BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.447,85

PKK ve KCK'nın başındaki asıl dert...

Habertürk gazetesi yazarı Ruşen Çakır'dan PKK ve KCK'ya yükselen Hizbullah riski nedeniyle ciddi bir uyarı geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
musa21

Siz vahşi yobazlara karşı israil'le Şeytanlada işbirliği yaparız !.

zaza

mose21 israilden tez elden imdat isteyin

fetulasavar

KÜRTLERİN %99.999999999999 U DİNDAR MÜSLÜMAN VE SİZ BEBEK KATİLLERİNE KORKUDAN DESTEK VERİYORLAR. GEÇENLERDE SIRRI BİR DÖVİZ PAYLAŞMIŞTI. ANAMIZ KÜRT İSE BABAMIZ ERYMANİ DİYE. ŞAŞIRDIKMI ELBETTE HAYIR. bebek katili pkk lıların %99,99999999999999999999999999999999999999999 u erymani olduğuna göre kime hizmet ettiğiniz açıkça ortadadır. SİZİ DÜRTÜKLEYEN CONİ ŞEYTANLARINA GELİNCE; IŞİDİ KURAN BÜYÜTEN BESLEYEN CONİ ŞEYTANLARI VE SİZİN ALTRINA YATTIĞINIZ ESED. SİZİ KATLEDENLERE M....LİK YAPMAK KANINIZDA VAR.KANSIZ NANKÖRLER. o ölümüne tapıp hizmet ettiğiniz coni şeytanları size destek veriyor gibi görünüp IŞID i kurdu besled büyüttü ve sizi kırdırıyor. amaç müslümanı müslümana kırdırmak ve müslüman kürtleri dinlerinden soğutmak ve siz bu oyuna isteyerek geliyorsunuz. daha geçen gün güya size silah yardımı yaptılar ama size verilen silahların benzerini sözde yanlışlıkla özde gerçek ışide de yaptılar NİYE ACABA? kurban dağıtan YASİN i şehit etmek sana çokmu ZEVK verdi .................u?

fetulasavar

sen yinemi sahneye çıktın İSLAM DÜŞMANI şeytan? sen ne ayaksın seni bulurum inşallah özel konuşalım seninle sadece sen ve ben eminim Türkiyede değilsindir yoksa böyle rahatlıkla provakatif yorumlar yapamazsın. yuvarlak değilsen klavye artisliği yapacağına git ışidin kuycauğındaki sülaleni kurtar artislik klavyeyle olmuyor icraatla oluyor. siz bebek katilleri çok oldunuz sizin bitinizi kenlendıran beşir oldu şimdi kenara çekildi keyif yapıyor. KÜRTLERİN %99.999999999999 U DİNDAR MÜSLÜMAN VE SİZ BEBEK KATİLLERİNE KORKUDAN DESTEK VERİYORLAR. GEÇENLERDE SIRRI BİR DÖVİZ PAYLAŞMIŞTI. ANAMIZ KÜRT İSE BABAMIZ ERYMANİ DİYE. ŞAŞIRDIKMI ELBETTE HAYIR. bebek katili pkk lıların %99,99999999999999999999999999999999999999999 u erymani olduğuna göre kime hizmet ettiğiniz açıkça ortadadır. SİZİ DÜRTÜKLEYEN CONİ ŞEYTANLARINA GELİNCE; IŞİDİ KURAN BÜYÜTEN BESLEYEN CONİ ŞEYTANLARI VE SİZİN ALTRINA YATTIĞINIZ ESED. SİZİ KATLEDENLERE M....LİK YAPMAK KANINIZDA VAR.KANSIZ NANKÖRLER

metin esen

bop'çu ruşen çakır'a ne oluyor? görüntüleri gördük, pkk'lılar 15-16 yaşındaki çocukları nasıl linç etti. yakalanan var mı? bunun karşılığı olmalı. aynı durumda ruşen çakır olsa, şimdi hangi intikam yeminlerini yapıyor, bandana bağlıyor olurdu.

Memo

Kürtlerin en büyük düşmanı Türkler degil....tarihe baktıgımızda görüyoruzki en büyük düşman herzaman kürtlerin kendi içinden çıkmıştır..yoksa kimse kürtleri yenemezdi ve kürtler bu duruma düşmezdi...bunu iyi bilelim.. ve ABD'nin yaptıgı gibi kendi içimizdeki hainlere yol vermeyelim...Hizbullah'a keyfi saldırmayı kınıyorum ama eger Hizbullah kürtlerin alehine çalışıyorsa acımakta yok...bukadar basit bence...

demi

dilerim pkk ve yandaşları helak olur mehmetçik katilleri.pkk pyd ypg hepsi mehmetçik katili bölücü ırkçı emperyal maşasıdır kemal kılıçtaroğlu bebekmi kandırıyor masum diye o zaman ışid de masum oluyor osö de masum oluyor hepside halkımı kurtarıyorum demiyormu.şu an net olarak bilinen pkk pyd ypg peşmerge hepsinin hamisi emperyal katil abd bu konuda hayır diyen varmıki kendi yandaşlarından başka.abd oyununa düşenler piyon olarak kullanılır ve çöpe atılır şu an peşmerge ve pkk bu oltayı yuttu sonucunada katlanacaklardır ağlaşmak yok.

ali47

kürtçü..kürt halkı adına konuşma hakkını kim verdi sana

kürt ali

Kurulacak yeni düzende Hizbullah gibi kontra katillerin yeri yok. devlet aradan çekilsin, 2 ayda bu katilleri Felluceye yollarız. Hain Kürdün yeri düşmanın yanıdır.

Balaban Beyi

PKK'ya zarar gelmesi ihtimali RUŞEN Çakır'a DERT OLMUŞ....!!!!VAH VAH VAH... Bu Ruşen ne kadar melek ruhlu birisiymiş meğer ???? Yüce Allah Türk Milleti ve Türk Devletine zeval vermesin...Gerisi bana göre boş ...

musa21

Devlete jitem'e boyun eğmeyen kürt halkı ve askeri gücü pkk hizbullah'tan tırsacaksa 30 yıldır verilen canlara ödenen bedele yazık ve ayıp olur . Hizbulşeytana boyun eğmek ve beraber yaşamak içinmiydi bu kadar fedakarlık.! Kürt halkı bunu hazmedemez !.

  • 1