BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

O komiserin odasından neler çıktı? Avukatı sopayla dövüp silah çekmişti...

BAYRAMPAŞA İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde kadın avukatı önce sopa ile dövüp sonra da silah çekmesiyle ilgili soruşturma kapsamında o komiserin odası arandı. Makam odasından çok sayıda sopa ve benzeri alet çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Misafir

Sistem failed.......

Misafir

Gerçekden dindar bir insan zaten yukardaki olayı yapmaz.Bu ülkede herkese eşit ve adil davranan insanlara ihtiyacımız var.

Misafir

*****çağrı yapıyoruz bu teştilat resmen çökmüştür. **** bu fetöinleri derhal kapatılsın ve bütün hainler içeri atılsın. sonra namuslu vatansever dinci olmayan tarikatçı olmayan çağdaş türk evladları polis olsun.

salih kara

Polisin asli görevi, kamu düzenini korumak, bireylerin can, mal ve ırz güvenliğini sağlamaktır... Polis bu görevini yerine getirmiyorsa, üstelik kamu düzeni bozuyorsa, insanların can, mal ve ırz güvenliğini ihlal ediyorsa; üstelik bunu polis merkezinde bir kadın avukata karşı yapıyorsa söylenecek söz bitmiştir... Hak ve adaletin gereği olarak; bu komiser derhal cezalandırılmalı ve ihraç edilmelidir... Unutmayın! Kasadaki çürük domatesler atılmaz ise kasadaki diğerleri de çürümeye başlar...

  • 1