BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Selahattin Demirtaş'tan Necmettin öğretmen açıklaması

4 Kasım 2016'dan bu yana Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş, terör örgütü PKK'nın şehit ettiği öğretmen Necmettin Yılmaz için açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
ikircikli dünya

dışarıdayken niye lanetlemiyordun,kahpe pkk yı,şirin görünmek için mi,işte sizin arkanızı dayadıklarınız yaptı bunu,savunduğunuz hain örgüt yaptı.

blackksea67

neden bu hdpkk' lı vatan haininin demeçleri sürekli basın yayın organlarında yayınlanarak gün yüzüne çıkarılıyor? Daha dün gözü dönmüş örgüt sempatizanlarını sokağa dökerek masum insanların katline sebep olanlar, şimdi ise öğretmenimizin katliamını lanetliyor.. Türk halkı olarak bizler bunu hiç inandırıcı bulmuyoruz, barış güvercini gibi gösterilmeye çalışan bu caninin sözlerini duymak, görmek, işitmek bizleri çok üzüyor.. Devlet gücünü ıslah için yeterince harcamıyor mu acaba diye aklımızdan geçmiyor değil hani..

ZEKİ

sorunları yaratan mevcut sistem sorunları cözme iradesi göstermiş bir insan kendi hayatını hiçe saymış ve irade göstermiş insani talepler içeren söylemler sarf etmiş zor şartlarda politika yapıyor şideti savunduğu bir söylemi bulun demokratik talepleri dile getirmiş eyilmemiş susmamış kormamış insanların eşitliğini birliğini savunmakta carpık kokmuş gercekten uzak politikaların çözüm üretmediğini bilen bir insandan beklen bir acıklama .ALLAH RAHMET AYLESİN

Hakkı ANAR

Adam, adam gibi gerekeni söylemiş. Kalbini Allah bilir.

oflu baba

oldurttugun elli kisinin katillerinide kiniyormusun serefsiz

sami boztepe

bunlar görüntüyü kurtarmak için söylenmiş göstermelik sözler biz demirtaşı iyi biliyoruz kendisi yasin börü ve 50 kişinin ölümünden sorumludur

CENGİZ

GEÇTİ BORUN PAZARI SÜR EŞEĞİ CEZAEVİNE NASILDA KUZU GİBİ OLDUNUZ HANİ MEYDAN OKUYORDUNUZ MİLLETE VE DEVLETE ADAMI KUZU YAPARLAR BÖYLE.

KINAMA

Yasinlerin kanı necmettinlerin kanı seni siz katilleri boğacak ELİ ZİHNİ KANLI SELLO AKAN KÜRT TÜRK KANINDA BOGULACAKSINIZ SELLO. ŞİMDİYE KADAR YAPTIGINIZ YAPTIRDIGINIZ HANGİ VAHŞETİN MEŞRU AHLAKİ GEREKÇESİ VARDI. YILLARDIR KANA DOYMADINIZ HALAA DAGLRDA KANA DOYMAYAN KATİLERİNİZ BESLEMELRİNİZ KAN AKITIYOR ONLARI KINASANA NAHLETLESENE. DAGLARDAN İNİN KARDEŞ KANI AKMASIN DİYE KONUŞSANA. SİZ NE ÇOK YÜZLÜ VAHŞET SEVER KATİLLERSİNİZ SELLO VE KATİL YANDAŞLARI HANİNLERİ.

