BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.442,01

O maddeye neden itiraz ettim?

Son çıkan Kanun Hükmünde Kararname'ye getirdiğim eleştiri nedeniyle duymadığım laf kalmadı. Cevap hakkımı kullanıyorum

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 40 Adet Yorum
Misafir

BİR DE OLUMLU BİR ŞEY YAZ.

Misafir

Aradan 2 yıl geçtiğine inanmak ne zor!..........Yıkım halen devam ediyor. Sur’un 6 mahallesinde yasak halen devam ediyor. Bu 6 mahalleden çıkan 30 bine yakın insan tıpkı Ahmetler gibi şehrin dört bir yanına dağıldılar. Bu 30 bin evsize bir de bu bahar yıkımı başlayan Alipaşalılar eklendi. Binlerce insan zorla tahliye edildi. İnsanlar göç üstüne göç, travma üzerine travma yaşadılar.....Binlerce insan cezaevine konuldu.2 yıldır morgların kapısında bekleyen, hala cenazesini alamayan aileler var. Bu cenazelerin üzerine ise yeni evler inşa ediliyor.

Misafir

OHAL döneminde KHK Rejiminde Taşeron İşçilerin Güvencesizliği devam etmiştir.

Trabzonlu Zeynep

Ben KHK yi tıpkı sayın Burhan Kuzu'nun anladığı biçimde anlayan ve Olması gerektiği gibi olduğunu düşünenlerdenim. Şu an ki kanun koruması eğer o kalkışımda olsaydı Vatan severler olarak oraya kendimizi de korumak amaçlı olarak silahlı giderdik ve bu kadar çok Şehit ve Gazi vermezdik. Bu elbette geçmişte yolda gördüğümüz kalkışımcıyı vurma hakkını bize vermez. Ama tekrarı olursa bu defa hazırlıksız yakalanmayıp nefsi müdafa olarak karşılık vererek Şehit ve Gazi sayımızın daha az olmasını sağlayabiliriz. Düşman rahat durmayacaktır aynısı olursa bu defa Koyun gibi başımızı bıçağa uzatmayacağız. Elbet gerektiğinde bunu da yaparız. ama artık Kana karşılık Kan. Cana karşılık Can alacağız.

uçak kalkıyor

bırak bu lafları. RT nin uçağına binmeye devam et

Misafir

Adamın dibisin sen. Fetönün geziyle ilişkisini anlatan o yazını akit gazetesinde okumuştum, alıntı yapmıştı seni kutluyorum kardeşim. Allah seni bozmasın hep böyle doğru ol, dik ol, delikanlı ol. Sana da bu yakışır.

Misafir

biz duymak istediklerimizi duydugumuz için bu haldeyiz..yanlışlarımızı içimizden birinden değil yabancılardan duymaya alıştığımız için bu haldeyiz..Doğru anlamak ve anlatmak bu zamanda zor olsada kaleminizi dogrulardan sakınmadıgınız için teşekkürler..ADAMSIN..

hakan yaka

bu yazının tamamına hemde noktası ve virgülüne kadar katılıyorum imzamı da atıyorum...Kurumundan FETÖ teröristleri mağduriyeti nedeniyle mobbingle emekliye zorlanmış bir kişi olarak...''Devamı'' kelimesi sıkıntılıdır.Tüm art niyetli kişilerin ekmeğine yağ sürer.Nokta

Misafir

Sen etme senin etme hakkın yok zaten. Arkadaş biz de okuduk ne onların okullarına gittik ne de bylock mağduruyuz. Hepimiz akıllı telefon kullanıyoruz zilyon tane uygulama var ama hiçbirimiz ne mağdur olduk ne de bir şey!

Misafir

sen mi indin sokağa! adam ol boş konuşma

Misafir

CHP milletvekili yanlış yapmıştır.Akıllı biri olsaydı o gece sokağa çıkanların tamamına it diyeceğine;vatanseverlerin arasına kendilerine olaydan kazanç sağlamayı amaç edinen dengesiz ve kontrolsüz provakatörlerin de sızmış olduğunun değerlendirilmesi gerekir derdi...

