BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.444,33

Rusya'dan net İran mesajı: 'Kabul edilemez'

Rusya, İran'da yaşanan gelişmelerin ülkenin iç meselesi olduğunu vurgulayarak, "İran'daki durumu istikrarsızlaştırabilecek dış müdahaleler kabul edilemez" açıklamasında bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Misafir

Rusy" ya kocaman bir afferin ,ve şaka çıkartıyorum.

Misafir

Baskıcı dayatmacı rejimler ülke için hep tehlikelidir. Orta doğu ülkeleri bir türlü demokrasi ve insan haklarını içine sindiremiyor. Her hak arayışında hemen dış güçler edebiyatı başlıyor. Bir ülkede herşeyden önce halkı için demokrasi ve özgürlük verilmesi gerekir. Sokakta sopa ile örtünme hatası cezası kesilirse, devlet görevlisi olmayan rejim korumaları sokakta kafasına estiği gibi davranır ve yargılanmazsa, insan hayatı önemsiz olursa ve yargı tepeden yönetilirse nereye kadar. Zorla din de, yaşam tarzı da dayatılıyor. Sonra da dış güç ayakları.

Klm

Rusyaya güvenirse iran yanılır.....rusya paylaşımcı abd ile...rusya hep abd ile ortak.... ...

Misafir

Ey İran halkı: aynı oyunu 4 yıl önce Türkiye de oynadılar hiçbir ders almadınız mı? Yapmayın bunu ülkenize yazık etmeyin. Görmüyor musunuz abd israil sizi bölece parçalayacak. Sonunuz ırakta beter olacak.aklınızı başınıza alın. Kendinizi kullandırtmayın.

tarih yoksunları

evet 1000 yıl iranı türkler yönetti ! türkler orta asyadan hazar kıyılarına geldiğinden beri persler bizim idaremiz altında yaşıyor. biraz tarih okuyun ! iranda iktidar 1920lerin sonunda , iktidar türk hanedanındaydı !!! timuru safevileri selcuklusu harzemşahı , akkoyunu karakoyunu avşarı kaçar ı ??? 1925 e kadar iran türkündü, türklerinde ! iranda şu an yaşayan azeri nüfus kaç milyon haberiniz var mı ? eee tarih diye masal öğretilirse okullarda sen ne yapacaksın.

Ahmet Şimşek

İran nanim diğer presler ne zaman Osmanlı yada Türkiye ile yönetilmesi :)

kundemacı

ABD' nin teröristlere destek açıklamasından sonra; İran Devleti ve hükümetinin yanında olduğunu ilk açıklaması gereken ülke Türkiye iken bu açıklamayı yapan ilk devlet maalesef Rusya oldu. İran'daki bu kalkışma tam bir terör hareketidir. Kınanması gerekir.

Misafir

Protesto yapılacaksa böyle olmamalı bu protesto dedikleri masum görünmüyor bu protesto olmaktan çıkmış anarşiye döndü olaylar çıktı,diğer yanda bu durumu destekleyen insanlar var yani iranın gidişatından memnunlar,bir ülkede memnun olanda vardır memnun olmayanda herkes memnun edilemez ama bu durum durduk yerde aniden başlıyor polis basılıyor ve ölenler var bunun altında başka şeyler var o şeylerin ne olduğu belli malum herkesin bildiği şeyler

ozan

1000 sene turklerin idare ettiği İran mi? Arkadaş hangi gezegende yaşıyorsun sen..... İran fazla değil 15 sene turkiyenin dediğini yapsa dünyanın anasını ağlatır ikisi ne konuşuyorsun sen.. senin söylediğin daha iki ülkenin tarihinde görülmemiş birsey ,hemde 1000 sene vay be..

turan yakın

azeri kardeşlerimizle birleşmenin zamanı geliyor sanırım ! 1000 sene türklerin idare ettiği iran, şurada dış destekli darbe ile farisilerin eline geçeli 50 sene olmadı , gümledi !!! Turan eller varolsun , tanRI türke yar olsun...

Misafir

bir taraftan rusya diger taraftan abd iran çıkmaza girdi

ahmet kemal

rusya sanki çok temiz.. yıllarca orta asyalı türkleri sömürdü.. çeçen katliamı vs.. rusya amerikadan daha zalimdir..

Misafir

Mezhep kışkırtmalarına gelmeyin kandırmasınlar kanmayın.İran da emellerinden vazgeçsin.İslam aleminin birliğe ihtiyacı var.Kudüs meselesinde uyanmadıysanız yuh size.

Misafir

Ben her yıl başında kadehimi Küba için kaldırırım 1 Ocak 1959, Küba devrimi bir iddiadır, onurdur, halktır.

osmancık

Amerika İranı, Mısırı ve Arabistanı (mekke medine hariç) işgal edecek. Birileri yazmıştı dersiniz.

  • 1