BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.435,52

Peşmerge duyurdu: Irak ordusu harekete geçti

Peşmerge kaynakları, Irak ordusunun Erbil'in Kerkük sınırındaki Tak Tak kasabasına doğru harekete geçtiği ve Haşdi Şabi milislerininde kasabaya yakın tepelere konuşlandığı bilgisini paylaştı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

İki de bir Birleşmiş Milletlere şunu haber ettik, bunu haber ettik. ABD' nin güdümündeki BM size yardım edeceğini sanıyorsanız çok beklersiniz.

Misafir

Orta doguda Kurt Devleti Kurulmadikca Huzur olmayacak. Nedenmi Turkiye, iran, ve Irak Kurt petrolleri icin dinini imanini unutmus ve Kurtlerin Musluman oldugunuda unutmus vaziyette.

Misafir

Ziyon: Sen müslüman kürtleri öldürmeye çalışan iran aşdi şahbi kafirlerini destekledikçe senin öbür dünyada yerin nedir onu bir düşün. siyonistler müslüman kürtlere yardım ediyor. Bu mu zoruna gidiyor.

Ziyon

Barzani Siyonistlerin değnekçiligini yaptığı sürece bu bölgede ki insanlara huzur gelmez.

IKBY lağvedilmeli

IKBY diye bir yönetim olmamalı Irak tamamen Irak yönetiminde olmalı.

KİRACILAR

EVSAHİBİ GELİYOR , KİRACILAR BOŞALTSIN EVİ !

Bağımsızlık, 15 yıldır Bağdat’taki kaosun öncesinde de 20 yıl boyunca Saddam Hüseyin’in zulmünü çekmiş Irak Kürtleri için ana sütü gibi helaldir.

Misafir

islam dunyasi kalbinde ikinci israile izin verilmemeli yilanin basi kucuken ezilmeli irakin yaptigini turkiyede suriye ve kendi sinirinda yapmali zaman kaybetmeden pkk teror orgutu sonsuzluga kadar cenememe gomulmeli

  • 1