Misafir

Bak sayın yazar...Gördün mü? Doğru bir şey söyledin diye fetöcü oldun...Bazılarına göre Recep Tayyip ERDOĞAN YENİ Allah haşa...Onlara göre her türlü hata ve yanlıştan uzak ya...Oysa o da fani ve ölümlü,her insan gibi yanlış yapar ve şimdiye kadar doğru şeylerin yanı sıra çok fazla da yanlış yaptı! Mutlak yaradan Allah'dır...

Misafir

KHK yayınlandıktan sonra binlerce sosyal medya kullanıcısı, "Hadi bir Gezi eylemi daha yapın da müdahale nasıl olurmuş görün!" diye mesaj yayınladı. Kimileri ise "Sokakta gördüğünüz eylemcilere dalış serbest" diye çevresindekileri harekete geçirmeye başladı. İşte bu nedenle o KHK büyük bir yanlıştır,düzeltilmelidir.Bunu yapanlar olduğu anda karşı taraf da tepeden tırnağa silahlanacak ve kanlı bir iç çatışma başlayacaktır.Sonra da iç savaş...Aklınızı başınıza toplayın,hatanızı düzeltin... MÜDAHALEYİ İÇİN SADECE ASKER VE POLİS TEK VE TAM YETKİLİDİR DEYİN VE BU İŞİ YALNIZCA ONLARA BIRAKIN!

Misafir

ben bir ak parti,li olarak şuaskeri ücrete bir el atsaniz diyorum çünkü hükümet işvereni düşünüyor bizler ise açlıkla tokluk arasında mücadele veriyoruz sizin yazılarınızı üzün zamandan beri okuyorum nice senere inşallah birlikte ,

yalan süleme süleman

Sen sokaklara indiysen ben de adam değilim.Hepiniz fareler gibi kaçıştınız.

Misafir

AKP’de neler oluyor medya üzerinden kime ya da kimlere mesaj veriliyor................ AKP kulisleri kaynıyor!.

ismail

Zulm ediyorlar sen şahitsin Allah'ım. FETÖcü siyasiler yerli yerinde dururken, onların okullarında okuyan damatlara dokunulmazken, vatandaşın dişinden tırnağından arttırdığıyla okuttuğu evlatlarına vatan haini denildi. Sen şahitsin Allah'ım. Helal etmiyorum Hakkımı.

Misafir

İnsan Hakları Sözleşmesi’nin (AİHS) 2. maddesi ‘Yaşama Hakkı’, 5. maddesi ‘Özgürlük ve Güvenlik Hakkı’, 6. maddesi ‘Adil Yargılanma Hakkı’!............

Misafir

696 sayılı Kararname ile Dünya hukuk tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir hukuksuzluğa imza atılmıştır....

Misafir

İslami kökenli İmam Hatip ağırlıklı AKP döneminde Hırsızlık ahlaksızlık rüşvet vicdansızlık zirve yaptı...

salih zeki ilgün

sana güvenim tamdır süleyman bey,okudum onayladım

erdos

Sayin Abim, bizler Sizin her yazinizi severek okuyor ve Sizi kendimizin tercümani olarak görüyor ve de cok hak veriyoruz. Bu anlam kargasasi ve tartismalari yüzünden cok vakit ve enerji kaybina ugradi bu Vatan ve bu Millet, artik yeter

Alperenler

Eyvallah sayın yazar, haklısındır belki. Ama 6755 sayılı kanunun 37. maddesini oku, devamı kelimesi orada sorun değil de burada sorunsa mesele siviller olmasıdır o zaman. Kanun yazıcı bir yıl önce yazdığı aynı cümleyi yazmış. Bilmem dikkat eden var mı? Yanlışa doğru iddiam yok, ama acaba insanlar karnından mı konuşuyor diye düşünüyorm.

Misafir

Sen eger 15 temmuz da sokaga cikmis olsaydin!!!kameraya kaydedip gece gunduz servis ederdin.Okuyucu senin karakterini cok iyi biliyor.Yaranmak icin hergun kirk takla atiyorsun yazilarinla.Oyle bir kahramanligin olsaydi sagir sultan a duyururdun!!!

Misafir

erdoğan,khk leri okumadan mı imza atıyor?