BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.439,82

Rusya'nın hamlesi sonrası İsrail'le ilk temas: Putin yineledi!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye'ye S-300 sevkiyatı kararının alınması sonrası İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun talebi ile gerçekleşen telefon görüşmesinde 17 Eylül'de yaşanan İl-20 vakasının ana sebebinin İsrail Hava Kuvvetleri'nin eylemleri olduğunu yineledi. Rusya, İsrail'in talebiyle sevkıyatı askıya alınan S-300'leri iki hafta içinde Suriye'ye göndereceğini açıklamıştı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
israil e her tokat mutluluktur

bu reziller ne zaman zarara uğrasa içimi bir ferahlık alır...

Fazlı

Ula bu s300 ler kendi uçaklarını tanımıyor mu

Misafir

Sağa sola Çatmak yerine Türk Lirası'nın değer kazanması gerekiyor!............

Misafir

Zaten Hitler de demisti ya: sanra bana soveceksiniz yahudilerin hepsini oldurmedigim icin,yaaa.Amma,bu yahudinin kokunu ya Turkler,yada Ruslar kaziyacak.Tevrat a gore Kuzey den gelecekmis Israil i yok edecek Aslan.Bakalim kimmis bu aslan.

Koray

Lanet olsun Hitler'e !!! İşini yarım bıraktığı için, siyonistler adedince lanet olsun !!!

Koray

Lanet olsun Hitler'e !!! İşini yarım bıraktığı için, siyonistler adedince lanet olsun !!!

Kemal

Lenin, Hitler, Darwin, Einstein gibiler Siyonist Yahudi olduğunu biliyor muydunuz?

Sedat

Bolcevik komunist devrim yapanların %90ı yahudiydi, salak Rusları kandırdılar, kendileri devlet oldu, herşeyi devletleştirip Rusları 80 sene iliklerine kadar sömürdüler. 70 sene içinde milyonlarca Rus ce diğer milletleri açlıktan öldü. Son Rus açlık krizi 90ların başında yaşandı. Türk milletide çok fakirlik gördü ama çok şükür açlıktan ölmedi.

Zetbekoğlu

Bölgede teròrùn başi israil yònetimidir.bunu bil putin bey.baksana gazzeye de filistinde terór estiriyorlar.

misafir19

Rusya ne olur şu israile SATAN-2 füzesini fırlat. dünya sana dua eder inanki, abd'ye de iyi bir ders olur. hem nolurki füzeni denemiş olursun...

alevi ibo

Dunyanin en iki yuzlusu ortadoguda dinci teroristlere gizli maddi yardim éden israildir amerika ortadoguda musluman ulkelere silah satis patlamasi yapar musluman ülkeleri yonetenler kendi halkina sahip cikar amerika ve israile guvenen belasini bulur

Sade su

Putin Siyonist lerin gerçek yüzünü yeni görüyor. ..israli yeni tanıyor. ..! Bunlar Hitler i solladilar. ..Hitler bunların yanında masum sayılacaktır nerdeyse. .dünyayı katleder bu İsrail. .bir çöp için. .Dünyanın en nankör milleti bu Siyonist ler bunlara zerre merhamet. .hoşgörü. .gösterilmez. .aleyhinize kötülük olarak dönecektir. .!!

  • 1