BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Soyağacı sistemi ne zaman açılacak? Tarih belli oldu!

e-Devlet üzerinden başlayan soyağacı öğrenme bilgi sorgulama hizmeti vatandaşların yoğun ilgisinin ardından askıya alınmıştı. Yapılan çalışmalar sonunda alt üst soy ağacı sorgu sistemindeki hatalar düzeltildi. Soyağacı öğrenme sistemi en geç bir hafta içinde yeniden açılacak. Soy agaci ogrenme artık sıralı olacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
musa ak

soy adım ak aslim nereye dayanıyor

Efe

Gecmisimizin ne oldugu onemli degil onemli olan kendimizi ne hissettigimizdir.Ne mutlu musluman turkum diyene

alara

açılsın bir an önce , inşallah rum, bulgar sırp ermeni atalarım vardır diye dua eden kesim var , heralde göçerler artık memleketlerine

şahin

benim kütük rahmetli babam dan sonra kafkasyada nerden bulacaksınız e devlete 10 tl kösülemem

Soyağacı

Tarih: 11 Ağustos 2004............... Başbakan Erdoğan Gürcistan gezisinde şöyle dedi: “Ben de Gürcü’yüm, ailemiz Batum’dan Rize’ye göç etmiş bir Gürcü ailesidir.” Olabilir mi?

Soner Yalçın

Soyağacına göre, “Ahmet”in altında oğlu Yunus var! “Molla Yunus” deniyor. Ahmet Erdoğan’ı büyüten dedesi işte bu “Molla Yunus”… Dr. Arzu Pehlevan’ın incelediği 1495 Numaralı Şer’iyye Sicili Defteri’nde “Memiş” ile “Yunus”un kardeş olduğuna dair belge var

Dedesi Kim?...............

Babası; Ahmet Erdoğan. Dedesi; -nüfus kâğıdında Teyüp- Bakatalı Tayyip. Erdoğanlar “Bakatalı” lakabını kullanıyordu. Dr. Turgut Günay’ın Rize İli Ağızları kitabında, “Bakata” söz­cüğü yok.

Misafir

Çocukça İşler ............AKP'ye kim Güvenir?..

  • 1