BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,96
ALTIN 2.437,45

Sezgin Tanrıkulu'nun SİHA'larla Derdi Ne?

Sezgin beyin hukuk bilgisi biraz kıt anladığımız kadarıyla. Zira sivillerin korunması ile SİHA’lar arasında nasıl bir ilişki olduğunu açıklayamıyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

Alman basınında geçen haftalarda ‘Erdoğan Almanları rehine olarak mı topluyor?’ tarzında bir dizi haber çıktı. Alman medyası, Erdoğan iktidarı tarafından 15 Ağustos’ta yayınlanan 694 Nolu KHK’yı kafaya taktı. Bu KHK’nın 74. maddesine göre ‘Cumhurbaşkanı ulusal çıkarlar gerektirdiği zaman isterse ülkedeki tutuklu ve hükümlüleri yabancı ülkedekiler ile değiştirebilecek’ti.

Misafir

Doğayı katlederek yol yapmak, barbarlıktır

Misafir

Yolsuzluk ‘milli dava’ değildir!..Sizin yargılayamadığınızı, başkası elbette yargılar.

Misafir

OHAL Rejiminde durum vahim oldu!...Yalana Yalan diyen ...Gerçekleri Yazan bir gazeteci iseniz, Ya Terör örgütü propagandası yapıyor deniyor, Veya Terör örgütü üyesi ilan ediyorlar !..

Misafir

Türkiye’de mal ve can güvenliği varsa, Hak hukuk adalet varsa neden hergün Yabancı Dil bile Eğitimlit yüzlerce insan terkediyor?.........

haydar

Olaylara sadece maddi olarak bakanlar insani duygudan yoksundur, herşeyden önce insanlar ölmüş, öncelik insan canı mı yoksa siha mı...

Misafir

Vurulan dört kişinin de aile babası olduğunu belirten, Tahir Temel, Hakkari'ye bağımsız bir heyetin gelmesini talep ediyor: "Konuştuğum herkese şunu söyledim, bağımsız bir heyet Hakkari'ye gelsin, bizimle de değil, şehirde herhangi bir insanla konuşsunlar, vurulanların terörist mi, sivil mi olduğunu araştırsınlar, sivil olduklarını herkes söyleyecektir. Ama devlet, medyayı da arkasına alarak 'Ben teröristtir diyorsam, öyledir' diyor.

  • 1