BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.441,35

Rus uzman Dmitriy Burıh'ten çarpıcı Türkiye Venezüella iddiası!

Rus uzman Dmitriy Burıh, Türkiye ile Venezüella ilişkilerini ve Erdoğan'ın ziyaretiyle birlikte yapılan anlaşmaları değerlendirdi. Burıh, Venezüella’nın Türkiye’nin Latin Amerika pazarına açılan kapısı olacağını söyleyerek Venezüella'da bu yıl 20 ton altın üretildini ve altının büyük bir kısmının Türkiye'ye ihraç edildiğini açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Farabi

Helal Reis,durmak yok yola devam.nerde bir Batililar tarafindan ezilen ulke varsa iyi iliskiler kuralim.Bizimde,onlarinda yararinadir elbette

reel

venezuela ve türkiye abd nin hedefindeki 2 ülke. dayanışmamız gerekir. bizde onların, onlarında bizde olan ihtiyaç dahilindeki ürünler çok iyi değerlendirilebilir. petrol/altın - ilaç/yiyecek

Önce Vatan Millet

Maduro ve Mağduro altın ticareti yapacaklar. Kandırılma-aldatılma olmaz inşallah.

İMDAT

AK Parti, ekonomik risklerin yönetilmesi amacıyla Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi (FİKKO) adı altında yeni bir kurum kurulmasını için Meclis’e torba teklif getirdi. Teklifin 22’nci maddesinde yer alan FİKKO’nun kuruluş düzenlemesi Meclis Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülürken Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın Twitter hesabından FİKKO’nun 2. toplantısını yaptığını duyurması şok etkisi yarattı.

Alfa ışını

Anlaşmalar Deniz üstü ve Deniz altı olmak üzere ikiye ayrılır.Deniz altı anlaşmalardan 2-3-4 kişiden başkasının haberi olmaz.5 kişinin haberi olursa ortaya hayali bir terör örgütü çıkarılır ve savaş başlar.Uyanın artık.

selim

Oflu baba, örnek alma konusunda nasıl bir bağlantı kurdun çok merak ediyorum. Yoksa derdin üzüm yemek değilde bağcı yı mı dövmek.

OFLU BABA

venezüellanin rejimi kömünizmdir, simdi onlari kendimize örnekmi alacagiz

Misafir

o oluyor bu oluyorda halk nezdinden en ufak bir rahatlama yok arkadaş. ben anlamıyorum.

AH İNSAN

VARSA BM KARARLARI VEYA ABD KARARLARINI PAYLAİILARAK MI DELİNİYOR? ABD İLE BAŞKA İTTİFAK MI KURULUYOR? ÇIKAR...

  • 1