BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

'Öcalan'dan talimat alıyor' iddiasına Demirtaş'tan cevap!

4 Kasım 2016 tarihinden beri tutuklu olan HDP Eş Genel eski Başkanı Selahattin Demirtaş, İmralı Cezaevi'nde bulunan Abdullah Öcalan'ın hiçbir zaman kendisi ve partisi ile talimat olarak algılanabilecek bir ilişkiye girmediğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
mergen

dünya alem kimse inanmasın adamların alınlarında hain yazıyor inanmayan dikkatli baksın şiraze kaymış.

Misafir

Bir gece kamp komutanı beni çağırdı, artık büyüdüğümü söyledikten sonra ağzımı kapatıp tecavüz etti. Benim ölümüm olmuştu bu olay. Bir yolunu bulup kaçacaktım. Hamile kalmıştım. Durumu bizden büyük kadınlara anlattım. Beni bir nevi kürtaj yapan bir kadına götürdüler, acılar içinde çocuğu düşürdüm.

MİSAFİR

İKİSİDE SATILMIŞ UŞAK ÜSTELİK DİNDEN ÇIKMIŞ VATAN DÜŞMANI İNSANLIK DÜŞMANI KATİL TERÖRİST

Misafir

PKK'lı kadın teröristlerin tüyler ürperten ifadeleri ortaya çıktı. Tehdit, tecavüz ve kadınlara yönelik baskı gibi korkunç olayların yer aldığı istihbarat raporunda ilginç detaylarda mevcut. Rapora göre bölgenin genç kızlarını kandırarak dağa çıkartan örgüt, sonrasında tecavüz ve işkence gibi kan donduran ...

Misafir

muahahaha dürüst görmesek inanacagız be ya..dürüstlere bak sen hepsi 400 dollar lık satılık abd askeri. abd ve ab nin gazına gelip esip gürleyen hendekte bogarız diyen.tükürükle yeneriz diye zırvalayanlar bugün " biz tc partisiyiz devlet düşmanı deiliz diye aglaşmaya başladılar..bumu lan dürüstlük yada dava?? karakolda söyler mahkemde şaşar :))he canım he

Misafir

bir de bununla açılım yapanlar var, onlara birşey sorulmayacak mı? açılım talimatını nereden almışlar?

Misafir

valla billa talimat almıyorum dese inanacakmısınız??? Bu ne saçma dava........

TC1071

APOYLA İLŞKİYE GİRMEDİM DİYOR :))))

Sivasli

Yapilan yorumlara bakiyorum bu sayfada ne kadar Pensilvanya Papazinin Usaklari Hain var.

Misafir

Demirtas demokrat durust namuslu bir insandir.Bence ilk ortaya ciktiginda taze bir nefes olmustu.Sonralari birlikte calistigi hain ve sahtekarlar yuzunden cizgisinden sapti.Yazik Turkiyede demokrasinin Demirtas gibilere ihtiyaci her zaman vardi.Kurt ve Turk toplumlari arasinda kopru olabilecek bir kisi olarak kalmaliydi.Is teroristlerle ortakliga gelince kendisine yazik etti.

MİSAFİR

BUNLAR UŞAK KİM KEMİK ATSA ONDAN TALİMAT ALIRLAR

MİSAFİR

GUZU GUZU DEVLETE BOYUN EĞMEYİ ÖĞRENECEKSİN.BU DEVLETİN MİLLETİN EKMEĞİNİ YİYİP BU ÜLKEYE İHANET EDEMEZSİN

VATANDAŞ

NE OLDU DEMİRTAŞ, ÇOK ATIP SIKILIYORDUN, ŞİMDİDE KONUŞSANA. O ŞEHİTLER AHİRETTE SENİN GİBİ HAİNİN İKİ YAKASINA YAPIŞACAKLAR.

Misafir

selahattin demirtas gibi durust demokrasiyi savunan birini alir iceri atarlar ammmma akp gibi hirhiz rusvetci tacavuzculeri kollayan bir partiye ye taraftar olmak demek bu memlekette yikimin yakin oldugunun göstergesidir

Misafir

Bir insan bu kadar haysiyetsiz olabilir... APO denilen Ermeni ASALA köpeğinin bilgisi ve emri olmadan sen tuvalete bile gidemiyordun...Tek amacın bu ülkeyi bölmek ve Kürt-Türk gençlerini birbirine düşman ederek kırdırmak değil miydi?

  • 1