KINAMA

Yasinlerin kanı necmettinlerin kanı seni siz katilleri boğacak ELİ ZİHNİ KANLI SELLO AKAN KÜRT TÜRK KANINDA BOGULACAKSINIZ SELLO. ŞİMDİYE KADAR YAPTIGINIZ YAPTIRDIGINIZ HANGİ VAHŞETİN MEŞRU AHLAKİ GEREKÇESİ VARDI. YILLARDIR KANA DOYMADINIZ HALAA DAGLRDA KANA DOYMAYAN KATİLERİNİZ BESLEMELRİNİZ KAN AKITIYOR ONLARI KINASANA NAHLETLESENE. DAGLARDAN İNİN KARDEŞ KANI AKMASIN DİYE KONUŞSANA. SİZ NE ÇOK YÜZLÜ VAHŞET SEVER KATİLLERSİNİZ SELLO VE KATİL YANDAŞLARI HANİNLERİ.

ali mutlu

katiller nasil oduda devlet yapti demedin disarda olsan iftian hazirdi

Misafir

Necmettin YILMAZ ÖĞRETMEN benim hemşerim , selo senın yanlış politikaların ve senin teröristiğin senin vatan hainliğin gittiğin yol vatanı satman ve şerefsizliğin yüzünden hemşerim Şehit oldu. senin dağdaki piçlerin o.ç ları Necmettin öğretmeni vurduş lar şehit eddiler selo bunun bedelini ödeyeceksiniz

salhor

Millet olarak sana ve hempâlarına çok fena kırgın ve küskünüm Demirtaş. 1000 yıllık kardeşliğimiz var. Az önce kucağımdaki en küçük torunuma baktım. Dört aylık oğlan. Babasının babası Boşnak. Babasının anası Arap. Ben Arnavut, karım Türk-Kürt melezi. Bu yavrum yarın büyüyecek ve kanındaki bu renklilikle ırkçılık mı yapacak? Üst kimlik diye bir şey bilmez misiniz siz? Şu gösterdiğim rengâreng panoramanın tuvali TÜRK. Hepsinin üstünde, hepsini tek kavim kılan ortak vasıfları MÜSLÜMAN olmak. İneme'l-MÜ'minîne ihvetün.Bunu Kürt kardeşlerim ne zaman bir îmân temeli olarak benimseyecekler? Kahır içindeyim.Münferid bir Necmeddin evlâdımız yeterince kahır vesilesi. Ama bu düşmanlık kurutulmalı. Bu kardeşlik için can vermeyip de ne için vereceksin Demirtaş? Bu kadar mı uzaksın(ız) Müslümanlığa?

TERÖRİST SELO İMANA MI GELDİN

YASİN BÖRÜ VE ARKADAŞLARINI KATLEDENLERİ,HENDEK KAZIP BOMBA PATLATANLARI,DEVLETİN ASKER VE POLİSLERİNİ ŞEHİT EDENLERE VATAN HAİNİ VE TERÖRİST DİYEMEYEN SELO HİÇ SAMİMİ DEĞİLSİN, HATTA KOMİK OLUYORSUN.

ANTALYA LI

GÜNAYDIN DEMİRTAŞ GÜNAYDIIIIIN

Misafir

Adam Hukukcu ...... imam hatipli degil... Elbette adil olacak... Elbette Kardeşlik, Özgürlük, Barış diyecek

adanalı

selo bunları cezaevindeykenmi söylüyorsun bu öğretmenimizi senin yol arkadaşın hain köpekler katletti günah çıkarmaya çalışıyorsunda geç kaldın artık

misafir

törösit konuşuyor sizlerdeyilmisinizhdp coçıklarıdağakaçıraninsanlarıdağakaçıranbunumaralarıkimseyutmazkınsanneolurkınamasanneolurtörösitherzamantörösittir

m yılmaz

pkk senpazıtanı demırtas,bıgun lugune ınsan ol ve lanetle şu terorıstleri..silah bırakın de,adam olun de..ab nın kullandıgı demıstas,,uşak demıstas..

beyler beyi

şerefsiz vatan hainleri sen önce pkk yı lanetle.

Misafir

sırtını ypg ye pkk ya dayanan ve töröristleri savunan bir kişi kınasa ne olur kınamasa ne olur.

Kürt

Selahattin Başkan'ın Dediklerine aynen katılıyorum ve altına imzamı atıyorum

Misafir

Yurtsever Devrimci bir Ogretmenin Olumu Kafa karistirdi!

  • 1