BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Saadet Partisi'nden CHP ve İYİ Parti'ye 8 vekil

Saadet Partisi, Millet İttifakına girerek AK Parti'den 7, MHP'den 1 milletvekilinin Meclis'e girmesini engelledi. Saadet Partisi CHP'nin 5 , İYİ Parti'nin ise 3 milletvekili kazanmasını sağladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 40 Adet Yorum
Misafir

lan oy senin olabilir ama oyunu azılı islam düşmanlarına fetöcülere azılı pkk lılara verirsen sende onlardan olursun

Misafir

pkk ya kimse cici çocuklar demedi akılsız sizin gibi yapmadı kimse hainler azılı islam düşmanlarına vekil kazandırdınız azılı pkk lılara vekil kazandırdınız azılı islam düşmanı chpkk sizinle gurur duyuyor

Misafir

gerçekleri saklayamazsınız ip ile fetö ilişkisi aşikar chp nin zaten islam düşmanı olduğu aşikar zaten varlığı islam düşmanlığı üzerine kurulmuştur hdp nin pkk partisi olduğu gün gibi gerçek eeeneyi saklıyorsunuz

Önce Vatan

Millet ittifakına verilmiş oy, iblise, nemruta, fıravuna, ebu cehile, ebu lehebe,.......................... öcalana, demirtaşa destek ve kalbi eğilimle eşittir.

Misafir

keşke tüm partiler saadet partisi kadar milli ve yerli olabilse boş boş burda goygoy yapanlara kalırsa ak parti mhp haricinde kime oy verirsen fetöcüsün pkk lısın dinsizsin kafirsin ocusun bucusun insanları yaftalamayı bırakında önce bir aynaya bakın isterseniz çünkü biz sizi görüyoruzda siz kendinizi göremiyorsunuz o yüzden rica ediyorum aynaya bakın.

Misafir

PKK YA CİCİ ÇOCUKLAR DİYENLER VATANSEVERMİ OLUVERDİ HADEEE HADE ORDAN DİNSİZ İMANSIZLAR.SİZİ.......

Misafir

MECLİSEDE GİRDİ CHP İÇİNDE BİRKAÇ VEKİLLİK ALDI...........

ihsan

chp gibi terörist partiye destek vermek vebal gerektirir allaha nasıl hesap vereceksiniz

Misafir

ak partiye yaramasında kime yararsa yarasın.

Misafir

OHA ÇÜŞ AL SANA CHP KAFASI KİŞ KENDİNİ ANLATIR

Deccaliyet ayakta

Hiç şaşırmadım;Neden acaba?...Bunun ahiretteki hesabını da "OY"'UNA DEĞİL "OYUN"A SAHİP ÇIKAN SÖZÜMONA OY MESULİYETİNİ HER DAİM ÖN PLANA ÇIKARTANLAR DÜŞÜNSÜN!..

Ufuk Hasan

Devlet bahçeli halkın adamı. Gerisi teferruat

ufuk

ak parti, peygamber partisi degil.. gunahi vars da kafir degil. ihtiraslari icin gunahkar muslumana karsi kufrun askeriyle isbirligi yapan halis muhlis muslumanar, tu sizin yuzunuze.

ufuk

saadet meclise giremedi, ama cehenneme girecegi kesin... umarim dibi olmaz.

HASAN

BENCE SAADET PARTİSİ İSLAM DÜŞMANIDIR.TÜRKİYE DÜŞMANIDIR.MİLLET DÜŞMANIDIR.

misafir

Bu saadet partisi de maşaallah çıkarmış vekilleri dağıtmış sağa sola. Meydan da söz veren sandıkta caydı bilader. Kalkınma projelerine değilde kandırma politikalarına itibar etti sayın vatandaş. neyse bundan sonrası nasıl olacak bakacağız göreceğiz.

Misafir

PEKİ MHP MİLLET İTTİFAKINDA YER ALSAYDI NE OLURDU

ufuk

Yani bu saadet partisi chp hdp ye çalıştı kısaca..

Misafir

Bu saadetin madem bu kadar gucü varsa niye kendine vekil çıkartamadı.Birakın bu yala ve iftira dolu haberleri allahtan korkun.

Aklı Selim

Kaybettiklerini hesap ediyorsunuz ama kazandıklarını dile getirmiyorsunuz. Oyları sıfır barajla dağıtın bakalım meclis nasıl teşekkül ediyor. Bir de onu görelim.

pii

içimizi acıtan bize daha çok benzeyenlerdir. unutmayacağız.

Kasın Mollaoğlu

Muğla atlanmış. Saadet Partisi Muğla'dan da 1 milletvekili kaybettirmiş akp'ye.

Misafir

Helal olsun Temel amca 👏👏🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Misafir

Helal olsun Temel amca 👏👏🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Misafir

28 şubatı hatırlayıp, başörtüsü ile uğraşan hükümetin ortakları dspli bülent ecevit ile mhpli devlet bahçeliyi unutup, o zaman mecliste bile olmayan deniz baykallı chp ile ittifak kuran saadeti eleştirenler lütfen adaletli olunuz. Bir tarafı aynı konuda eleştirip diğerini unutmayalım.