BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Şok sözler: Çözülmezse isyan çıkarırım!

Ahmet Türk "belediye binası sorunu çözülmezse isyan çıkarırım" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 55 Adet Yorum
Abidin

kendi binanı kendin yapacaksın yeğen yok öyle yağma

kağan

oremar gever nedir bilmem Türkçe yaz eğer bu vatanda yaşıyorsan ihanet etmiyeceksin küfür kullanmıyacaksın adam olacaksın ben senden daha iyi biliyorum senin bahsettiklerini çünkü hep hile ve desise içindesiniz. Ben doğu ve batı diye ayırmam adamlığına bakarım.

BARBARİŞKO

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.BİZ ZETEN 1071 YILINA KADAR AÇLIKTAN ÖLÜYODUK BU TOPRAKLARDA.SİZ NE ZAMAN ORTA ASYADAN GELDİNİZ KARNIMIZ O ZAMAN DOYDU.HEM MEDENİYETİNİZ SAYESİNDE ÇİN SEDDİDE YAPILDI.ALLAH RAZI OLSUN.

AA.KK

EDİTÖR SENDE BUNLARLA AYNI KAFADANSIN HAA.CANININ İSTEDİĞİ YORUMU YAYINLIYON.BENİM YORUMU NİYE SİLDİN HA.SAÇMA SAPAN YORUMLARI YAYINLIYON (ZEKA SEVİYENİZ AYNI DİYE HERHALDE).AHANDA BUNUDA YAYINLAMA.FAŞO EDİTÖR....:)

OREMAR GEVER

kağan evendi kim kimimin vergilerini yiyiyur soyliyeyim sana petrol doğuda kümür doğuda so enerji doğuda yilardir sümüriyursonuz otanmadan yapmadiğiniz zülüm kalmadi birde ihaNETEN BAHSEDERSİN GİT AYNAYA BAK S S

Bir Türk

Sana Türk soyadını verenin ..................

Kağan

Yediğin her lokmada Türklerin ödediği vergiler var. Yediğine bakmazsın hala isyandan bahsedersin. O lokmalar birgün boğazına dizilir bir daha da konuşamazsın. Yeter bu vatana ihanetleriniz.

ali öz

ulen sen eşkıyamısın belediye başkanımısın hizmet etmeye gelmedinmi kendi binanı kendin yap bunların bildiği tek işey yakmak yıkmak

USTAD

alışmışlar herşeyin beleşine ...

ziya sokar

rte size çıksın burda isyan diyor zırto sen rte den basediyom dümbüüüüük

SEDEF

NOLUR YA NOLUR İSYAN ÇIKARDA GÖRELİM

len ahmet

bu yaratıgın soyadını elinden alalım! satılmış felan koyalım...!

ali cevher

Sen once aslini soyle rum tohumu

Yaşar ERDEMLİ

Sen bir deryada damla,koskoca kainatta zerre bile değilsin.Kendini bir halt mı? sanıyorsun.Koskoca TC sana papuç mu? bırakacak.Ateş olsan cürümün kadar yer yakarsın.Hoş sen onu da beceremezsin ama buyurun beyefendi boyunu ve endamını görelim.Bakalım nasıl isyan çıkartacakmışsın.TSK nın yanında senin çapulcuların esamesi bile okunmaz.Yaşar ERDEMLİ

HANZOLAR

VERİN ŞU HANZOYA MARDİN EŞEKLERİNİN BAĞLANDIĞI AHIRLARDAN BİRİNİ.ÖNCE İNSAN OLMAYI ĞRENSİNLER...

a.k

sevmiyoz lan.siz terkedin.gerçi zaten yoksunuz burda.burası bizim :)

a.k

30 yıldır isyan var kardeşim.yeni mi olacak

dalgacı Mahmut

habere öyle 1 başlık atılmış ki bende 1 şey sandım

yanlız kurt

ermeni tomu seninde cıkaracagın isyanında seninde ..............?

Mehmet Emin

IRKCI KAFATASCI ADOLF HITLERIN TÜRKIYE BOZUNTULARI DUA EDELIMKI ÜLKEMIZDE AHMET TÜRK GIBI DEMOKRASIYI COK AGIR BEDEL ÖDEME PAHASIANA SAVUNMAKTAN VAZ GECMEYEN YIGIT CALMAYAN DIN VE ETNIK KÖKEN SIMSARLIGI YAPMAYAN INSANLAR VAR.BU TÜR INSANLAR ÜLKEMIZ ICIN BIR SANSTIR.

nickim

hele bir isyan etsinler. bb'nin yüzde ellisi hazır kıta! allah göstermesin öyle bir şeyi yalnız olursa badem bıyıklıların neler yapacağını siz düşünün!

Dogrucu

Mardin`nin buyuk toprak agasi ve mal mulk sahibi Ahmet Turk secildi, bunlarda kendi zenginlerini yaratiyor. Bakiniz asiretlere ve zenginleri hepsi ya milet vekili ya da belediye baskani olmus..Somuruye devam!

BALAMOZ

KARDESIM BENIM AGZINA SAGLIK

1453

var ol MHP

Aklı Selim

Yine bir kayıkcı kavgası verirler merak etme biriki de söv, Çınarın dallarınıda söyle verirler Ozan arifin dediği gibi Vatan dersin amma İş işten geçer Hayı kolay gelsin