BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Seyir halindeki otobüste feci kavga

Antalya'da, halk otobüsü şoförü ile bir yolcu arasında çıkan kavga, araç içi güvenlik kamerasınca kaydedildi. İzleyenleri dehşete düşüren görüntülerle ilgili soruşturma başlatıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
Misafir

Türk milleti zekidir,çalışkandır,kahramandır,hoşgörülüdür,candır,ciğerdir,cömerttir,misafirperverdir...mi? 2018 deki Türk milleti mi?

Misafir

hoşgörü yok, sevgi yok güzel üslub ve tartışma yok her işimiz kavga her işimiz kaba kuvvet, 21. yy da insanlık olarak geldiğimiz nokta bu.

Misafir

ulan be pislikler !!o şoförün yerinde sen olsanız,suratınıza yumruk atılırken ,arabayı mı kullarınrdınız???adam biraz direksiyonu zaptetmeye çalışıyor ama saldırgan bırakmayınca karşılık vermiş. biraz adaletli olun tabiki adaletiniz ve adalet kaldıysa!!!!=????

Gerçek

kavga sebebi yazılmamış lakin şöför haketmiş gibi

Misafir

ADAM HAKLI ELİNE SAĞLIK.KÖPEK HERİF.BEN OLSAM AYNISI YAPARDIM

Misafir

Bu video da şoför sorulana gayet güzel cevap veriyor, ama yolcu ikna olmuyor, ısrarla bunaltmaya devam ediyor. Saldıran ve darp eden yolcu. Şoförün verdiği cevaplar daha fazla olamaz olmamalı da. Yolcu haksız, cezasını çekmeli. Ancak bu durum istisna, çünkü genellikle şoförler dik kafalı ve küçümseyici, kaba insanlardan seçiliyor.

misafir

aynen halk otobüsü,belediye otobüsü,minibüs,servis ve taksi şoförleriyle her kim kavga ediyorsa bilin ki kesinlikle haklıdır.nerde dağdan inme vahşi kavgacı suç işlemeye meyilli tip varsa karşına çıkıyor (bazı şoförler çok iyi insan oluyor onlara lafım yok ama aşırı az sayıda oluyor onlarda) yolculardanda okiz çıkıyor tabi onuda söylemek lazım

misafir

aaahhh ahhhh bu devletin milletin ekmeğini sizin gibiler yerine iki dene inek yeseydi memlekete hayrı olurdu sizin gibi insanlıktan çıkmazdı hele insanların içinde kendilerini düşürdükleri hale bak tuuh sizin sıfatınıza ,her yerde böyle kendini bilmez hırlayan zırlayan saldıran mahluklar türemiş

misafir

halk otobüsü,belediye otobüsü,minibüs,servis ve taksi şoförleriyle her kim kavga ediyorsa bilin ki kesinlikle haklıdır.nerde dağdan inme vahşi kavgacı suç işlemeye meyilli tip varsa karşına çıkıyor (bazı şoförler çok iyi insan oluyor onlara lafım yok ama aşırı az sayıda oluyor onlarda)

Misafir

şoför ör suçlu olabilir ancak şoföre saldıran kişi başkasının hayatını tehlikeye sokarak daha büyük suç işledi her morali bozuk olan şoför e saldırırsa bu işin sonu gelmez saldıran cezasını çeksin

misafir

şöförlerin şsizliği çok can sıkmaya başladı,çoğu dayağı hak ediyor

Astr

İkisi de suçlu ama daha çok şoför suçlu adam gayet sakince sormuş...

Adil yorum

Arkadaşlar siz sadece şoförün saygisizligini goruyorsunuz. Ya şoför e yumruk atani yolcularin ve trafikte ki kisilerin canını tehlikeye sokanigormuyorsunuz. Bence o şoför den daha büyük suç işlemiştir ve umarim hakettiği cezayi alir.

Misafir

Şoför yolcuya karşı kibar davranmiyor ama bu demek degil ki seyir halindeki otobus şoförünü yumruklayip otobus deki yolcularin ve trafik deki yolcularin can güvenliği ni tehlikeye atmak. Bu yolcuya umarım hak ettiği ceza verilir.

Misafir

So for vatandasa bilgi vermekle mukellef! Ve kibar olmak zorunda,yolcu gayet kibar soruyor.terbiyeden mahrum ve mutsuz lugunu baskalarina artislik yaparak yasayan tiplere ders olsun. Isinizi begenmeyiyorsaniz yapmayin! Bu her meslek icin gecerli! Daha once engelli vatandasa rampa acmayi red edenleride gorduk. Sofor %99 kusurlu artis artis konusuyordu.agzina yumrugu yiyince akillanmistir. Birde o kalibla git polise agla! Beni dovdu de. Konusmayi ogren 900 kisi de binse bilgi verecek!

Ömer Bayram

Burada şoför bey sopayı hakediyor kibarca kardeşim arkadaşlara sor kafam yoğun diyebilirdi.Adeta yolcuya beni işle diye davetiye çıkardı.

Misafir

normAl degiliz vesselam

Xxx

Valla söför resmen kasinmis , yolcu keske araba hareket halindeyken deyilde duraga girdigi zaman yamultsaydi bu manyagi

Şoförün dili

Lüzumsuz şoför karakterin bu işe uygun değilse git başka iş yap.Adreste sorarlar .Konuşan da olabilir...

Misafir

ne vahim bir olay ya, trafik magandasi yolcuya en az 20 yil hapis ve sorumsuz otobus surucusune omur boyu motorlu acac kullanmaktan men edeceksin, ici yolcu dolu hareket halinde sofor koltugu terk edilirmi.

nur bennu

saldıran yolcu bilerek ve isteyerek toplu halde cinayete teşebbüsten yargılannalı ve cezaTürkiye almalı

Misafir

BU ŞÖFÖRÜ DERHAL GÖREVDEN ALIN ÇEMESİ SUSMUYOR YOLCUYU TAHRİK EDENDE BU ŞÖFÖR

  • 1