BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Sosyal medyayı sallayan dedeye AK Parti'den tam destek

AK Parti Üsküdar İlçe Örgütü, 'laiklik elden gidiyor', 'iltica geliyor' ve '155'i ararım, içeri aldırırım. Biz burada kürtaj yapıyoruz' sözleriyle gündeme gelen Süleyman Çakır'a destek verdiklerini duyurdu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
Misafir

Amca ile aynı siyasi görüşü paylaşmıyorum, partisini desteklemiyorum, söylediklerine katılmıyorum. Ama hanımefendi ona sen önce dişlerini fırçala pis demeden önce sadece kendi düşüncelerini paylaşıyordu.Laikligi savunan zihniyet, bir o kadar da düşünceyi ifade özgürlüğüne saygılıdır. Çok ayıp olmus, insanımızı böyle kendimizden uzaklastiriyoruz.

abdullah er

ağzına sağlık helal olsun dayı hainlere haddini bildirdin

remzi çil

'Eğitimli kesimlerde Ak Parti oylarında düşüş yaşanıyor ' diyen Ak Partili bakanı hatırladım birden.Spiker hemen lafı değiştirmişti.

remzi

Ak Parti bu vatandaşların sayesinde var.Hedef kitleleri bu insanlar.

Misafir

aaaaa tıpkı chplileri tarif ettin...

Misafir

akp lilerde bunlardan farklı değilki

Misafir

vay benim kültürlü vatandaşım, yorumunda ne kadar eğitimli kültürlü olduğun belli oluyor, paçalarını bağla kültürün aşağı akmasın.

z.y

Savunurken batıranları özellikle çıkartıyorlar. Algı operasyonun bir parçası

zxczxc

yazıklar olsun bu insanlarla nasıl yaşıyoruz

Misafir

AKP karekterine uygun. HIRCIN AZGIN SALDIRGAN KENDISINDEN BASKA HAKLI DOGRUYU BILEN YOKMUS....... ZALIM HAK HUKUK GÖNUL TANIMAZ KARAKTER

Misafir

Evet İsmin gibi -basit sin.

Misafir

Ulan basit adam, inanç hürriyetine kavuştuk diye rahatsız oluyorsunuz. Bu Ülkede bir daha Camileri kapatamıyacaksınız. Başörtüsünü yasaklayamayacaksınız.

Misafir

Cevap yazmaya gerek yok ismi ile müsemma "basit bir vatandaş"

Misafir

işine gelmeyince yalan öylemi. ya 10 yaşındasın yada chpli azgın bir yobazsın...

Misafir

senin o kadın dediğin eli döndükçe başörtülülerin örtüsüne saldıran bir yobaz bir chp azgını onları ne yapacağız..

Misafir

kendisinden başka hiç bir siyasi görüşe yaşama hakkı tanımayan; geri kafalı, örümcek beyinli, yobazın yobazı, dini değerlere ve manevi duygulara eli döndükçe küfür edip saldıran azgınlar sürüsü chp seçmenini nereye koyacağız???

bir basit vatandaş

AKP taraftarları işte böyle insanlar. Bu insanların taraftarlıklarıyla nasıl övünülür, utanılması gerekirken. Sadece Ülkemizde değil, böyle BAĞNAZ insanları dünyadan temizlemek gerekir. Ülkenin böyle BAĞNAZ vatandaşları övünme değil, utanma sebebi olur.

Misafir

aslında senide aldırsalar iyi olur daha geç sayılmaz. zararın neresinden kardır.

Misafir

Sen çok mu kültürlüsün oh oh oh efendi. Kendiniz gibi düşüümeyen insanlara tepeden bakmayı, insanlara insan gibi değer vermeyi ne zaman öğreneceksiniz...

Misafir

beraber kürtaj yaptırırsınız allah mesut etsin

millet

bizde gülüp geçmiştik ama adam ararın 155 seni aldırırım derken bir bildiği varmış

osman şener

Aslansın .imzamı atarım.:)

Misafir

55 milyon seçmenin 25 milyonu, ufuksuz, vizyonsuz, plansız, hiçbir gelecek vaadi olmayan, dış mihrakların piyonu olan muhalefetin peşinden gidiyorsa, cehaletleri kültürsüzlükleri paçalarından akıyor demektir !!!

misafir123

kadına hakaret ve tehdit ederken ki sözlerinin arkasındaysanız yandık demektir. farklı bir düşünce ifade ettiğimizde hemen bu tavır hakaret ve tehditle mi karşılaşacağız?

OH OH OH

ZATEN SİZLER ANCAK VE ANCAK BÖYLE CAHİLLERİN PARTİSİ OLABİLİRSİNİZ.SİZLERDE CAHİLSİNİZ KANDIRILDIM DİYEN BİR BAŞKANINIZ VAR.NE ACI NE ACI Bİ DURUM BUNLARI YAZARKEN BİLE UTANIR OLDUK CANIM ÜLKEDE.