BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.435,52

SP Genel Başkanı Karamollaoğlu'ndan bomba seçim iddiası

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu erken seçim iddiasında bulundu. 'Hazırlıklı olmak mecburiyetindeyiz' diyen Karamollaoğlu bu sene sonunu işaret etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

her yer saadet her yer huzurevi...veya emekliler lokali

ahmet35

chp hdp le dirsek temas haline gelen bir parti olmussun sen rahmetli erbakanin kemiklerini sizlatiyorsun bir an once ayrilda rahmetlinin kemikleri daha fazla sizlamasin

yusuf murat

allah islah etsin sizi yaşlılar partisi

yorumcu

millet ekonomiye bakar.şu anda ekonomi stabil,çok kötü değil.oysa reelde müthiş bir kriz,yokluk,yoksulluk,işsizlik hakim.2019 a kadar büyük krizler olmadan gitmek imkansız.bu durumda erken seçim olacağını bilmek müneccimlik değil efendi,herkes biliyor.ama chp hala bilemedi...

KEHANET DEĞİL

DOĞRU SÖYLÜYOR TABİİ Kİ YAPACAKLAR.2019 ZU BEKLEMEK ZOR.

Misafir

Yıllarca refah partisine oy verdim ama reis'e yaptıklarınız chp ile kolkola girmeniz asla affedilemez asla ak parti alternatifi olamazsınız kendinizi bitirdiniz.

Misafir

akp ,kongre sonrası aprti içi hesaplaşmaya gidecek.ikiye ayrılacağı muhakkak.bu ikiye ayrılış,iki ayrı parti şeklinde olursa,akp içinden bazı vekiller(80-100 vekil tahmin ediyorum)akp den ayrılır.iş güven oylamasına dönerse,erken genel seçim kaçınılmaz olur.mevzunun seyri, oraya doğru gidiyor.

A. Kar

Rahmetli Erbakan'ın partisi, rahmetliyi, yüzeysel olarak, zerre kadar anlayanların eline geçti. Çok yazık.

Sivasli

Solcular Sivas olaylarinda Kasap olarak gördükleri Karamollaoglu nu Referandumda PKK ve CHP ile ortaklik kurunca KANKA ilan ettiler Karamollaoglu kac paralik biri ki arkasinda kac kisi var ki Tayyip Düsmanligini Türkiye ye Ihanete kadar götürenler bununla KANKA oldu.

uğur

burnunun ucunu göremeyen bir bunak bu

Misafirf

Farketmez, sandıkdaki sonuç hazırlanmıştır zaten,

  • 1