BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.435,70

Ruslara votkayı içirmişler o Türkiye diz çökecek demiş!

Mesele uçak değil kardeşim! Sen hala anlamadın mı? Mesele Türkiye, mesele güçlü Türkiye ordusu, mesele Ortadoğu'da sultan olarak görülen Türkiye! Hadi gel... Yalandan direnme be sende Rusya!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Misafir

hey Atatürkün torunuuuu ne kadar vahimdirki Atatürkün kurduğu partin maalesef PKK ve Rusya yanlısı olup çıkmış ve ülkesini her ortamda zor duruma düşürmek için çabalıyor duruyor mlli meselelerde bile geyik muhabbetinden öteye gidemiyor başınızdaki böyle olunca senin ilgi alanında ancak and olur zaten akıllı bir adamsan şayet partinin yaptıklarının kimlere faydası var bir araştır derim referansın Atatürk olmak değil ATATÜRk gibi olmak olmalı yoksa ona benzeyen birini meclise getirip şaklabanlık yapmanın bir anlamı yok

Misafir

Azez, MİT bağlantılı Kuzey Fırtınası Tugayı tarafından kontrol ediliyordu. Bu tugay, 2014 yılında Ming Hava Üssü'ne IŞİD ile birlikte saldıran gruptu..............Haysiyetsiz islam AKP'si Türkiye'den giden Suriye’deki ilkel yabancı cihadist sayısında Çeçen islamcı teroristleri bitecek!

Misafir

80 senediır okullarda öğretilen 3 tarafımız denizle,4 tarafımız düşmanla çevrili dersleri ne cabuk unuttunuz,şimdi kalkıp ahkam kesiyosunuz.

Hüseyin Acar

12 saniyelik ilk ihlalde kahramanlık vatanseverlik yapıp uçağı düşürenler 16 saniyelik son ihlalde neden aynı kararlılığı göstermediler. Pabuç pahalı geldi herhalde.

Misafir

şu anki ordualr gerçek komutanlarla dolu sen merak etme yahudi generaller yok artık :)

Misafir

kardeşim kendini çok fazla yorma, onun gibi düşünmüyorsan ötekisin. naaparsın yeni Türkiye...

sami

ortadoğuda yanlız sultan! sıfır sorun hayaliyle başladık, hayal bitince sıfır komşu gerçeği çıktı ortaya. ey yazar hiç mi çevrene bakmıyorsun.

Volkan Ardabak

Üzgünüm siz olmaz, beceremediniz bu işi...

DOĞRUCU DAVUT

GÜÇLÜ TÜRKİYE ORDUSU MU ?DAHA DÜNE KADAR NE KADAR GENERAL VARSA DÜZMECE DELİLLERLE ELLERİNE KELEPÇE VURULUP İÇERİ TIKILAN, BAŞSIZ BIRAKILAN ORDU MU? İŞLERİNE GELMEDİ Mİ KELEPÇE TAKIP DARBECİ ORDU DİYORLAR, İŞLERİNE GELİNCE GÜÇLÜ ORDU OLUYOR. ŞAŞKIN BUNLAR.

Demir CAN

Tmm çok iyi bir yazı değil belki ama yorum yapanlar da sırf yazan kişi tesettürlü diye çekememiş ona göre alaycı rencide edici yorumlar yapmış. Kınıyorum.

Misafir

PKK'yı destekleyen, insansız hava aracı filan verenlere de bir laf söyleseniz hanımefendi, bizim şu anda Rusların düşmanlığına değil tam tersine Rusların dostluğuna ihtiyacımız var.

metin metin

sen bu yazıyı ruslara yazmışsın. keşke rusça olarak yazsaydın onlarda sana 'haaa valla doru sölüyon bacım ' derlerdi

Misafir

O votka masasında senin de oma ihtimalin var mı!!!!?

Amasralı Efe

Rusya eski SSCB değil bunu kavrayın artık.

Misafir

Türkiye haklı onu ruslar dahil herkes biliyor ama sen votka mı içtin kafan mı iyi

AHMET ÖZTUNÇ

HER YAZIDAN BİR ALINTI YAPIP BURAYA YAZMIŞ KIZCAAZ.YENİ GALİBA BU:) ''NE İŞİ VAR RUSYANIN'' DİYİP DURU, BİRİ ŞUNA SÖYLESİN AMERİKANIN VE DİĞER DEVLETLERİN NE İŞİ VARSA ONLARINDA O İŞİ VAR.

makara

Türkiye hakli amaaaaa savasa girsek simdi dost görünen avrupa bize saldirir onlar tezek yemezler biz ekmek yemek icin bugdayi rusyadan ithal eden ülkeyiz.. sinir komsularimizdan hangisi bizden yana yunanmi bulgarmi suriyemi irakmi iranmi? hepsinin gözü üstümüzde abd desen biz sadece piyonuz BOP projesi icin

Misafir

Doğuda ki kürt çocuğu niye andımızı okurken Türk'üm diye söylemek zorunda her sabah. Asıl kutuplaştırma bu kardeşim. Bunu o kafana sok artık. Adamlar Kürt. Ayrı bir ırk. Nasıl ki Selahaddin Eyyübi Hz. Kürttür. Doğuda ki bir çocğu kesim de Kürt. Andımızın kalktığı iyi oldu. Saçma sapan bir şeydi zaten. Çocuklara milli iradeyi aşılamak istiyorsanız Osmanlıyı anlatın, Çanakkaleyi anlatın, ecdadımızı anlatın, Bu millet zamanında Viyananın kapısına ne için gitmiş onu anlatın. Yavuz sultan selim han hz. ne için "Cihan padişahlığı bir kuru kavga imiş, bir veliye talebe olmak cümle ala dan daha iyi imiş" demiş bunu anlatın... Cesselam kafanı Atatürkle bozmuşsun. Atatürkte bu milletin evladıdır Ondan önceside... Osmanlı da bu milletindir Cumhuriyette...

Misafir

senin ozun osmanli degilmiydi yoksa sen kibarcasi degisdinmi

okuyun-yazin

Ismimizin onunde hala T.C. var,Andimizi kaldiranlara tabii ki tepkimiz sonsuz..Siz neyi savunuyorsunuz,hangisinden rahatsiz oluyorsunuz.Siteniz gece gunduz akp reklami yapiyor,her haberiniz yorumunuz tarafli once kendinize ceki duzen verin.Ulke sozkonusu oldugunda Ataturk un torunlari on sirdadir tarihte oldugu gibi.Ataturk e hakaret edeceksin,T.C. yi levhalardan kasten kaldiracaksin,Andimizi okutturmayacaksin,Milli olan herseye karsi olacaksin sonra icimizdeki Ruslar diyeceksin.Rus a da,Yunan a da,Fransiza da ve en onemlisi icimizdeki Cumhuriyet dusmanlara hainlere!!! Ataturk gereken dersi vermistir tarihte bundan sonra da boyle olacaktir.Objektif olun,kutuplastirmayin.T.C.,Andimiz kotu seyler degildir bizim ozumuzdur bunlardan korkmayin.

  • 1