BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.438,27

Süleyman Soylu'dan Demirtaş için olay iddia

Trabzon milletvekili adayı Süleyman Soylu, Aydın Doğan ve Selahattin Demirtaş hakkında olay yaratacak açıklamalar yaptı. Soylu "Aydın Doğan terörün türevidir' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
zucker

Zaten ülkenin bugün bu hale gelmesi,bölücü katil pkk ve meclisdeki temsilcisi hdp ve pkksever yandaşlarının geldiği nokta belli.Hepside içimizdeki hainlerin omurgasızların halk düşmanlarının sayesinde oldu.Tabi bunların içindeki medya ayağı yadsınamaz.

adelet

mal bunlar ya daha dun dediklerini ne cabuk unutu kendisi mal milete ahmak zanediyor kim iannair senin dediklerine kadesine satan aamdan ne cikar

ALASÖZ

Her zaman çıkarları doğrultusunda çalışanlardan her defasında farklı iddia ve sözler duyabilirsiniz. AKP'ye geçmeden önce R.T. Erdoğan ve AKP hakkında söyledikleri ile bugün içinde bulunduğu aynı camiaya uyum sağlaması sonucundaki beyanları karşılaştırıldığında insanların ne hale düştükleri görülür. Söylediklerinin samimiyeti ortada. Yarın nereye gideceğide kestirilemiz gibi.

Misafir

hangi 2 kasım sabahı... 15 yıldır 2 kasımlar gelip geçiyor ama ak parti hepsinden güçlenerek çıkıyor... ne yapalım zarla da olsa zorlada olsa duruma alışacaksınız... başka yolu yok de mi

şehit

AK partiden bu hdp lilerin fezlekeleri bir an önce meclise getirilmesini istiyorum...

ahmet

bu ülkeye gerçek hukuk geldiğinde biz yapmadık etmedik diye mahkemelerde yalvarmayın da şimdi söylediklerinize zaten inanmıyoruz

Misafir

cevabını siz çok iyi bilirsiniz.

Misafir

AKP inşallah 1 KASIM da derslerini alacaklardır.

PKK Afcısı MHP

MHP gelirse PKK ya İkinci Rahşan Affı da gelir.

Misafir

Çünkü Bahçeli Ecevit'in dürüstlüğünden şüphe duymuyordu. Her ne olursa olsun Ecevit yolsuzluk yapmaz,çalıp çırpmazdı.

MHP sadece Sol Partilerle Ortaklık Yapar

Sahi Sağ MHP DSP li Solcu Bülent Ecevit ile 4 yıl koaliasyon yaparken kaç şart sunmuştu? (Cevap: 0 tane). Ama AKP ye gelince kaç şartı var? Niye Sola gelince şart yok da sağa gelince 1 değil 2 değil 4 şart var. Anlaşıldı.MHP aslında HDP PKK sempatizanı CHP ile Ortak olacaktı. Buna çabaladı. Ama olmadı.İnşallah hiç olmayacak.

MHP Gelirse PKK ya Rahşan Affı Çıkarır

MHP deyince aklıma APO nun Kelleyi kurtaması ve PKK lılara da RAHŞAN AFFI çıkarılması geliyor. O yüzden HDP liler ve PKK lılar MHP ye saldırmaz.MHP ye laf etmez. AKP ye saldırır, Cumhurbaşkanına saldırır. MHP den Allah Türkiyeyi korusun.

CHP MHP HDP Ortak Saldırıyor

HDP Barajı geçemese de korkmasın. Zaten Büyük HDP Yani CHP gerekeni Fazlası ile yapar. PKK yı korur kollar destekler. Haa MHP de CHP HDP ye susar gider AKP ye saldırır.Gider CHP HDP liler gibi Cumhurbaşkanına saldırır. MHP asla Sağ parti ile ortak olmaz. Şart koşar. DSP CHP olursa Şart Şurt koşmaz.Eyvallah der.

PKK MHP yi Sever

MHP ye Oy vereceğim ki APO yu Affettiği gibi Özgür de Bıraksın. PKK lılara bir kere daha Rahşan Affı çıkarsın.

Misafir

kENDİ SANDIKLARI NEYSE O OLDUKLARI İÇİN RAHATSIZLAR

MHP ancak Solla Ortaklık yapar

DSP ye şart koşmayan CHP ye şart lafı olmayan MHP niye AKP olunca 1 değil 2 değil 4 şart koşuyor. MHP Sağ parti ile ortaklık yapamaz. Mümkün değil.

şırnak

Varya Milleti bir birine kırdırdınız miletti salak durumuna düşürdünüz işte en büyük tokadı siz yiyeceksiniz

Ali Demircioğlu

Bu nasıl bir mantık yaaa!! AKP li değilsen artık adam bile sayılmazsın. Terörist de olursun, paralel de olursun, kafir de olursun, insan bile sayılmazsın. Bu AKP liler kendilerini ne sanıyorlar yaaaa!!

HarunMHP

Bunu söyleyen adam daha dün çözüm sürecine Apo ya övgüler dizen adam.Bu kadar kıvrak olur bir insan Sn Seyhan Soylu.Siyasi hayatı keskin manevralarla dolu olan çıkarcı bir kişi.

CHP MHP HDP nin Baskani APO mu.

CHP MHP HDP liler neden T C Cumhurbaskani Tayyip Erdogana karsi PKK yi Destekliyor acaba.Acaba PKK yi cok mu seviyorlar

misafir

Süleyman soyluya kim inanır ki...Hele yazara. Bu kadar mı havuza çalışılır.

Misafir

önçe hiç olmassa bi şey söylerken araştır MHP de 1 ramazanda cay ikramı yapılmadını 2 aKp nin MHP ye koalisyon kurma teklifi yapmadığını sadece iki üç aylık seçim hükümeti teklif ettiğini sanırım çok iyi bildiği halde doğrular söylemyip algı operasyononu yapılıyor ne olur insanların aklınla dalga geçmekten vazgecin

Misafir

Bu zavallı da sapıttı.Ne dediğini bilmeden konuşuyor.

Misafir

Teröriste destek veren teröristtir, haindir. HDP / PKK oy veren bir Türk de hainin hasıdır...

Misafir

Muzaffer kardeşim sende saol bende din İslam düşmanı kafir batılı devletlerin ve terörün (pkk ve dhkp-c) dostu partilerin senpatizanı senin gibilerin yazılarını okudukça Allahütealaya Cehennemi yarattığı için şükrediyorum