BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Soylu'dan Berat Albayrak'la aranız nasıl sorusuna yanıt!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Berat Albayrak arasında YAŞ toplantısı öncesi yaşanan bir an bazı meyda kuruluşları tarafından "birbirlerine omuz attılar" diyerek "kavga var" algısı oluşturulmaya çalışılmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı televizyon proramında o görüntülerle ilgili açıklamalarda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

"Evet sorun var, geçinemiyoruz, birşey de diyemiyoruz" gibi bir cevap mantıklı olmazdı zaten. Yani işin aslını bilemeyiz ama TV önünde sorun varsa bile ne demesini bekliyordunuz ki.

MİSAFİR

ADAMIN HASISIN SAYIN SOYLU BU ÜLKEYE İHANET EDENLER SENİ SEVEMEZLER

MİSAFİR

BU ADAMI SEVİYORUZ TÖVBE ETMİŞ DOĞRU YOLU BULMUŞ ,YOK ESKİDEN BÖYLE DEMİŞMİŞTE FİLAN SİZDE HAKKI DOĞRUYU GÖRÜN YANLIŞTAN DÖNÜN DEVLETİNİZE DEVLET BAŞKANINIZA VATANINIZA DİNİNİZE SAHİP ÇIKIN

salhor

O zaman birinize bakan ve bunca mes'uliyet elbisesi ON numara büyük geliyor Sayın Soylu. Yekten aranızda bir omuzlaşma oldu ve bunu korkarım Albayrak yaptı. O tür omuzlaşma, 50-60 sene önce sokakta ve ortamektep bahçesinde yapılırdı. Hiç beğenmemek bir yana; bu tür davranış sergileyen, zevki, idraki bu tarz olan adama devletimi değil en kıymetsiz varlığımı bile teslim veya emanet etmem. Çoluk çocukla iş yürümez çünkü. Erkek erkeğe sohbetlerde veya kadın kadına olanlarda tuhaf konuların konuşulması vakıadır; ama o konu, dışarı taşınmaz.

saygın

sayın bakan sen bu hükümetin yüz akısın seni çok seviyoruz

Misafir

he he dedikodudur,siz öyle düsünün bizde sizin gibi kendi inandigimiza inanmaya dvam edelim.

MİSAFİR

SEN ADAMIN KAYIN PEDERİNE ZAMANINDA O KADAR HAKARET ET YERDEN YERE VUR SONRA OMUZDA ATAR DİRSEKTE NE VAR BUNDA.

Misafir

Bu sorunun soruluyor/sorulabiliyor oluşu, düştüğümüz komik durumu çok güzel gösteriyor, aferin...

D21

Koskoca parti ergenlerin kapris alanı olmuş. Yazık!

Misafir

Yahu bu adam Ak Partiye davet edilmeden önce Başkan Erdoğan hakkında neler demedi. Onca hakarete rağmen, nasıl oldu da partiye davet edilip Genel Başkan Yardımcılığı ve Bakanlık verildi anlayan var mı? Birçok örnek var bizi yaralayan. Mesela, Mehmet Metiner, N.Kurtuluş ve S.Soylu Reise ve Ak Partiye yaptıkları onca hakarete rağmen partiye davet edildiler, üst düzey mevki ve makamlara getirildiler. Bunca senedir, 2002 yılından beri Ak Partinin cefasını çeken çilekeş dava arkadaşlarımın ne günahı var? Neden onlara görev verilmez de hep bu adamlar mevki makam sahibi olur? Neden? Anlayan var mı?

Misafir

Erdogan sonrasi bu ulkeden kacarlar zaten.

Misafir

Sayın Erdoğan sonrası aranızın ne kadar iyi olduğu ortaya çıkacaktır. Şimdi "evet hiç sevmem" diyecek hali yok.

Misafir

SN SOYLU HAKLI DOĞRU SÖYLEMİŞ ONLAR İKİ TRABZONLU HEMŞEHRİ AMA BİR GERÇEK VARKİ PARTİYİ BERAT BEY DİZAYN EDİYOR ARTIK O NE DERSE O OLUYOR ÖZELLİKLE KARADENİZDE OLUP BİTENLERE O KARAR AYAR VERİYOR BU NET

Misafir

istanbul sizi bekliyor sn bakan karadenizliler sizi istanbula bekliyor

  • 1