BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

On binleri dolandırmıştı o işe de el atmış!

Çiftlik Bank'ın kayıplara karışan CEO Mehmet Aydın'ın üyelere gönderdiği videoyla, şirketin 2 ay önce kripto para üretim çiftliği de kurduğu ortaya çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

sen kısa yoldan çok para kazanacağım diye alicengiz yap sonra tokatlanınca ağla kusura bakmayın da müstahak bu vatandaşa

coskun cos

Milletten ciftlik kuruyorum yumurta ureticem diye para topla gotur bitcoine gir sonra eline yuzune bulastir Yurt disina kac.. Altta yorum yapan arkadas cikmis yetenekli filan diyor Sana 500trilyon verseler sen o parayla hic bisey yapamayacak potansiyele sahipsen , o zaman haklisin cocuk yetenekli . :)

Kemal

Bu cocukda dolandirici tipi yok, facebook dan tanidiginiz farm-ciftlik oyununu yapmis, oyunu daha zevkli kilmak icin isin icine puan yerine gercek para, gercek hayvanlar katmis, fakat is fazla buyuyunce onu yine tek basina yonetmeye calismis basaramamis batmis. cocuk yetenekli fakat herhalde bir guvenme sorunu var, iyi bir yonetim, software, muhasebe takimi kuramamis. bu bitcoin ciftligi kibrisda, kibrisa gonderdigi paralar ile kurdu, bunu daha once soylediler zaten.

misafir

Konuyla ilgili diyorum ki. Böyle dolandırıcılıkla yapılan işler kimsenin yanına kâr kalmaz. Bu paraları (bu kişi yalnız değildir zaten de) rahat rahat yiyemez. Yedirmezler. Onun için başka bir şey daha var böyle kişilerin hayatının son demleri kolay geçmez. Takip edin.

Misafir

Bunu eleştirenlere ve bunun sahtekar olduğunu diyenlere FETÖCÜLÜKLE suçladılar buradaki yalaka FETÖCÜLER.

Misafir

bu yalandan yoktan para üretme işine aklım ermedi gitti.tamam abd de çoook fazla yalan para üretti ama o en azından devlet garantisi adı altında üretti ve reel olarakta kullanıldı.ama bu dolandırıcı tiplerin ürettiği bitcoinmidir ne b..sa bu yalan para yı aklım almadı gitti..umarımm biran evvel bu yalan b..tan para ü-retende alanda satanada hepsi batar gider...yalanla dolanla reel olmayan şeylerle insanları dolandırmayın artık yeter.

  • 1