BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.444,80

Schengen vizesi alacaklara büyük müjde! AB'den duyuru

Schengen vizesi başvurusu yapacaklar için önemli bir kolaylık sağlandı. Avrupa Birliği, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu çok sayıda ülkenin vatandaşları için ‘çile’ anlamına gelen Schengen vizesi alanında önemli değişikliklere gidiyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

Başvuru bedeli 60 eurodan 80 euroya yükseliyor. Bunun neresi müjde? Bu serveti ödeyeceksin ve vizeyi alıp alamayacağın belli değil. Hiç başvurma daha iyi. Zaten Avrupa' da müslüman düşmanlığı had safhada.

HATAYLI

Erdoğan, kısa süre önce yaptığı açıklamada, 'Afrin akşama kadar düşmüş olur' dedi. Bu açıklamanın ardından gözlerin çevrildiği Afrin'in çeşitli bölgelerinden şiddetli çatışma haberleri gelmeye devam ediyor....

MURTEZA

GÜMRÜK BİRLİĞİ ANLAŞMASINI TEK TARAFLI İPTAL EDECEĞİMİZİ VE GERİYE DÖNÜK 1992 YILINDAN BU YANA OLUŞAN KAYIPLARIMIZI TALEP EDEBİLECEĞİMİZİ DİLE GETİRELİM. BU ÜLKE ARTIK KANDIRLILMAMALI.

Mert toker

Bu mu kolaylık? Defolsunlar... ab ülkelerine vize parası vereceğinize vizesiz ülkelere gidin

Misafir

kolaylık dendi 20 Euro geçirdiler hayırlı olsun

Misafir

bu mu yani olay hani drekt vizeler kalkacaktı boş dümen gerçi bizim emeklinin belediye otobüsüne binecek parası yokki öteki mahallede oturan çocuklarını ziyarete gitmeye avrupada ne yapsın😂😂

  • 1