BIST 10.219
DOLAR 32,22
EURO 34,75
ALTIN 2.456,65

Sur ve İdil haberleri hakkında TSK'dan son açıklama

DİYARBAKIR Sur, Şırnak İdil ve Şanlıurfa Siverek'teki operasyonlara ilişkin Genelkurmay Başkanlığı'ndan açıklama geldi. Genelkurmay Başkanlığı, Sur’un tamamının kontrol altına alındığını bildirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

sana tavsiyem yaşamak istediğin yerde yaşa ülkeye ihanet edenler bu topraklarda yaşama hakları yok bu canilere aldıkları nefes bile bunlara haram hakkımı asla helal etmiyorum bu canilere sende sanırım radar üssün var günlük yapılan ihlalleri görüyorsun

Misafir

anaların evlerine mazgalları açıp polise askere kurşun sıktıran oranın halkını iki ateş arasında bırakan kim?

Misafir

________Analar ağlamasın dedi Anaların evlerini yakıp yıktı !.........

Misafir

Bu Ülke Tayyip'den kurtulamazsa Felaketten kurtulamıyacak!....

kim ırkcı

hain yabancı uşağı pkk nın neden olduğu bu yıkımı tc maleden işbirlikciler..senin elnde o silahların ne işi var.d bakır da silan fabrikan varda bizmi bilmiyoruz...sen mi imal ettin onları ..eline veren efendilerin adına değil sana ekmek ve su veren devletinin yanında ol..

Misafir

Bizde her yönden bu zenginlikler olduktan sonra,tarihte olduğu gibi bu mücadelemiz sürecek mi?...Diye düşünüyorum...

TÜKÜRÜĞÜME YAZIK TÜKÜRECEK YÜZDE YOK SİZDE.

BEN BUNU HEP SORACAM TÜRK DEMEK NE DEMEK BAŞINDA ABD ÇUVALI TÜRK İSRAİLİN ONLARCA ÖLDÜRDÜĞÜ TÜRK TÜRKLER KAN PARASI İSTİYOR VERMİYOR KISACASI KANINIZ PARA ETMEZ ONUN İÇİN SİZİ ALÇAK KOLTUKTA OTURDUK ANLAYİN İŞİT TÜRKLERİN KIRMIZI ÇİZGİSİ MUSUL KERKÜK TÜRKMENLER NE OLDU İŞİT TÜRKMEN KADIN KIZLARINA TECAVUZ EDİP SATI SURİYE RUS UÇAĞINI DÜŞÜRDÜK HAVA SAHAMIZI İHLAL ETİ DİYE ŞİMDİ HER GÜN İHLAL EDİYOR KUZU KUZU BAKIYORUZ SURİYEYE HERKES GİBİ DEĞİL YA HIRSIZ YADA TERÖRİST OLARAK GİRİYOR TÜRKLER İŞTE SİZE TÜRKÜN GÜCÜ BU SURİYEDE DEĞİL SUR DA KÜRT BEBEK ÇOLUK ÇOCUK KADIN YAŞLİ ÖLDÜREN TÜRK İŞTE TÜRKÜN GÜCÜNÜ BİLMEYEN VARMI TAKTİR SİZİN

Misafir

seninde sonun onlar gibi olacaktır

vatan aşkı

özellikle suriyeye ıraka sınır olan il ve ilçelerde çok sıkı tedbirler alınmalı kuş uçurtulmamalıdır,bu kadar operasyon ve şehit ten sonra dikkat edilmelidir.

Mgd

Kürde zarar veren bu ermeni örgütü pkk Allahın izniyle yok olacak.

ad

herzamanki gibi yalan dolan iftira dolu haberler

Misafir

sen gördunmu bunlari serefsiz köpek erkeksen git gözlerinle bak bakayim söylediklerin dörumu degilmi

Misafir

Aşağıdaki yorumcu gibiler gidin görün bakalım Kürt mahallelerinde ırkçı devlet güçlerinin yaptığı vahşeti utanmaz yalancılar.

hdp ve pkk tablosu sur

ŞU ana kadar 5000 üzerinde patlayıcı,mayın,eyp,tuzak imha edildi,yada toplandı,çoğuda evlerde,kapı ardı halı arası,yatak arası,beşik,buzdolabı vs..sonuç işte gördüğünüz,,hdp pkk katilleri bunu dahi asker polise yamamaya çalışıyor, artık bunları aranızda yaşatmayın..

  • 1