BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.442,01

Son KHK ile 12 dernek 3 gazete ve 1 televizyon kapatıldı

OHAL kapsamında çıkartılan 701 sayısı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile aralarında Genel Başkanı Alparslan Kuytul tutuklanan Furkan İlim ve Hizmetleri Derneğinin de aralarında olduğu 12 dernek ile 3 gazete ve 1 televizyon kanalı kapatıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
Misafir

Yüzyıllardır tarikatlar var.Yunus Emreler, Mevlanalar.. hep buralarda yetişmiştir. Fani dünyaya değil Allah'a ve Ona giden yolda olmak istemişler ve öyle de yaşamışlardır.Kuytul'a bakın İslamı anlatacağına Türkiye'nin Afrin harekatını eleştiriyor.Abdnin Ağzı ile konuşuyor.

mevhibe inal

Atatürk arkası kuvvetli demeden, Mason Dernekleri ve Misyoner Kolejleri kapatmıştı, tekke-zaviyelerle beraber, bağımsız, sınıfsız toplum için.

kundemacı

TÜRGEV ne zaman kapatılacak? İnşallah o günleri de görürüz.

Aslan

Alparslan kuytul terörist miymiş.. Hadi ordan. Her hükümeti eleştiren terörist mi oluyor

Alanyalı

Õzellikle yurtdışında rusya basta olmak üzere fetö den daha organize çalışan ve hangi ülkelere çalıştıkları malum süleymancı tarikatı da tehlike saçıyorr. Fetö de olduğu gibi iş isten geçmeden tedbir alinmalidir.Tehlime adeta geliyorum diyor!

Tek Düşman Şeytan

Bu ülkede PKK var diye Kürtleri öldürmek, anarşistler var diye Sol düşünceyi yasaklamak mı gerekir? İşiniz gücünüz cemaat, tarikat... 28 Şubat sürecinde yasaklandı da ne oldu? Temeli atılmış olan FETO yapılanmasinin önü açıldı. Eğer ülke adına bir şey yapılacaksa İsrail, ABD elcilikleri kapatılsın. Lions, rotary kulüpleri yasaklansin. Masonlar sınır dışı edilsin. Bakın nasıl düzeliyor ülke.

Alanyalı

Feto dan sonra en büyük tehlike olarak görülen suleymancılara sıra ne zaman gelecek

kenan altin

millet degil ulan teröristlerin malina el konuyor.

Misafir

Devlet milletin malına mülküne mi çöküyor???

Misafir

24 Haziran seçimlerinde askeri lojmanlardaki sandıklarda İyi Parti'nin aldığı oy dikkat çekti.

Düttürü Dünya.

Cemaatler ve Tarikatlar ne zaman kapatılacak. En büyük tehlike bunlar. Ülkemiz İlim ve Bilimden uzaklaşıp üfürük dünyasına doğru kayıyor. Havanda su dövmekten öteye gitmeyen iş yapan kişilere hazineden maaş ödeniyor. Gavur namlunun ucunu gösterince Suriye çil yavrusu gibi dağıldı. ABD Rus postalları altında eziliyor. Üfürükten dünya yok, gerçekler var. Yarın bize de namlu gösterirlerse cemaat ve tarikatın ağır topları gereğini yapar sanırım.

Misafir

"Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma. Ancak onları gözlerin dehşetle yuvalarından firlayacagi bir güne erteliyor" İbrahim 42..

Mustafa ergin

Bunlara az bile gaddarlıkmıš...asın bu hainleri

Misafir

teror orgutu pkk dernekleri gazeteleri radyolari sendikalari derhal kapatilsin

Dunya misafiri

Yerinde bir uygulama olmus! Fakat dusunmeden edemedim hani; bu uygulamayi (bugunku gibi hakli bir gerekceyle) SOL kesimden bir iktidar partisi uygulasaydi yine klasik bir sekilde DIN DUSMANI ilan edilirlerdi sanirim ;)

Misafir

Devammmmmm devammmmm.devammmmmm

Misafir

Ohalin kalkmasını kim istiyor bakın feto ve yandaslarí chp hdp vatan hainleri.....

Farabi

Guzeeeel,devam boylesi pislikleri ulkeden temizlemeye.

Misafir

gaddarliga bakin.yangindan mal kacirir gibi:)

  • 1