BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Oyumun rengini merak ediyorsanız söyleyeyim!

Biz bu sefer siyasetçilerin karne notuna göre hareket edeceğiz dostlar. Bunu yaparsak, biz de siyasetçiler gibi öfkemizin kölesi olmazsak, Türkiye'nin gidişatını göre göre her şeye "hayır" demezsek, kazanan bir kez daha biz olacağız dostlar.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 51 Adet Yorum
TATWANLI

6 KİŞİYLE HDP DEDIK HADI HAYIRSLISI

şırnaklı

bizde birazdan selahattin amca diyeceğiz...hade bakalım...

oyunun rengi sana Kalsın aga

Bakara makaracılara vereceksin yani Kolunda 700 bin tl lik saat takan kim Peygamber gurura kapıldı diyenlere vereceksin yani AKP dışında bir partiye verenler kafir olur cehenneme giderler diyenlere mi vereceksin, Hırsızları hayırsever yapanlara vereceksin yani, Sevmediği kişileri yok etmeye çalışanlara vereceksin yani Bide utanmadan istikrar yazmışsın

Misafir

Atatu4k inkılaplarına bagliyiz cumhuriyet siz bir yaşam olmazsa olmazlarındandır,güle güle baskicilara

AZSO

BİZDE BİRAZ SONRA AK PARTİ DİYECEĞİZ .HADİ HAYIRLISI

Misafir

Tutması imkansız duaya amin diyerek kendine beddua etme, MHP nin başı ak partiye oy verin diye bas bas bağırıyor senin kulağın bunu bile algılamıyor mu? Ülkenin geleceğine oy ver. Verdiğin oy PKK ya yaramasın.

Hayrullah Taşdelen

Oylar istikrara ülke, yeniden raya. 5 aydır zebaniler gördü rüya. Allah bu milleti yeniden ayağa kaldırsın. Artık tahammül sınırlarımız zorlanıyor. Allah'in emri gereği sabırlıyız, Allah'yarattı diyede saygı duyuyoruz.

Tek başına iktidar

İnşaallah istikrar, inşaallah ÖZGÜRLÜK, HAK, HUKUK, ADALET VE EŞİTLİK..

CAFER ALMANYA

HAFTALARDIR DEVLET BAHCELI ANLATMAKTAN VE BIZLERDE DINLEMEKTEN YORULDUK NEYE HAYIR DEDIGINI AMA HALA GÖZÜ OLUPDA GÖREMEYEN KULAGI OLDUGU HALDE ISITEMEYEN VICDANLARI KARARMIS IFTIRACILAR VARDEMEKKI YAZIK ÜCGÜNLÜK DÜNYALIK ICIN NASIL INSANLAR KÜCÜLE BILIYOR

MIRAT

Bende Adalet Partisi Diyeceğim Yaşasın Adalet Hukuk ve Ekonomik KALKINMA.............

Misafir

İstikrar yoksul sayısını 25 milyona çıkarmak ve dolar milyaderi üretmektir. AKP den ancak rant partisi olur ve hırsızların olduğu insanların partisidir.

Misafir

İstikrar yoksul sayısını 25 milyona çıkarmak ve dolar milyaderi üretmektir. AKP den ancak rant partisi olur ve hırsızların olduğu insanların partisidir.

Ahmet Vatan

Çok değil, biraz aklı başında ve vicdanı olan geleceğimizin kararmaması için hırsızlığa, yolsuzluğa bulaşmışlara ve vatan hainlerine oy vermez.

andlıuu

tabi ki akp.başka milli ve yerli parti mi varrr

Misafir

Aklin varsa MHP yerine AKP oy vererek oyu bölmezsin ve bu sayede MHP kendini yeniden düsünme firsati verirsin. Bu arada memlekt Istikrarsiz kalmaz

fkaymak

Oyunun rengini sorduk mu?

Suat Akın

İnadına oyumuzu kullanacağız,Allah bizimle beraber..

MHP

MHP hayır dedi tamam da, sor bakalım neden hayır dedi?

Misafir

istikrarlı bir biçimde ''hayır'' dediğiniz için size de ''hayır'' oyunu basacağız :DDD

Misafir

Sen demesen de biliyoruz zaten. zahmet etme.!!!

ali sınır

Çarpıılan 'HAYR'Üzerine Başkalarına “evet” derken, kendinize “hayır” demediğinizden emin olmalısınız. – Paulo Coehlo ****Kendi yaşantınızın dümenini elinizde tutabilmek için "hayır" diyebilmek *****İstemediğiniz şeyleri yaşamınızın dışında bırakabilmenin tek yolu da “hayır” diyebilmek.

Misafir

numan istikrar istiyoruz

Doğan

İstikrarsızlığın kaynağını çok iyi görerek bilerek halen havuzculuk yapmak nasıl bir ruh hali acaba ?

Kimdir Bu MHP

MHP Milliyetciligi terkedip islamci olduysa AKP'den ne farki var?

gümüşhaneli

Boğaza tünel yapıldı karşı geldiler.Üçüncü köprü yapıldı karşı geldiler.Dünyanın en büyük havalimanı yapıldı karşı geldiler.Barajlar yapıldı karşı geldiler.Kısaca herşeye itiraz ettiler.Bu tuzağa gelmeyin sevgili kardeşlerim, çocuğunuzun torununuzun geleceği için.İSTİKRARA OY VERİN AK PARTİ DEYİN