BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,92
ALTIN 2.437,65

Oktay Vural canlı yayında Fuat Avni'yi açıkladı!

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural Kanaltürk ekranlarında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Vural, canlı yayında Fuat Avni'nin kim olduğu açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 94 Adet Yorum
paralel oktay

paralelci oktay laf konuşmuş gene. neresinden uyduruyorsa biraz zorlanıyor sanki.

Ziya IŞIK

Seyfo yaptığın çok düşük bir seviyesizliktir. Sen önce kendi nesebini araştır. Bakalım Müslüman mısın ki böyle küfürbazsın.

esas

Tayyip ten başkası değildir

akpkk gibi pkk nın ortağı olmamasına çok sevindi

haksızlık yapmışsın..rte sıç-ma dese 6 ay kabızlıktan geberecek akpkk lıların hakkını yemyin..

DSP nin CHP nin Ortağıdır MHP

Muhafazakar Yükseliş Parti (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Kuzey Kore liderine benzetti. Yılmaz, “BAHÇELİ, KUZEY KORE LİDERİ GİBİ. MUHALEFET TAHAMMÜLÜ SIFIR” dedi.Bahçeli’ye yönelik eleştirilerini sürdüren Yılmaz, “Etrafındakiler o gülünce gülüyor ağlayınca ağlıyor. Çok merak ediyorum zıplayınca zıplarlar mı?

seyfullah yanıık

her şeyi ERDOĞAN yaptı mantığına sahip kişiler neseplerini soruştursunlar.Belki onlar ERDOĞAN'ın oğullarıdırlar

asfgt

onu herkes biliyor neden yakalanamıyor

metekagan

Fuat Avni Bir Gizli Servis Çalışmasıdır.

Giresunlu

Kainat imamin müridleri okuyor ama kendi gazetelerini okumuyor. Zaman gazete yazari Lale Kemal`in dünki yazıdan bir cümlesi: “Yalnız bir husus var gözden kaçırılan. Fuat Avni’nin Amerikan casusluk örgütü CIA kaynaklı olduğuna dair artan biçimde dış kaynaklı bilgiler almaya başladım.” Bir cümle daha: “Bu hesabın CIA içinde gizli bir hesap olduğu, Türkiye’de artan otoriterleşmeyi deşifre etmeyi amaçladığı intibaı çok güçlü.”

Giresunlu

Tabiki Erdogan yapmistir! Amerikada cizvit tarikatin malikanesinde kalan Kainat Imami devlete sizan müridleri, Almanyaya kacan savcilari hakimleri Ingiltereye kacan Maden sahibleri nerede olduklari bilinmeyen yazarlari olan bir örgüt olacak degil her halde dimi yani akil var kafa var.

Fuad aksı

fuat avni olsa olsa üç harfli olabilir, aksi halde yazdıkları ancak post doktora yapacak birinin ifadeleri olabilir.

osmanlı

Sen önce dağdaki yeğenine sahip ol,

EDEP İLLAH EDEP..

Bu adamın şu ortalıklarda sürekli gündem oluşturmak için medyadik olmaya çalışan aşiftelerden tek farkı siyasetçi olması.Yani göz önünde bulunmak, ünlü olmak bayağı hoşuna gidiyor adamın. Bizde de tiksinti hastalığı başladı sayesinde.. söylenecek tek söz biliyorum buna artık..EDEP YAHU EDEP.. YANİ .

Hendekli

Ülkücü olmaktan utanıyorsan çeker gidersin dostum. Se utaç duyarsın Biz Ükücülük şereftir Şerefin tavizi olmaz der sonuna kadar sahip çıkarız ülkümüze. Ülkücü olmaktan utanıyorsan git kendine yeni bir ünvan bul dostum.

bir soru.

fuat avniden hiç yolsuzlukla ilgili mesaj okudunuzmu.

Vatandaş Fikri

Hepsi boş laf gördük sizin davanızın ne olduğunu paralelle birlik olmuş ülkenin altını oyuyorsunuz..maksat akp ye ve erdoğana vurmaksa ne dava kalıyor ne ilke..

Ülkücü

evet haklisin kardesim, onlarin bakan koltuguna oturmasini saglayan benim sözüm ona Sayin liderim bahceli, simdi evde püskevit yiyordur herhalde. Bu vurallar bahceliler gidip, Basbugumuzun kurdugu partinin özüne dönmedikce bizim mhpden maalesef bir cacik olmaz. Bu secimlerede de kesinlikte mhp oy vermeyecegim akillari baslarina gelene kadar.

pala remzi

siyasetci dediğin biraz sempatik olacak karizma olacak ne biçim adam tipden kaybediyor boş konuşuyor

dandik adam

@ESKİ MHP Lİ CEVAP: Bomboşşş konuşmuşsun. Kurban ol MHP ye.

ESKİ MHP Lİ

MHP DAHİL OLSAYDI CHP İLE BİRLİKTE, HDP OLMAYACAKTI, SIRF AKP Yİ HDP İLE AYNI KEFEDE OLDUĞU ALGISNI YATARMAK İÇİN BU HİLEYE BAŞVURDU CHP VE MHP. BAHÇELİ CHP İLE BİRLİKTE BÖYLE DEVAM ETSİN , PARTİNİN AĞZINA S...I ZATEN, SEÇİMLERDE SANDIĞA GÖMÜLECEK, BELLİKİ ECEVİT KOALİSYON DÖNEMİNDEN DERS ALMAMIŞ, RESMİ Bİ KOALİSYON YOK GÜYA CHP İLE MHP NİN AMA HAREKETLERİNDEN BİRLİKTE OLDUKLARI ALENEN ORTADA, VURAL SAVAŞ DALKAVUĞUNDA , FUAT AVNİ RTE DİR DEMESİ ARTIK NE KADAR AHKLI OLDUĞUMU GÖSTERİYOR ZATEN, NE DEDİKELRİNİ BİLMEZ ŞUURSUZ Bİ HAL ALDILAR, FETTO BUNLARI HİPNOZ EDİYOR

Harbises

Sen kimin vekilisin durdane kilikli dedikodu uzmani..

Kerim Fena

SEN KENDİ ZEKA SEVİYENİ ÖLÇÜRTSENE DANGALAK, DAVA ADAMI OLMAK ER KİŞİNİN KARI DIR, HER KİŞİNİN DEĞİL.

Vatan bölünmez

Ülkücü kardeşlerim milliyetçilik ve ulkunuz pkk uzantısı partiyi geçici olsada hükümete dahil etmektedir.

murad

bunlarda atmakta chp yi geçtiler, atmak bedava ya işkembeyi kübradan salla gitsin , nasılsa yutacak sazan çıkar.

ÜLKÜCÜ

BİR ÜLKÜCÜ OLARAK ŞU ANDAKİ MHP DEN UTANIYORUZ. ALLAH BELANI VERSİN OKTAY VURAL. KEŞKE ÖLSEN....