BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.435,85

Orhan Gencebay: Fikir ayrılıkları birleşmeye engel değil

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, "Fikir ayrılıklarımız olabilir fakat bu fikir ayrılıkları bizim birleşmemize hiçbir zaman engel olmamalı." diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi..

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Misafir

Orhan GENCEBAY, kendi gibi kalbide güzel insan...! gerçekten mesele ülkemiz meselesi olunca konuya sağ duyulu ve yapıcı yaklaşmış. Gerçekten iç ve dış düşmanlarımıza karşı tek vicut olup, yapıcı ve birleştirici olmamız gerekmektedir.

Misafir

Seçim var, rüşvet dağıtımı başladı.

Misafir

Fikir ayrılıkları gibi, kıvırmak ta birleşmeye engel değil.

Misafir

Bak sen dalgana cehel cühela..

sami

Arşivimde bütün kasetlerin, eski plaklarının ise büyük çoğunluğu vardı.Afişlerini ,posterlerini ,kaset plak CD hatta Hisar da BURÇ VİDEO dükkanında aldığım imzalı resmini dahi ne varsa çöpe attım Orhan Usta.

Misafir

Orhan Gencebay'ın insanları birliğe çağırdığı falan yok. Herkesi Ak Partiye katılmaya çağırıyor.

Büyük beyinler fikirleri konuşurlar

Zaten ayrılıkçılar hep de böyle söylüyorlar. Yani bize katılın ayrı durmayın demek istiyorlar.

Misafir

Valla sen bütün asilliğini efendiliğini ve duruşunu reksonayla yıkadım.geriye Orhan gencebayın posası kaldı.

Misafir

Heh heee emperyalistlerle uşaklarına terör uşaklarına sahte çagdaşlara çoğ goymuş birlik beraberlık kardeşlik nasihatı

Bi bitmediniz

Yine yorumlara bak... Şer kesimi bölücü ve militan kişilerin kullandığı cümleler ile yorum yapılmış ... Hiç utanma yok mu acaba sizlerde ? Birlik çağrısı yapan birisi bu kim olursa olsun sizi neden rahatsız eder ? Bir ve güçlü olmamızı ülke düşmanları ve teröristler karşı çıkıyor herşey ortada peki ya siz amaç ne ?

Misafir

Orhan gencebaya , kalkıp bazı laflar söyleyenlerin kim olduğu açık ve net... Adam ne demişte tefe koyuyorsunuz ? Birlik ve berberlikten söz etmiş daha ne desin ? Bazı insanlar bazen insandirlar, iste şahıslar ; senin filmini müziğini dinlemem izlemem der hakaret etmeye başlarlar alaycı tavırlarla laf salatası yaparlar ve bu kişilerde aslında doğru konuşulan her kelime vücutlarına batan bir çuvaldız misali canlarını yakiyor bu can acısı sebebiyle söylediklerini dahi anlamaz durumdalar zaten ülkesini düşünen insan aklını ve mantığını birlik ve beraberlik çağrısı yapan kişilere çömkürmek yerine hoykurmek yerine hak vermesi gerekir demekki bu kişiler ülkesini sevmeyen kişilerdir

Misafir

Kula kulluk edene yazıklar olsun.

Misafir Almanya

Orhan baba oldu yağcı baba

Misafir

Birzamanlar orhan baba derlerdi artik şam babasi oldun

Ben benim

Bak bu Gazeteciler icin cok ama cok üzüldüm.

MİSAFİR

SENİN SÖZLERİNİN BİR MANASI YOK ...SEN GİT AKİL İNSANLARDA ROL AL ..HAYATTA NE SENİ DİNLER --NEDE FİLMİNİ İZLERİM ARTIK ..SENİN YOLUN VE YÖNÜN BELLİ ARTIK..

Xy

Ha bu degerli bilgilerin isiginda hepimizin Tek olmasi gerekiyor. Bu ülkenin bekasi sen ve cok hayran olduklarinin cikari degilki.

🌑 🌑 🌑 Şarapçı Şükrü

🌑 🌑 🌑 143 gazeteci ve medya çalışanı cezaevinde – TGS Raporu. .. Çin'de tutuklu gazeteci sayısının 42, Mısır'da 20 olduğu bilgisi de raporda yer alıyor.

  • 1