle yöneticilerin baskısına, zulmüne maruz kalmıştır. Çünkü siyasetçiler kontrol edemedikleri güçten hoşlanmaz. Yararlı olduğunu düşünse dahi bir gün kendi aleyhine olabileceği ihtimali üzerine o gücü kontrol etmek, edemiyorsa bitirmek ister.

salhor

Çıkın çıkın; çok daha yukarılara çıkın; ama şu anda çıkılamaz elbette; çünkü ortada adam kalmaz sonra. Hele bir seçimler yenilensin, ondan sonra görün kaçanları.

Misafir

Nuriye ve Semih’in gözaltı nedenlerine önce güldüm sonra ne korkuymuş be kardeşim dedim, ne korkuymuş!... Tutuklama nedeni______________________ “Gezi ve Tekel benzeri bir eyleme dönüşme olasılığı var.” iddianamesi!

VATANDAŞ

BİR KİŞİNİN GÜNAHINDAN DOLAYI ÇOCUKLARINA DA FETÖ'CÜ DAMGASI VURMAK ÇOK ACINASI BİR DURUM ÜLKEM ADINA ÜZÜLÜYORUM. PEYGAMBERİMİZİN VEDA HUTBESİ TEKRAR TEKRAR OKUNMALI.

bir basit vatandaş

Bunlar AKP li tayfası değil mi?

  • 1