BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Recep Akdağ'dan erken seçim ve kabine değişikliği iddiasına yanıt!

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, erken seçim ve kabine değişikliği iddiası için ''Siyasette konuşulması beklenen bir şeydir. Ama bunların hiçbirine kulak asmadan işinizi yapmanız lazım aksi halde işler aksar. Neden erken seçim yapılır sorusunun yanıtlarından hiçbiri şu anda mevcut değil. Değişiklik olacaksa olur, hep böyle olagelmiştir. Türkiye’nin zaman kaybına tahammülü yok." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Misafir

AK PARTİ İKTİDARI GERÇEKTEN SIKINTIDA GİBİ. PEK İNANMIYORDUM LAKİN MERAL AKŞEBERİN ORDU VE GİRESUN ETKİNLİKLERİNDEN SONRA CİDDİ BİR HAVA DEĞİŞİKLİĞİ KOKUSU SEZİNLİYORUM. YANİ TABANDA CİDDİ BİR HAREKETLİLİK VAR ÖYLEKİ 15 YILLIK ALIŞILAN TABLO BU SEFER CİDDİ BİR EZBERBOZACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR YANİ BİLDİKLERİNİZİ UNUTUN YENİ BİR SİYASİ İKLİME GİRİYOR OLABİLİRİZ

Misafir

akp iktidarının ,neden erken seçim yapılsın sorusuna cavap var.erdoğan ve partisi akp nin, seçimi kaybedeceği açıkça belli olduğu için, erken seçim yapılmaz.

ihsan

bu konuları gündem edip durmayın halk huzursuz oluyor

Hakkı SORAR

Arkadaşlarının kendisine güvenmediğinden dolayı FETÖ'cü olmadığını ispat etmek zorunda kalıp Mecliste Anayasaya aykırı olarak açıktan oy kullanan birinin Partisindeki rolü nedir ki cevabı da makbul olsun!?

  • 1